Binnaz Abla

Insss bnada dedgi cikarrr yaaa cok umtlndm iste smdiiii

bende baktirayim ama korkuyorum olumsuz konusacak diye cok

Banada cok olumlu konusmadi ama oyle felaket tellali gibi bi tavri yoktu bide sordugum sorunun disindada bi suru sey soyledi. Ozellikle kahve falinda dogru olan bu bence digerlerinin net soru sorun tek bi konu hakkinda sorun diye tutturmalarini anlamiyorim

aynen sorduğum sorunun dışında bana da çok şeyler söyledi. başka sorum olmadığı halde. söylediklerinin hepside süper olumlu şeyler değildi. olumlu olumsuz karışık. şimdilik bir kenara ayırdım onu.

kızlar umutlarınızı kırmak ıstemem ama kahınvanganın durum analızı cok ıyıydı ama gelecekle alakalı soyledıgı seyler malesefkı tutmadı

kızlar umutlarınızı kırmak ıstemem ama kahınvanganın durum analızı cok ıyıydı ama gelecekle alakalı soyledıgı seyler malesefkı tutmadı

sen ne baktırmıştın, kahve mi? tarot mu? katina mı? kelebek mi?

abi sabahtan beri mithat mithat diye yorum yazan kızı okuyorum. ay koptum yaaa: )))

kelebek fali nedir kizlar nasilsa kusur kalmisim ben ondan

Çingene falımıy mış neymiş. Güya kart seçiliyor saçma sapan bişey pek anlayamamıştım. Pazıl oyunu gibiydi. Göndermiştim o zaman birine, sırf meraktan yani. Sonra falcı dedi seçtiklerinizden ben bişey anlamadım tekrar seçin, tekrar gönderin. O kadar beklemişim, üstelik tekrar seçip, tekrar gönderecekmişim. Yapmadım

canim zaten gelecegi hicbiri tutturamiyor cok nadir iste..
evet aynen oyle ordan kac kısıye fal baktırdım bı tek herranın dedıgı bı durumu yasadım ama onu da onermem....

sen ne baktırmıştın, kahve mi? tarot mu? katina mı? kelebek mi?
ben ona ıskambıl baktırmıstım ama verdıgı tarıh gectı ordan bı tek chloe yı merak edıyorum ama onuda yakalayamıyorum ıkı gunun bırıne sıstemden cıkıp duruyo baktıran varmı burda chloe ye?

Burda bir chole'ye baktırmıştı. memnun kalmıştı hatta. Birde Kiraze12 ondan da memnun kalınmıştı. aklımda kalmış öyle hatırlıyorum :44: Aslında kiraze12 ye baktıracaktım. Son anda kahinvanga olayı çıkınca ona döndüm.

inş sıze soyleneneler cıkar ama genede oranın sıstemıne pek guvenmeyın benden soylemesı...

Ben kirazeye bktrdm cok iyiydi o dunde kahinvangya onun dedklride cok tutarli hatta kesinnnn dedi hadi insss

Son düzenleme:
Ben kirazeye bktrdm cok iyiydi o dunde kahinvangya onun dedklride cok tutarli hatta kesinnnn dedi hadi insss

peki kiraze ile kahinvanga aynı şeylerimi söylediler. teraziye koyarsan hangisi daha ağır basıyor sana göre.

peki kiraze ile kahinvanga aynı şeylerimi söylediler. teraziye koyarsan hangisi daha ağır basıyor sana göre.

Duur anltym kiraze bana ilk temmzda bakti eylule zaman verdi ve ne diyosa yasadim kahinvngada eylul kesinlkle dedi ama boyle niye ayrldgma ne dsndgme onun kislgni bir bir doktu kahinvanga ikisinde rahtlkla onerrm cunku burda 2snde denems ve 2si icinde cikip cikmayan var..enerji isi iste dedklri gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…