Binnaz Abla

Atart ben nasil atlamisim bunu sanadami tuttuuuuuu
ooooo gishemcimm , yazmıştım burda sanırım 4 gün önceydi.. tuttu vallahi.. hiç ihtimal vermediğim, diğer falcıların da önceden öngördüğü bi durum .. Emineeğğ de hem yaş, hem burç hem de harf olarak hem de durum olarak tuttu ne diyim :)) emine garip yaa, pembe gibi geliyo ama ben onun saf ve temiz kalbine inanıyorum.. herkese değil tabi tutması komik cümleleri falan amenna ama.. onun çok atem tutem ben seni yaptığını zannetmiyorum , bilmem sevdim ben daha 7,5 tl iken 2 fal atmıştım sonra bitane daha:)

telve ve binnaz bana hiç sıcakk gelmedii hiç hemdee çok fazla falcıları varr ve bi içim istemiyorrr oralarıı dğerlerii daha iyii gibii iyi falcılarr var içindee ama ben bi aksilik oluncaa direk yazsınlarr istiyorumm yoksa cıldırıyorumm o salakta girmiş burayaaa ne yazdığınıı bile çözemedimm yazmışta yazmışş ya git kendi duvarına cemkir kadınların arasındaa ne işinn varr bide sitesindekii falcılarıı bize şikayett ediyoo biz napcaksakk

Kacirmisim ben bunu emine yaa valla bence pembe degil canim benim fali gorsen benim cocuga neler demis yok ilgisiz vsvs yani ciddende oyle bencede.

ya selin imere kahve atcam galiba. aslnda daha önce baktrmştm, dedikleri de pek çıktı gibi olmamıştı ama sevmiştim yine de onu=d selin imerin çıkan falı var mı hiç size?

3 tanemi attın hepsi benzermiydi falların bebem

bide bu binnazda dert ortağı kısmı nasıl oluyo, sen sorunu mu yazıyosun sadece? =D

Dediklerinden onemli seyler yasadin mi kuzum
Kuzum valla demiski senin bu cocukla durumun bir söyle bir böyle olcak ilerlicek demis bir ay once atmistim bu bir aylik surec aynen dedigi gibi olmus bugun dinleyince anladim birde bir gorusmeden bahsetmis o daha olmadi subatta kismetse olcak bekliyorum :)

ya selin imere kahve atcam galiba. aslnda daha önce baktrmştm, dedikleri de pek çıktı gibi olmamıştı ama sevmiştim yine de onu=d selin imerin çıkan falı var mı hiç size?

Pembe tablocu canım o hiç değmez başka birini dene

Pembe tablocu canım o hiç değmez başka birini dene
kimi deniyimm=) kimi önerirsiniz? baktırdığım fallarda selin imer anı çok iyi bilmişti ama geleceği dediğin gibi pembe tablo çizmişti. onu dinlesem, bir konuda hareketsiz hiçbir şey yapmadan beklemem gerekirdi. allahtan öyle beklemedim=D çünkü yıllarca bekleyebilirmişim=p

Şu sıra favorilerim falsepeti alex ile Binnaz derin yuksel
Alex tarih vermiyor bana çıkmış bir falı var
Venusunde kıyıdan tutturdukları var

Patladi bende pembe gozlukleri var bence

Patladi bende pembe gozlukleri var bence
bide insanı hareketsiz kalmaya, hiçbi şey yapmadan beklemeye sevk ediyo, o kötü. iş işten geçebilir öyle hareketsiz durursan=D o yüzden selena'yı çok severim ben. bi durum kritikse, benim adım atmam, bişeyler yapmam gerekiyosa onu mutlaka söyler. "sen yapmazsan olmıycak" der.

Selena sana cikti mi yani bir turlu yakalayamadim onu ben .

inşallah canim güzel haberlerini duyariz buradan Merak ettim iyice atsa bu gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…