Atart ben nasil atlamisim bunu sanadami tuttuuuuuubana tam 90 dan tuttu :)
Benim ikinci falim venuse ilk attigimda gece gelmisti canim o zaman 8de atmistim sanirim 4 5 saat sonra gelmisti bu gece bakar diye dusunuyorum.Cnm bende guya bekleyecektim ama venusu gorunce dayanamadim attim benim ilk baktirisim ne kadar zamanda yolluyor acaba
ooooo gishemcimm , yazmıştım burda sanırım 4 gün önceydi.. tuttu vallahi.. hiç ihtimal vermediğim, diğer falcıların da önceden öngördüğü bi durum .. Emineeğğ de hem yaş, hem burç hem de harf olarak hem de durum olarak tuttu ne diyim :)) emine garip yaa, pembe gibi geliyo ama ben onun saf ve temiz kalbine inanıyorum.. herkese değil tabi tutması komik cümleleri falan amenna ama.. onun çok atem tutem ben seni yaptığını zannetmiyorum , bilmem sevdim ben daha 7,5 tl iken 2 fal atmıştım sonra bitane daha:)Atart ben nasil atlamisim bunu sanadami tuttuuuuuu
telve ve binnaz bana hiç sıcakk gelmedii hiç hemdeeCanım onu çok önce yazdığım bi yorumdan kopyalamış sanırım çünkü bayağı bayağı öncedeydi Fal sepetinde de yeni falcıydı o zaman.. kolay kolay iade istemem, içime sinmese de emek derim geçerim.. iptal ettirip silmesem inan yayınlardım burda o kadar da korkusuzum ama yok 2014 ortasıydı.. ya kısa kartlardan bağımsız 3 kartın anlamını yazmış gerisi başka telden çalıyo .. öyleydi hatta iade ederken de falcımız yenidir kusura bakmnayın diye siteden de mail gelmişti, sonradan görmedim orda.. taa ki tellwedew aynı fotoyla görene dek.. çünkü tellwe diğerleri gibi değil, orda falcı olmak da porda günde bilmem kaç tane fal bakmak da çok kolay.. yani diğer sitelerde mükemmel değil ama tellwe nin hali ortada, orda elbette günde 100 fal bakar, fiyatı 5 e katlar... devranı döner, ama keser döner sap da döner gün gelir hesap da döner.. hayır onun fal yorumlarına bakınca zaten öyle woww harikaa,şahane dedirtecek bişi göremedim ki... bu binnazda her yorumcunun altına her dediği çıkıyor, aman allahım bitane, waooww diyenleri de anlamıyorum.. bizim mi kafa güzel,onların mı anlamadım, ya da eyy falcılar burdakilere bi gareziniz mii vaaarr? herkese şapır şapır bize gelince dökülsün fallar çatır çutur :)
Kacirmisim ben bunu emineooooo gishemcimm , yazmıştım burda sanırım 4 gün önceydi.. tuttu vallahi.. hiç ihtimal vermediğim, diğer falcıların da önceden öngördüğü bi durum .. Emineeğğ de hem yaş, hem burç hem de harf olarak hem de durum olarak tuttu ne diyim :)) emine garip yaa, pembe gibi geliyo ama ben onun saf ve temiz kalbine inanıyorum.. herkese değil tabi tutması komik cümleleri falan amenna ama.. onun çok atem tutem ben seni yaptığını zannetmiyorum , bilmem sevdim ben daha 7,5 tl iken 2 fal atmıştım sonra bitane daha:)
Dediklerinden onemli seyler yasadin mi kuzumBenim ikinci falim venuse ilk attigimda gece gelmisti canim o zaman 8de atmistim sanirim 4 5 saat sonra gelmisti bu gece bakar diye dusunuyorum.
3 tanemi attın hepsi benzermiydi falların bebemooooo gishemcimm , yazmıştım burda sanırım 4 gün önceydi.. tuttu vallahi.. hiç ihtimal vermediğim, diğer falcıların da önceden öngördüğü bi durum .. Emineeğğ de hem yaş, hem burç hem de harf olarak hem de durum olarak tuttu ne diyim :)) emine garip yaa, pembe gibi geliyo ama ben onun saf ve temiz kalbine inanıyorum.. herkese değil tabi tutması komik cümleleri falan amenna ama.. onun çok atem tutem ben seni yaptığını zannetmiyorum , bilmem sevdim ben daha 7,5 tl iken 2 fal atmıştım sonra bitane daha:)
Kuzum valla demiski senin bu cocukla durumun bir söyle bir böyle olcak ilerlicek demis bir ay once atmistim bu bir aylik surec aynen dedigi gibi olmus bugun dinleyince anladim birde bir gorusmeden bahsetmis o daha olmadi subatta kismetse olcak bekliyorum :)Dediklerinden onemli seyler yasadin mi kuzum
ya selin imere kahve atcam galiba. aslnda daha önce baktrmştm, dedikleri de pek çıktı gibi olmamıştı ama sevmiştim yine de onu=d selin imerin çıkan falı var mı hiç size?
kimi deniyimm=) kimi önerirsiniz? baktırdığım fallarda selin imer anı çok iyi bilmişti ama geleceği dediğin gibi pembe tablo çizmişti. onu dinlesem, bir konuda hareketsiz hiçbir şey yapmadan beklemem gerekirdi. allahtan öyle beklemedim=D çünkü yıllarca bekleyebilirmişim=pPembe tablocu canım o hiç değmez başka birini dene
kimi deniyimm=) kimi önerirsiniz? baktırdığım fallarda selin imer anı çok iyi bilmişti ama geleceği dediğin gibi pembe tablo çizmişti. onu dinlesem, bir konuda hareketsiz hiçbir şey yapmadan beklemem gerekirdi. allahtan öyle beklemedim=D çünkü yıllarca bekleyebilirmişim=p
Patladi bende pembe gozlukleri var benceya selin imere kahve atcam galiba. aslnda daha önce baktrmştm, dedikleri de pek çıktı gibi olmamıştı ama sevmiştim yine de onu=d selin imerin çıkan falı var mı hiç size?
bide insanı hareketsiz kalmaya, hiçbi şey yapmadan beklemeye sevk ediyo, o kötü. iş işten geçebilir öyle hareketsiz durursan=D o yüzden selena'yı çok severim ben. bi durum kritikse, benim adım atmam, bişeyler yapmam gerekiyosa onu mutlaka söyler. "sen yapmazsan olmıycak" der.Patladi bende pembe gozlukleri var bence
Selena sana cikti mi yani bir turlu yakalayamadim onu ben .bide insanı hareketsiz kalmaya, hiçbi şey yapmadan beklemeye sevk ediyo, o kötü. iş işten geçebilir öyle hareketsiz durursan=D o yüzden selena'yı çok severim ben. bi durum kritikse, benim adım atmam, bişeyler yapmam gerekiyosa onu mutlaka söyler. "sen yapmazsan olmıycak" der.
inşallah canim güzel haberlerini duyariz buradanKuzum valla demiski senin bu cocukla durumun bir söyle bir böyle olcak ilerlicek demis bir ay once atmistim bu bir aylik surec aynen dedigi gibi olmus bugun dinleyince anladim birde bir gorusmeden bahsetmis o daha olmadi subatta kismetse olcak bekliyorum :)
evet şeker aldım eski hesabımı :))Urminaa aldinmi eski hesabini
Bende bekliyorum gozume uyku girmez daha insallah canim sende begenirsininşallah canim güzel haberlerini duyariz buradanMerak ettim iyice atsa bu gece
Selena sana cikti mi yani bir turlu yakalayamadim onu ben .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?