- 20 Kasım 2014
- 237
- 455
- 158
Bu donem sık sık alacakmis canimVenüs fal mı aldıtüh yine kaçırdım
Bu donem sık sık alacakmis canim
Sevindim gerçekten de . en azından rahat bi uyku çekersin aklım hep sendeEvet kuzum tarot attim kahve atacaktim da resimleri yukleyene kadar cikar diye korktumdogru valla biraz rahalatti icimi birde olumsuz durumlari da cat cat soylemis yani sewdim
Ben bunu toplumsal cinsiyet meselesi tr deki durum gelenek gorenek acisindan yazmadim yazma sebebim tecrubeden ve cevremde de gorduklerimden isteyen erkek bu isi kiza birakmiyor ben buna inaniyorum hatta eminim istisnalar olsada adi uzerinde istisna .kadin otursun camda beklesin de asla demem ki kendimde soylemisimdir hoslandigimi ama bu is size kaliyorsa olmuyor yeteri kadar istemeyen erkek vardir utangac erkek yokturama Türkiyede böyle şurdaki 10 kadından kaçı fal bakıp karşı tarafın fikrini duygusunu öğrenmek yerine, alenen gidip duygularını açabilir? evet keşke böyle olmasa,keşke herkes olaya geniş yelpazeyle, duyguların cinsiyete göre değil kalbe göre aynı şekilde ifsade edilebilinecek olduğunu bilse ve uygulasa.. ama zorr en azından Türkiye için bu çoğunluğa bakarsak çpok zor...
Iste tam da bunda bahsediyorum en iyisini yapmissin tatlimselena bana da öyle demişti cesaretlendir özlediğini mutlaka belli et görsün diye. ben bizimkiyle buluşunca onun ağzından duydum selenaın dediğinin doğru olduğunu sen bunları yapmasaydın seni arayacak cesareti bulamazdım diyee ki selena bana öyle yap demeseydi yapmicaktım hiçbişey mal gibi onu beklicektim burnum düşse almam havalarındaydım iyi ki de yapmışımm
Facesinden yakaladim ben oradan bak istersenUmarım yakalayabilirim
Sevindim gerçekten de . en azından rahat bi uyku çekersin aklım hep sende
Ben de iyi ki seni tanıdım bitanemCanim benimmmmm
iyi ki tanidim ben seni
aslında selena işin bahanesi..ister katılın ister katılmayın ama bence her şeyi karşı taraftan beklemek yanlış insan sevgisine biraz da olsa sahip çıkmalı ama tabi ki gururunu çok ezdirmeden yüzsüzlüğe vurmadan.selena bana da öyle demişti cesaretlendir özlediğini mutlaka belli et görsün diye. ben bizimkiyle buluşunca onun ağzından duydum selenaın dediğinin doğru olduğunu sen bunları yapmasaydın seni arayacak cesareti bulamazdım diyee ki selena bana öyle yap demeseydi yapmicaktım hiçbişey mal gibi onu beklicektim burnum düşse almam havalarındaydım iyi ki de yapmışımm
Hep sana diyorum dimi bekleyim biraz diye aksama fal atiyorumBen de iyi ki seni tanıdım bitanemBu gece lütfen şöyle güzel bi uyku çek ve üstüne başka fal baktırma olur mu yakalarsam sana da terlik fırlatırım buradan TheMorrigan 'ı yakaladığım gibi
Aynen yakaladığım gibi terliği fırlatacam tamam mıHep sana diyorum dimi bekleyim biraz diye aksama fal atiyorumOrcuumu baslatayim o zaman umarim kisa surmez de terlik gelmez
aslında selena işin bahanesi..ister katılın ister katılmayın ama bence her şeyi karşı taraftan beklemek yanlış insan sevgisine biraz da olsa sahip çıkmalı ama tabi ki gururunu çok ezdirmeden yüzsüzlüğe vurmadan.
ben de baktırırken baktırırken baya bakar oldum uzun süredir=D ama çok bakmamaya çalışıyorm çünkü cinlerm tepeme çıkıyo baktkça=D gerçekten çıkıyolar=Dcanım senın fala ıhtıyacın yokk bu sıtelerde bızım gıbı surunmenede gerek yoookk kendınede baskalarınaadaaa bakabılıyorsunnn masallahhhh
Tamamm bitanemmmAynen yakaladığım gibi terliği fırlatacam tamam mı
ben de baktırırken baktırırken baya bakar oldum uzun süredir=D ama çok bakmamaya çalışıyorm çünkü cinlerm tepeme çıkıyo baktkça=D gerçekten çıkıyolar=D
sevindim beğenmene Venüsü, benim de enerjim tutar bi de gerçekten profesyonel yapıyor, zamanında fal gönderir, sorulara sınırsız cvp verir, fal gönder kaygısı taşımaz..Facesinden yakaladim ben oradan bak istersen
Selena'nın en sevdiğim yanlarından birisi samimi bir şekilde fikir sunması. "Şöyle yapabilirsin" vs. diye. Bi de muhtemelen annem yaşındadır yani. İster istemez okurken dediklerini düşünüyorum. Dedikleri çıksın çıkmasın, samimi olan nadir falcılardandır benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?