tellwe topiğinde zezimm. bi de nasıl süslü laflar etmiş anlatamam. okuyan da bişey sanırkuzummm nerdee yazmışş yaaa göremedimm ben
okudumm kuzumm ya derdii neymişş ya sıyırıkktellwe topiğinde zezimm. bi de nasıl süslü laflar etmiş anlatamam. okuyan da bişey sanır
tellwe son 2. sayfada zaten yazdıktan sonra hesabı kapattırılmıştır.. ya burda yorum yapıyorsak bunları biraz da olmlu eleştri olarak algılasınlar. arz talep meselesi baktıran olmazsa onların da işi olmaz, avaz avaz bağırıyoruz.. herkes işini saygıyla yapsın,emekle yapsın.. ekmek parasıysa içi rahat etsin.. ayıptır günahtır tellwede ne yorumlar görüyoruz.. sırf yıldız için yapmayın, sırf vip artı olana kadar fiyat arttırmaya çalışana kadar umut satmayın.. biri o kadar aleni bi şekilde '' yukarıdaki sönük yıldızların hepsini doldurun'' yazmış.. yapmayın.. kendimi geçtim, ben hakkı hakedene teslim ederim. bundan da gocunmam.. çünkü bir toplu iğne başından hesaba çekileceğimi bilirim.. Siz bunu yapmayın, profesyonelce yapın az alım alın, makul fiyat belirleyin yoğunlaşın.. bakın göreceksiniz isminiz buralarda anılmaya da başlar.. falcının da başka falcıları bötle aleni bir yerde karalaması da ne acı..kuzummm nerdee yazmışş yaaa göremedimm ben
haklısınn kuzummm enerjii işi vee bir erkek olarakk kadınlarınn arasına dalıpp tuhaf cümleler kurmasıı ve isim vermesii ne ayıptır yaaa için rahatsaa haksızlığaa uğradınsaa kendi yerindee konuşşş burasıı senin yerin miitellwe son 2. sayfada zaten yazdıktan sonra hesabı kapattırılmıştır.. ya burda yorum yapıyorsak bunları biraz da olmlu eleştri olarak algılasınlar. arz talep meselesi baktıran olmazsa onların da işi olmaz, avaz avaz bağırıyoruz.. herkes işini saygıyla yapsın,emekle yapsın.. ekmek parasıysa içi rahat etsin.. ayıptır günahtır tellwede ne yorumlar görüyoruz.. sırf yıldız için yapmayın, sırf vip artı olana kadar fiyat arttırmaya çalışana kadar umut satmayın.. biri o kadar aleni bi şekilde '' yukarıdaki sönük yıldızların hepsini doldurun'' yazmış.. yapmayın.. kendimi geçtim, ben hakkı hakedene teslim ederim. bundan da gocunmam.. çünkü bir toplu iğne başından hesaba çekileceğimi bilirim.. Siz bunu yapmayın, profesyonelce yapın az alım alın, makul fiyat belirleyin yoğunlaşın.. bakın göreceksiniz isminiz buralarda anılmaya da başlar.. falcının da başka falcıları bötle aleni bir yerde karalaması da ne acı..
Enerji işi diyoruz,burda bile birine tutan diğerine patlıyor.. insanlık diyoruz bunu paradan soyutlayıp yapanları da görüyoruz.. Türk insanı zaten arabesk, zaten iyimser zaten herkese kolay güveniyor.. ama bu zaafları etik olmayan yöntemlerle leyhe çevirmek de ne kadar doğru ? yüzde binbeşyüz oranla bi milyon fal bakmış olsan da..
kız benim adım semra değil zaten, ama onu yapması bile seviyesini gösteriyor.. kim olsa o yazdıklarından .. buralarda adının geçmediğini complex yapmış, diğer falcıları kötüleyerek hazımsız davrandığını anlar.. bi de nasıl ağır ağır oturaklı cümleler kurmuş.. neyse ne diyelim onun da adı bigün buralarda top listesine girer, o da mutlu olur... :)haklısınn kuzummm enerjii işi vee bir erkek olarakk kadınlarınn arasına dalıpp tuhaf cümleler kurmasıı ve isim vermesii ne ayıptır yaaa için rahatsaa haksızlığaa uğradınsaa kendi yerindee konuşşş burasıı senin yerin miibide isimm vermişş terbiyesizzz
bence çıkmış tam atmaktan vazgeçiyorum eminenin falı çıkıyor offf of hemde çok çabuk çıkmışKizlarrrr bugun emineye fal atmistim c harfli birisi surekli seni dusunuyor gibi bisey demis bende c kim c yokki diye dusunurken memleketime geldim bugun vee benden oncede hoslanin cocuk az once mesaj atti adida can ozledim seni yazmis fal ciktimi anlamadim ama eminem bunu gordu herhaldeeeee
Valla kac aydir konusmamistik bugun memlekete geldigimi sosyal medyadan gordu sanirim surekli konustugum biri olsa denk geldi derdim ama hatta c yokki diyip duruyordum bugunbence çıkmış tam atmaktan vazgeçiyorum eminenin falı çıkıyor offf of hemde çok çabuk çıkmış
Yaa canim ben bilemedimki sana tutturamadimi atiyim fallarimi bak istersen ama ben sevdim enerjisini yakin zamanda 2 vade vermis oda cikarsa yazarimmm.Ahaaa ben emineye atıyor dedikçe kadının falları çıkıyor hadi inşallah O_O
Yaa canim ben bilemedimki sana tutturamadimi atiyim fallarimi bak istersen ama ben sevdim enerjisini yakin zamanda 2 vade vermis oda cikarsa yazarimmm.
