Binnaz Abla

karşılıksızz sınırlıı sayıdaa olmazmıı
aslnda herkes kendne bakabilir biliyo musun, ben de öyle başlmştm.
katina ve tarot siteleri var online. şöyyylee bi güzel konsantre olup ordan kart seçtin mi her abidik gubidik sorunun cevabını alabilirsin=D

katina ve tarot siteleri var online. şöyyylee bi güzel konsantre olup ordan kart seçtin mi her abidik gubidik sorunun cevabını alabilirsin=D
benimmm sorularımmm derinn bacımmm bana biri konusacakkk biz evde 3 kişiyizzz ve hep kadınn birbirimizee bakıppp şu verdiğimiz paralarıı biriktirsekk tokidenn evimiz olmuştuu

yani bitane çekiyim o bahsettiğim sitelerden sizin için, konsantre olup bu gecelik=D
ama bnu başka topikte mi ypsak=D
yookkk yaa burdaa yapalımmm yaaa ben birincimiyimmm benim sorunumm kaynanamm bi o bir cümlede yeterr

evet paralı bakılan bir siteymiş öğrenmiş oldum,girilip bakılmadan sorulmadan öğrenilemiyor değil mi.sayfayı baştan ara ara okuyayım en iyisi.
inşallahhh bulaşmazsınn kuzummm bulaşırsannn sonraa benii burdaa bull zezii haklıydıı dersinn ordaaki falcılarınn adını burdaa aratt tek tekk cok uzunn olur

sen kovaaaa burcuu falanmısın hahahahhaha eskııı benı gordum sendeee ..
evet soyledıklerınee katılıyorum ama ınsan oyle bır asık oluyor kı evlenmek oylee soylendıgı gıbı bısey olmaktan cıkıyor onunlaa sarılıp uyanmak yada onunla zaman gecırmek kı cokta ozgur degılsenızz boyle bır nedenıde oluyor senın ıcınnn ..

yanı aslındaa herkes ıcın farklı bır dusuncee buu en azından benım ıcın boyleee ..
ama cevremdee o kadar cokk zengın koca bulup evlenmek ısteyen vee kocamın parasını yıgım aman o bana arabaa alsın aman o bana ıss kursun dıyen ınsan varkı bakıp bakıp aynen bu dedıklerını gecırıyorum ıcımden hatta yuzlerınede soyluyorum hayatta tek amac evlenmek degıl,dunyadakı tek amacın nasıl bu olabılır ben bu dunyaya gelmışsemm elbette bır nedenı olmalı bu kadar sıg bır ınsan nasıl olabılıyorsunuz dıye dıyee karsımdakını tokatlayasım gelıyor amannnnn oyleee ısteeee sevdıklerımızzzdee bızı sevsınn uzmesınler olmasın boylee seylerr faldaaa baktırmayalımm yıterrrrrrrrrr ...

bı kac gundurr sogudum faldan kımseye baktırmak ıstemıyorumm kızlarrr ıyıyeemıı ısarett acabaa

Aynen benimde hiç isteğim yok :|

Yaa sen harikasin dun gece nasil da mutlu etmistin beniii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…