Aynen benimde hiç isteğim yok :|
evett bidee eğlenceliymişşşboyleee devammmm ınsallahhhh ıncesazzımmmm baksanaa mıllet pembee dızı ızler gıbı dısardan bızı ızlıyormussss bırbır dokuluyorlar
Ben çok beğendim. durum analizi ve karşı tarafın beynine iyi giriyor fakat gelecek beklemede. ama kimsenin bilmediği ve söylemediği bişeyi ilk o söyledi bir de gonca ve dedikleri zamanda da yaşadım. süreç aynen dediği gibi de ilerliyor...Kizlar rania hadwayi nasil bilirsiniz
Neden canim
Kova demişken ah bu kova erkekleri
Ben çok beğendim. durum analizi ve karşı tarafın beynine iyi giriyor fakat gelecek beklemede. ama kimsenin bilmediği ve söylemediği bişeyi ilk o söyledi bir de gonca ve dedikleri zamanda da yaşadım. süreç aynen dediği gibi de ilerliyor...
Hiçbir şey bilmedi anda sıfır
Benim demek istedigim o degil ki sevgine sahip cikmaktan bahsediyorum ben amac evlilik olsa o inan cok kolay saydigin onca seyden cok daha kolay o dedigin ama konu sevgiyi diri tutmaya yasatmaya sahip cikmaya gelince boyle olmuyor bizde nedense kadin otursun beklesin erkek yapsin herseyi kadinin isteme hakki yok sanki toplum seni boyle dusunmeye itiyor neysee kisacasi mevzu evlilik degil sanki kadin adim atarsa kacar gibi dusunuluyor adim atip evlilige goturen var demek istedimben de madem konu buralara geldi kısaca söyleyeyim. ciddi ilişki isteyen, evlenmek isteyen bir çocuğu oyuncak edip attığım, ciddi ilişkiden kaçtığım için buralardayım. çocuğun kalbini kırdım, duygularıyla oynadım, onu bir mendil gibi kullanıp attım=D şimdi pişmanım=D yani "elde etmek istediği" şey sadece "evlilik" olan bir insan olmaktan daha acınası bir durum düşünemiyorum.
bu dünyada yapılacak milyonlarca şey var.
yapılacak bir sürü devrim, yapılacak bir sürü buluş, uğruna savaşılacak bir sürü hak var.
bilim var, sanat var... bu alanlarda tarihe adını yazdırma fırsatı var.
dünyayı olduğundan daha güzel bir yer yapma olasılığı var her bir insanın.
sonra aşk var... aşk hani=) çok önemli. dünyanın en güzel, en kuvvetli, en temiz, en saf hissi... ama insanların aklı fikri sanki mal alır satar gibi "birilerini bir iş anlaşması imzalar gibi evlenmeye ikna etmek"te.
böyle hayat olmaz kusura bakmayın.
hayatları böyle geçip giden, hayatı algılama kapasitesi bu kadar olan insanlara ben ancak acırım.
Zaten baktıranların geneli o anlamda memnun ve gerçekten beynine giriyo. Ben ona o tarihte ikinci kez baktırmıştım ve yine tutarlıydı ve kesinlikle beynine yine girdi ve tüm cevaplarımı aldım ama dediğim gibi asıl olay beklemede canım. o kadar çok fal baktırdım ki süreci kendi ellerimle erteliyorum aslında. benim ocak sonu ya da şubatta olayım belli olucak inşallah . gelecek konusuna da aslında çok takılmıyorum tarih olarak. Hangisinin her dediği çıkıyo ki? ama an çok önemli geçmiş değil ama an benim için belirleyiciZaten senin aralik ayinda yazdiklarina baktim canim bu kadinla ilgili daha da mutlu oldum:) sanirim 2 aralik ama 2 ay sonrasi icin zaman verdi demissin yani bu zamanlar icin. Ah keske ciksa dedikleri ya, bana adamin burcunu sordu canli falda aha dedim tamam burc karsilastirma yorumu olacak ama hicte oyle olmadi. Adami oyle iyi tarif etti ki sok oldum vallahi
Benimkini cok iyi tarif etti canim ya cok sasirdim. Bakalim hayirlisi artik patlayan fallara o kadar alistim ki hepsinden herseyi bekliyorum artik:)
Yakaladım seni :))) kalkmış gece gece falcı arıyo valla fırlatırım taaa buradan terliğimiTamam tamam
Canim bilmiyorum bir erkek istiyorsa tabi sartlar farkli olabilir ben genel icin soyluyorumYavrum bende gidip adım atmayanını buluyorum
hiç duymadımm kızz o nerden cıktıı
çok sevindim bitanem en azından biraz olsun için rahatlar. tarot mu atmıştın?Kizlar venusun fali geldi ben begendim cogu falcinin bilemedigi detaylar vermis
Kizlar venusun fali geldi ben begendim cogu falcinin bilemedigi detaylar vermis
Evet kuzum tarot attim kahve atacaktim da resimleri yukleyene kadar cikar diye korktumçok sevindim bitanem en azından biraz olsun için rahatlar. tarot mu atmıştın?
selena bana da öyle demişti cesaretlendir özlediğini mutlaka belli et görsün diye. ben bizimkiyle buluşunca onun ağzından duydum selenaın dediğinin doğru olduğunu sen bunları yapmasaydın seni arayacak cesareti bulamazdım diyee ki selena bana öyle yap demeseydi yapmicaktım hiçbişey mal gibi onu beklicektim burnum düşse almam havalarındaydım iyi ki de yapmışımmSelena bana onu cesaretlendirmen yeterli demisti cogu seyi bildi ama onunda verdigi tarih gecti ben adim atma konusunda gec kaldim malesef eger benim durumumda degilsen mutlaka adim at hic birsey kaybetmezsin falcilara inanip umut etmektense olmayacaksa olmaz der bitirir yoluna devam edersin keske zamaninda bi adim atsaydim simdi bu durumda olmazdim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?