Binnaz Abla

Selena bana onu cesaretlendirmen yeterli demisti cogu seyi bildi ama onunda verdigi tarih gecti ben adim atma konusunda gec kaldim malesef eger benim durumumda degilsen mutlaka adim at hic birsey kaybetmezsin falcilara inanip umut etmektense olmayacaksa olmaz der bitirir yoluna devam edersin keske zamaninda bi adim atsaydim simdi bu durumda olmazdim belki

selin çıkmıyor yauff pembeci bence..
bana da çıktı diyemem=D ama anı iyi bilmişti. bide gelecekle ilgili de sanırım şöyle olacak, o bana hiçbi şey yapmadan bekle şunlar şunlar olacak dedi. ben bi şeyler yaptım, hiçbi şey yapmadan beklemedim ama sonucunun yine onun dediği gibi olmaya gittiğini söyleyebilirim.

Bir erkek adim atmiyorsa kizlar bilmiyorum az cok tecrube ettim kizin atacagi adimdan cok hayir gelmiyor...

Aslında zaten bence hiç kimse o adımları falcıların sözüne inanıp atmamazlık yapmıyor. İnsan gerçekten bir şeyi yapmak içinden geldiğinde ya da kendini hazır hissettiğinde o içinden gelen şeyi yapıyor çevredekilerin ne dediğine hiç bakmadan.
Zaten bu falları, kafaların muallak olduğu, napsak karar veremediğimiz zamanlarda baktırıyoruz=) Hatta kendi düşünce ve duygularından bile emin olamıyor insan bazı zamanlarda.
Eğer içinden geliyorsa beklememek ve içinden geleni yapmak en iyisi. Zamanlar hiç çıkmıyor zaten fallarda. Ben hiç çıkan zaman görmedim, annemin bana baktığı fallar hariç=D

"Marple, post: 38987532, member: 505015"]Bir erkek adim atmiyorsa kizlar bilmiyorum az cok tecrube ettim kizin atacagi adimdan cok hayir gelmiyor...[/QUOTE]
Dogrudur bilemiyorum canim ama en azindan
deneseydim diye dusunmuyor degilim

Karsinda ki adamin sevdigini biliyorsan ona guvenip bekliyorsun ya da sevildigine inanmis oluyorsun bekliyorsunnn.. sonra giden gelmiyor pismanlik basliyor denemedim ama bence ben kizim deyip oturmakla da bisi olmuyor

Bir erkek adim atmiyorsa kizlar bilmiyorum az cok tecrube ettim kizin atacagi adimdan cok hayir gelmiyor...
ben de katılıyorum .. şöyle katılıyorum mesela az tanıdığın ,çok hoşlandığın biriyse evet senin adım atman hem kendin hem karşı tarafın sana bakış açısı yönünden iyi olmuyor.. eğer çok çok iyi tanıdığın veya mesela yanlış anlamayacağını düşündüğün biriyse direk söylemek yerine belki satır aralarından belli edilebilir.. bazen de erkekler çok tutuk ve çekingen olabiliyorlar kendilerini hoşlandığı kişiye yakıştıramama özgüvensizliklerinden dolayı kıza da iş düşüyor.. ama her halükarda toplumsal yapı,gelenek görenek , kimlik statülerinden ötürü erkek adım atmalı,gerekirse koşmalı , yani ne istediğini bilmeli
bu noktada gururlu, asil, duygularını derin ama sade, içten ama en gerçek haliyle yaşayan kızların işi çoookkk zorrr..
onlar biz gibi değil yüzeysellikten hoşlanıyorlar,öyle olanlar işlerine geliyor çünkü egolarını besleyen tipler oluyo bu tipler..

toplumsal cinsiyet rolleri... =) çok sağlıksız bu düşünceler.

kızlar olayları okudum sizleri de uzun zamandır takip ediyorum da
deepwhite sizce kirpi miydi neydi olabilir mi? sizce de yazma şekli cümleleri bana onu anımsattı
aklma takıldı tabi olayların içinde sizlersiniz bu nedenle siz daha iyi bilirsiniz

ama Türkiyede böyle şurdaki 10 kadından kaçı fal bakıp karşı tarafın fikrini duygusunu öğrenmek yerine, alenen gidip duygularını açabilir? evet keşke böyle olmasa,keşke herkes olaya geniş yelpazeyle, duyguların cinsiyete göre değil kalbe göre aynı şekilde ifsade edilebilinecek olduğunu bilse ve uygulasa.. ama zorr en azından Türkiye için bu çoğunluğa bakarsak çpok zor...

Bence elde etmek istedigini elde ediyor cogu kiz adim atip evleniyorlar bile benim gibiler bekleyip duruyor yok erkek adim atacak yok soyle boyle bir suru bahane.. bi yerde de sahip cikmaliymis insan askina bunu anladim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…