Binnaz Abla

türkiye'de kültür çok sağlıksız. bu da özellikle kadın-erkek ilişkilerine yansıyor. yani tamam kadınların da zihniyeti, ömür boyu yetiştirildikleri, maruz kaldıkları kültür yüzünden çok sağlıklı sayılmaz ama erkeklerinki kokuşuk derecede hastalıklı.
şurada herhangi bir kadınla sevdiği erkek hakkında konuşsak, heriften tiksiniriz, eminim. türlü türlü saçmalıkları, hastalıklı tavırları, düşünceleri vardır adamın. ve ne yazık ki kadını öyle mazoşist hale getiren bir kültür ki, kadınlar sanki bu adamlarla olmaya mecbur olduklarını düşünüyorlar.
ben kıssadan hisse bütün kadınlara avrupalı erkek öneriyorum, oh be dünya varmış derler=D ne böyle saçmasapan toplumsal cinsiyet rolleriyle, ne oyunlarla, ne hastalıklı düşüncelerle uğraşmazlar o zaman. yani şaka yollu söylüyorum ama ciddiyim aslında. bu ülkenin erkeğinin, kadınlara uyguladığı psikolojik şiddet hat safhada. diğer şiddet türlerine girmiyorum bile.
forumun her yerinde abuk subuk herifler yüzünden cinsellikle ilgili yamuk ötesi fikirlerle büyümüş, yaşamış, çıkmaza hapsolmuş kadınlar görüyoruz. bundan büyük şiddet mi var?
kadındır adım atmaz, kadınlar hep ciddi ilişki ister, erkekler kadınları oyalar gibi uydurulmuş diktelerle büyüyoruz, bundan büyük şiddet mi var?
yani bu toplumsal cinsiyet rollerinin kadını sıkıştırdığı kalıplara bakarsak ben erkek, benim bugüne kadarki tüm sevgililerim de kadın oluyorlar=) ama öyle değildi=) sadece toplumsal cinsiyet rollerini reddederek yaşamak, içinden gelen doğal güdülere, hislere, düşüncelere kulak verip toplumun onu sokmaya çalıştığı kalıplara karşı çıkmak kişinin kendi elinde.

hoşbulduk yaaa fal baktırmak istiyorum ama korkuyorum dallas gibisiniz vallahi ama izlmek daha güzel sanki :) yıpranıyor insan
neyii izliosunn bacımmm zevkli mi izlemesii anlamadımm bizdee keyfimizden fal baktırmıyozz hepimizin başka derdii varr sahtekar falcılarr cıkıyoo aradaa onlarıı buluyozz iyi izlemişsinn ama maşallahhhh kirpiyi bile buldunn

bayadır takipteyim sizi :) en uzun dönem hangi falcı gündemde kalırsa ona baktırmayı düşünüyorum emine hangi sitede acaba dışardan bakınca aslında reklam olduğu belli oluyor inşallah hepimizin sıkıntıları son bulur ben iş hayatımla ilgili baktırmak istiyorum da

Bence elde etmek istedigini elde ediyor cogu kiz adim atip evleniyorlar bile benim gibiler bekleyip duruyor yok erkek adim atacak yok soyle boyle bir suru bahane.. bi yerde de sahip cikmaliymis insan askina bunu anladim ben
ben de madem konu buralara geldi kısaca söyleyeyim. ciddi ilişki isteyen, evlenmek isteyen bir çocuğu oyuncak edip attığım, ciddi ilişkiden kaçtığım için buralardayım. çocuğun kalbini kırdım, duygularıyla oynadım, onu bir mendil gibi kullanıp attım=D şimdi pişmanım=D yani "elde etmek istediği" şey sadece "evlilik" olan bir insan olmaktan daha acınası bir durum düşünemiyorum.
bu dünyada yapılacak milyonlarca şey var.
yapılacak bir sürü devrim, yapılacak bir sürü buluş, uğruna savaşılacak bir sürü hak var.
bilim var, sanat var... bu alanlarda tarihe adını yazdırma fırsatı var.
dünyayı olduğundan daha güzel bir yer yapma olasılığı var her bir insanın.
sonra aşk var... aşk hani=) çok önemli. dünyanın en güzel, en kuvvetli, en temiz, en saf hissi... ama insanların aklı fikri sanki mal alır satar gibi "birilerini bir iş anlaşması imzalar gibi evlenmeye ikna etmek"te.
böyle hayat olmaz kusura bakmayın.
hayatları böyle geçip giden, hayatı algılama kapasitesi bu kadar olan insanlara ben ancak acırım.

