yaaa burada birsürü üye var,yokmu hiç aranızda bakan
bacımmm aramızda bakann olsaa ne iyi olurduuuyoksaa sen biliyormusunnn
karşılıksızz sınırlıı sayıdaa olmazmııben bakabilirim ama sınırlı sayıda ve karşılıklı=D
aslnda herkes kendne bakabilir biliyo musun, ben de öyle başlmştm.karşılıksızz sınırlıı sayıdaa olmazmıı
ben biliyor olsam önce kendime bakardım,baksana buralarda saf saf binnaz abla kim diye binnaz abla arıyorumbacımmm aramızda bakann olsaa ne iyi olurduuuyoksaa sen biliyormusunnn
Canım olsa bizde kendimize bakarız paralı başka sitelerde baktırdığımıza yazıyoruz çok yanlış gelmişsinyaaa burada birsürü üye var,yokmu hiç aranızda bakan
binnazz ablaanın tarifi bendee dünya yakışıklısıı ve karizmatiğii oğluu olannn bir hanımdırrben biliyor olsam önce kendime bakardım,baksana buralarda saf saf binnaz abla kim diye binnaz abla arıyorum
yaaaaa lütfen ama ilk ben sordum lütfen bana bakın,ben bakmasını bisem bakardım ama bilmiyorum,lütfen.ben bakabilirim ama sınırlı sayıda ve karşılıklı=D
benimmm sorularımmm derinn bacımmm bana biri konusacakkk biz evde 3 kişiyizzz ve hep kadınnaslnda herkes kendne bakabilir biliyo musun, ben de öyle başlmştm.
katina ve tarot siteleri var online. şöyyylee bi güzel konsantre olup ordan kart seçtin mi her abidik gubidik sorunun cevabını alabilirsin=D
evet paralı bakılan bir siteymiş öğrenmiş oldum,girilip bakılmadan sorulmadan öğrenilemiyor değil mi.sayfayı baştan ara ara okuyayım en iyisi.Canım olsa bizde kendimize bakarız paralı başka sitelerde baktırdığımıza yazıyoruz çok yanlış gelmişsin
yookkk yaa burdaa yapalımmm yaaa ben birincimiyimmmyani bitane çekiyim o bahsettiğim sitelerden sizin için, konsantre olup bu gecelik=D
ama bnu başka topikte mi ypsak=D
inşallahhh bulaşmazsınn kuzummmevet paralı bakılan bir siteymiş öğrenmiş oldum,girilip bakılmadan sorulmadan öğrenilemiyor değil mi.sayfayı baştan ara ara okuyayım en iyisi.
ayrıca evliliğe de ideolojik olarak karşıyım=) aşk gibi bir şeyin, iş anlaşması gibi sağlama alınmaya çalışılması fikri çok rahatsız edici. ayrıca özünde evlilik zaten ataerkil bir kurum. neyse onlar ayrı konu=D
sadece bu "kadın evlenmek ister, erkek evlilikten kaçmaya çalışır" yalanının propagandasını çok komik buluyorum. öyle bir şey yok=) aksine, erkekler ısrarla ve inatla bir kadına yamanmaya, onla evlenmeye çalışırlar. kendi kendilerine var olmak onlar için korkutucudur. yalnızlıktan korkarlar. bir kadının himayesine ihtiyaç duyarlar.
bu cevaptan üstüme alınayım o zaman değilmi,yani bakacakmısınızyani bitane çekiyim o bahsettiğim sitelerden sizin için, konsantre olup bu gecelik=D
ama bnu başka topikte mi ypsak=D
sen kovaaaa burcuu falanmısın hahahahhaha eskııı benı gordum sendeee..
evet soyledıklerınee katılıyorum ama ınsan oyle bır asık oluyor kı evlenmek oylee soylendıgı gıbı bısey olmaktan cıkıyor onunlaa sarılıp uyanmak yada onunla zaman gecırmek kı cokta ozgur degılsenızz boyle bır nedenıde oluyor senın ıcınnn ..
yanı aslındaa herkes ıcın farklı bır dusuncee buu en azından benım ıcın boyleee ..
ama cevremdee o kadar cokk zengın koca bulup evlenmek ısteyen vee kocamın parasını yıgım aman o bana arabaa alsın aman o bana ıss kursun dıyen ınsan varkı bakıp bakıp aynen bu dedıklerını gecırıyorum ıcımden hatta yuzlerınede soyluyorum hayatta tek amac evlenmek degıl,dunyadakı tek amacın nasıl bu olabılır ben bu dunyaya gelmışsemm elbette bır nedenı olmalı bu kadar sıg bır ınsan nasıl olabılıyorsunuz dıye dıyee karsımdakını tokatlayasım gelıyor amannnnn oyleee ısteeee sevdıklerımızzzdee bızı sevsınn uzmesınler olmasın boylee seylerr faldaaa baktırmayalımm yıterrrrrrrrrr ...
bı kac gundurr sogudum faldan kımseye baktırmak ıstemıyorumm kızlarrr ıyıyeemıı ısarett acabaa
hiç duymadımm kızz o nerden cıktııKizlar rania hadwayi nasil bilirsiniz
aslnda herkes kendne bakabilir biliyo musun, ben de öyle başlmştm.
katina ve tarot siteleri var online. şöyyylee bi güzel konsantre olup ordan kart seçtin mi her abidik gubidik sorunun cevabını alabilirsin=D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?