hoşbulduk yaaa fal baktırmak istiyorum ama korkuyorumbir ajann daha geldiii hoşgeldinn bacımmm
ama Türkiyede böyle şurdaki 10 kadından kaçı fal bakıp karşı tarafın fikrini duygusunu öğrenmek yerine, alenen gidip duygularını açabilir? evet keşke böyle olmasa,keşke herkes olaya geniş yelpazeyle, duyguların cinsiyete göre değil kalbe göre aynı şekilde ifsade edilebilinecek olduğunu bilse ve uygulasa.. ama zorr en azından Türkiye için bu çoğunluğa bakarsak çpok zor...
neyii izliosunn bacımmm zevkli mi izlemesii anlamadımmhoşbulduk yaaa fal baktırmak istiyorum ama korkuyorumdallas gibisiniz vallahi ama izlmek daha güzel sanki :) yıpranıyor insan
ben de madem konu buralara geldi kısaca söyleyeyim. ciddi ilişki isteyen, evlenmek isteyen bir çocuğu oyuncak edip attığım, ciddi ilişkiden kaçtığım için buralardayım. çocuğun kalbini kırdım, duygularıyla oynadım, onu bir mendil gibi kullanıp attım=D şimdi pişmanım=D yani "elde etmek istediği" şey sadece "evlilik" olan bir insan olmaktan daha acınası bir durum düşünemiyorum.Bence elde etmek istedigini elde ediyor cogu kiz adim atip evleniyorlar bile benim gibiler bekleyip duruyor yok erkek adim atacak yok soyle boyle bir suru bahane.. bi yerde de sahip cikmaliymis insan askina bunu anladim ben
yok bacımm sen yanlışş izliyosunnbayadır takipteyim sizi :) en uzun dönem hangi falcı gündemde kalırsa ona baktırmayı düşünüyorum emine hangi sitede acaba dışardan bakınca aslında reklam olduğu belli oluyor inşallah hepimizin sıkıntıları son bulur ben iş hayatımla ilgili baktırmak istiyorum da
hiç bulaşmaaa bacımmmkızlar bu binnaz abla kim ya,nerede?nereden fala baktırıyorsunuz?
niye öyle korkar gibi yazdın?bak merak ettim şimdi,bunlar sitemi,parayla özel bir sitedemi bakıyorlar?ayrıca biliyorlar mı?hiç bulaşmaaa bacımmmbinnazdaa baktırmıyozz geneldee sayfanınn adıı oo hatta binnazdaa falcıı yok falsepeti falalemm biyolun bidee telveee ama bencee hiç bulaşmaa
geçmiş dönemde ki reklamlardan bahsettim zaten ortaya çıkarılmış. yüz yüze baktıracak birini bulmak lazım o zaman oda kısmet artıkyok bacımm sen yanlışş izliyosunnyadaaa varsaa reklam olduğunuu düşündüğünn taraff onudaa yazz emine bizim organikk falcımızz küçük küçük şeyleriii kısa zamanalrdaa tuttururr bende tutmadıı ama tutan cok arkadaşımm var burdaa niye reklamm diye düşündünn onu da yazsaydın cok iyi olurduu
bi başlarsınnn şu falaa bidaa cıkamazsınn bacımm belki sen öylee olmazsınnniye öyle korkar gibi yazdın?bak merak ettim şimdi,bunlar sitemi,parayla özel bir sitedemi bakıyorlar?ayrıca biliyorlar mı?
ayrıca evliliğe de ideolojik olarak karşıyım=) aşk gibi bir şeyin, iş anlaşması gibi sağlama alınmaya çalışılması fikri çok rahatsız edici. ayrıca özünde evlilik zaten ataerkil bir kurum. neyse onlar ayrı konu=D
sadece bu "kadın evlenmek ister, erkek evlilikten kaçmaya çalışır" yalanının propagandasını çok komik buluyorum. öyle bir şey yok=) aksine, erkekler ısrarla ve inatla bir kadına yamanmaya, onla evlenmeye çalışırlar. kendi kendilerine var olmak onlar için korkutucudur. yalnızlıktan korkarlar. bir kadının himayesine ihtiyaç duyarlar.
incesazzz kuzummm son cümleneee yarıldımmmKatılıyorum evlilik sadece bir tasma oluyor boyunlarda ama evlenmek isteyen kimseyi suçlayamazsın herkes bunun doğru olduğunu duşunuyor
Ve açık bir toplum olmadığımız içinde cinselliğin teminatı
Ben faldan ne ara buraya geldimmm ;D
yaaa burada birsürü üye var,yokmu hiç aranızda bakannesibeninn falıı dinledikkkbu kadının hislerineee hastayımm bizimm evden biri gibiii tutturduğunaa güzell tutuyorrr maşallahhh bir tarih verdiii cıkarsaa ayrıntılıı yazarımm kızlarrr
=DKatılıyorum evlilik sadece bir tasma oluyor boyunlarda ama evlenmek isteyen kimseyi suçlayamazsın herkes bunun doğru olduğunu duşunuyor
Ve açık bir toplum olmadığımız içinde cinselliğin teminatı
Ben faldan ne ara buraya geldimmm ;D
bacımmm aramızda bakann olsaa ne iyi olurduuuyaaa burada birsürü üye var,yokmu hiç aranızda bakan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?