yok bacımm sen yanlışş izliyosunnyadaaa varsaa reklam olduğunuu düşündüğünn taraff onudaa yazz emine bizim organikk falcımızz küçük küçük şeyleriii kısa zamanalrdaa tuttururr bende tutmadıı ama tutan cok arkadaşımm var burdaa niye reklamm diye düşündünn onu da yazsaydın cok iyi olurduu

ayrıca evliliğe de ideolojik olarak karşıyım=) aşk gibi bir şeyin, iş anlaşması gibi sağlama alınmaya çalışılması fikri çok rahatsız edici. ayrıca özünde evlilik zaten ataerkil bir kurum. neyse onlar ayrı konu=D
sadece bu "kadın evlenmek ister, erkek evlilikten kaçmaya çalışır" yalanının propagandasını çok komik buluyorum. öyle bir şey yok=) aksine, erkekler ısrarla ve inatla bir kadına yamanmaya, onla evlenmeye çalışırlar. kendi kendilerine var olmak onlar için korkutucudur. yalnızlıktan korkarlar. bir kadının himayesine ihtiyaç duyarlar.

hiç bulaşmaaa bacımmm binnazdaa baktırmıyozz geneldee sayfanınn adıı oo hatta binnazdaa falcıı yok falsepeti falalemm biyolun bidee telveee ama bencee hiç bulaşmaa
niye öyle korkar gibi yazdın?bak merak ettim şimdi,bunlar sitemi,parayla özel bir sitedemi bakıyorlar?ayrıca biliyorlar mı?

geçmiş dönemde ki reklamlardan bahsettim zaten ortaya çıkarılmış. yüz yüze baktıracak birini bulmak lazım o zaman oda kısmet artık

niye öyle korkar gibi yazdın?bak merak ettim şimdi,bunlar sitemi,parayla özel bir sitedemi bakıyorlar?ayrıca biliyorlar mı?
bi başlarsınnn şu falaa bidaa cıkamazsınn bacımm belki sen öylee olmazsınn o zamann oku diğer sayfalarııı birsürü falcıı varr paralıı tabii ama telvedee promosyonn fal varr ordann da deneyebilirsinn

nesibeninn falıı dinledikkk bu kadının hislerineee hastayımm bizimm evden biri gibiii tutturduğunaa güzell tutuyorrr maşallahhh bir tarih verdiii cıkarsaa ayrıntılıı yazarımm kızlarrr

Katılıyorum evlilik sadece bir tasma oluyor boyunlarda ama evlenmek isteyen kimseyi suçlayamazsın herkes bunun doğru olduğunu duşunuyor çunku böyle oğretildi
Ve açık bir toplum olmadığımız içinde cinselliğin teminatı

Ben faldan ne ara buraya geldimmm

incesazzz kuzummm son cümleneee yarıldımmm

nesibeninn falıı dinledikkk bu kadının hislerineee hastayımm bizimm evden biri gibiii tutturduğunaa güzell tutuyorrr maşallahhh bir tarih verdiii cıkarsaa ayrıntılıı yazarımm kızlarrr
yaaa burada birsürü üye var,yokmu hiç aranızda bakan

=D

bir de şunu söyleyeceğim (düzgün türkçe'ye döndüm birden=D),
ben çevremde nice erkekler biliyorum sevgilisinden ayrıldı diye aylarca fallarla falan uğraşan, yemeden içmeden kesilen, günün 38 saati ayrıldığı sevgilisinden bahseden=D

erkekler çiçektir, onları kırmayınız ^_^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…