Binnaz Abla

Ben bunu toplumsal cinsiyet meselesi tr deki durum gelenek gorenek acisindan yazmadim yazma sebebim tecrubeden ve cevremde de gorduklerimden isteyen erkek bu isi kiza birakmiyor ben buna inaniyorum hatta eminim istisnalar olsada adi uzerinde istisna .kadin otursun camda beklesin de asla demem ki kendimde soylemisimdir hoslandigimi ama bu is size kaliyorsa olmuyor yeteri kadar istemeyen erkek vardir utangac erkek yoktur

Iste tam da bunda bahsediyorum en iyisini yapmissin tatlim

aslında selena işin bahanesi..ister katılın ister katılmayın ama bence her şeyi karşı taraftan beklemek yanlış insan sevgisine biraz da olsa sahip çıkmalı ama tabi ki gururunu çok ezdirmeden yüzsüzlüğe vurmadan.

Hep sana diyorum dimi bekleyim biraz diye aksama fal atiyorum Orcuumu baslatayim o zaman umarim kisa surmez de terlik gelmez

bencedee kuuzmmm erkekler bazı seylerı dusunemıyorr gercekten kı sevıyorsanda bazı seylerıı kendın yapman gerekıyor gostermen gerekıyorr,yuvayıı dısı kuss yapar dıye bır lafımızda varrr ..kı bana cok zor bısey olmasına ragmen ben bıle zamanla ogrendım bunu hala daha tam ogrendıgım soylenemezzz ama olsun ..tabıkı gurur kırıcıı,ılıskınızı hıcee sayan bırsey olmadıgı sureceee ..

canım senın fala ıhtıyacın yokk bu sıtelerde bızım gıbı surunmenede gerek yoookk kendınede baskalarınaadaaa bakabılıyorsunnn masallahhhh
ben de baktırırken baktırırken baya bakar oldum uzun süredir=D ama çok bakmamaya çalışıyorm çünkü cinlerm tepeme çıkıyo baktkça=D gerçekten çıkıyolar=D

Selena'nın en sevdiğim yanlarından birisi samimi bir şekilde fikir sunması. "Şöyle yapabilirsin" vs. diye. Bi de muhtemelen annem yaşındadır yani. İster istemez okurken dediklerini düşünüyorum. Dedikleri çıksın çıkmasın, samimi olan nadir falcılardandır benim için.

Facesinden yakaladim ben oradan bak istersen
sevindim beğenmene Venüsü, benim de enerjim tutar bi de gerçekten profesyonel yapıyor, zamanında fal gönderir, sorulara sınırsız cvp verir, fal gönder kaygısı taşımaz..

ben şu fallarmın zamanında gelmemesine çok takığım yaa

Benim icin de rezzan abla oyle canim, soyledikleri cikti mi cikmadi mi hic umursamiyorum acikcasi iyi geliyor sesini duymak hali tavri bana o kdr iyi geliyor ki. Ustelik butun olanlara yasanilanlara hatalarima dogrularina bir bir sahit olmasina ragmen bana karsi tutumu hic degismedi en azindan SEN BUNLARI HAKETTIN CEK SIMDI tarzi bi laf duymadim agzindan, hep dostaneydi ya allah ondan razi olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…