burdakii adınıı vermişş iştee kuzummkız benim adım semra değil zaten, ama onu yapması bile seviyesini gösteriyor.. kim olsa o yazdıklarından .. buralarda adının geçmediğini complex yapmış, diğer falcıları kötüleyerek hazımsız davrandığını anlar.. bi de nasıl ağır ağır oturaklı cümleler kurmuş.. neyse ne diyelim onun da adı bigün buralarda top listesine girer, o da mutlu olur... :)
Canim oyle deme belki tutar belli olmaz bu isler sen umudunu yitirme sana mesaj atiyorum bir bak.Benim 2 hafta var verdiği tarihe adım atacak demiş bende hiç konuşmuyoruz deyince sen adım at dedi tutarsız geldi üstelik kişilik analizi de tutmadı hiç
Herkese çıksa bana çıkmaz :'(
HeHe Gizem,sana ve bana en cok tutuyor galiba bu eminenin fallari :)Canim oyle deme belki tutar belli olmaz bu isler sen umudunu yitirme sana mesaj atiyorum bir bak.
Seninle enerjimiz tutuyor galiba canim insallah devamida gelirHeHe Gizem,sana ve bana en cok tutuyor galiba bu eminenin fallari :)
Canım onu çok önce yazdığım bi yorumdan kopyalamış sanırım çünkü bayağı bayağı öncedeydi Fal sepetinde de yeni falcıydı o zaman.. kolay kolay iade istemem, içime sinmese de emek derim geçerim.. iptal ettirip silmesem inan yayınlardım burda o kadar da korkusuzum ama yok 2014 ortasıydı.. ya kısa kartlardan bağımsız 3 kartın anlamını yazmış gerisi başka telden çalıyo .. öyleydi hatta iade ederken de falcımız yenidir kusura bakmnayın diye siteden de mail gelmişti, sonradan görmedim orda.. taa ki tellwedew aynı fotoyla görene dek.. çünkü tellwe diğerleri gibi değil, orda falcı olmak da porda günde bilmem kaç tane fal bakmak da çok kolay.. yani diğer sitelerde mükemmel değil ama tellwe nin hali ortada, orda elbette günde 100 fal bakar, fiyatı 5 e katlar... devranı döner, ama keser döner sap da döner gün gelir hesap da döner.. hayır onun fal yorumlarına bakınca zaten öyle woww harikaa,şahane dedirtecek bişi göremedim ki... bu binnazda her yorumcunun altına her dediği çıkıyor, aman allahım bitane, waooww diyenleri de anlamıyorum.. bizim mi kafa güzel,onların mı anlamadım, ya da eyy falcılar burdakilere bi gareziniz mii vaaarr? herkese şapır şapır bize gelince dökülsün fallar çatır çutur :)burdakii adınıı vermişş iştee kuzummbaşka falcı arkadaşlarınaa doğrumu iftiramıı bilmem giydirmiş hepp terbiyesiz yaaa gerçektennn
Cnm bende guya bekleyecektim ama venusu gorunce dayanamadim attim benim ilk baktirisim ne kadar zamanda yolluyor acabaKızlar bu arada venusun ilk falindaki durumlari zamanda yasamisim bende tekrar fal attim ona beklemedeyim.
bana tam 90 dan tuttu :)HeHe Gizem,sana ve bana en cok tutuyor galiba bu eminenin fallari :)
Vayyy Emineye bakk sen.. Coşturuyor yine..Kizlarrrr bugun emineye fal atmistim c harfli birisi surekli seni dusunuyor gibi bisey demis bende c kim c yokki diye dusunurken memleketime geldim bugun vee benden oncede hoslanin cocuk az once mesaj atti adida can ozledim seni yazmis fal ciktimi anlamadim ama eminem bunu gordu herhaldeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?