Kizlar israrla kahinvangayi onermek konusunda cekimser kaldim ama kimlere kimlere fam baktriyoruz alakasiz alakasiz seyler duyuyoruz nolur en azindan bi kere baktirin kahinvangaya. Ben suan gercekten soktayim dedigi bisey tamda soyledigi gibi cikti inanamıyorum hala. Oyle cook buyuk bisey degil ama verdigi gunde soyledigi harflerde dogru. Kahve baktirmistim ben bence denenmeye deger
bende baktirayim ama korkuyorum olumsuz konusacak diye cok
Banada cok olumlu konusmadi ama oyle felaket tellali gibi bi tavri yoktu bide sordugum sorunun disindada bi suru sey soyledi. Ozellikle kahve falinda dogru olan bu bence digerlerinin net soru sorun tek bi konu hakkinda sorun diye tutturmalarini anlamiyorim
kızlar umutlarınızı kırmak ıstemem ama kahınvanganın durum analızı cok ıyıydı ama gelecekle alakalı soyledıgı seyler malesefkı tutmadı
kızlar umutlarınızı kırmak ıstemem ama kahınvanganın durum analızı cok ıyıydı ama gelecekle alakalı soyledıgı seyler malesefkı tutmadı
sen ne baktırmıştın, kahve mi? tarot mu? katina mı? kelebek mi?
kelebek fali nedir kizlar nasilsa kusur kalmisim ben ondan
evet aynen oyle ordan kac kısıye fal baktırdım bı tek herranın dedıgı bı durumu yasadım ama onu da onermem....canim zaten gelecegi hicbiri tutturamiyor cok nadir iste..
ben ona ıskambıl baktırmıstım ama verdıgı tarıh gectı ordan bı tek chloe yı merak edıyorum ama onuda yakalayamıyorum ıkı gunun bırıne sıstemden cıkıp duruyo baktıran varmı burda chloe ye?sen ne baktırmıştın, kahve mi? tarot mu? katina mı? kelebek mi?
Burda bir chole'ye baktırmıştı. memnun kalmıştı hatta. Birde Kiraze12 ondan da memnun kalınmıştı. aklımda kalmış öyle hatırlıyorum :44: Aslında kiraze12 ye baktıracaktım. Son anda kahinvanga olayı çıkınca ona döndüm.
Kotu dusunmylm ins bzmkler cikarr umutla beklyse devammmm
Ben kirazeye bktrdm cok iyiydi o dunde kahinvangya onun dedklride cok tutarli hatta kesinnnn dedi hadi insss
peki kiraze ile kahinvanga aynı şeylerimi söylediler. teraziye koyarsan hangisi daha ağır basıyor sana göre.
kızlar hangısı daha ıyı valla ıcım dısım fal oldu kafayı yedım hergun baktırmaktanpeki kiraze ile kahinvanga aynı şeylerimi söylediler. teraziye koyarsan hangisi daha ağır basıyor sana göre.
kızlar hangısı daha ıyı valla ıcım dısım fal oldu kafayı yedım hergun baktırmaktan
kızlar hangısı daha ıyı valla ıcım dısım fal oldu kafayı yedım hergun baktırmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?