Binnaz Abla

evet gerçekten bana da hiç "bıkmadın mı aynı şeyden" dediğini duymadım bir de sanırım rezzan abla kahvede daha iyi..

nurayyacıımm alex sende bilmişti değil mi??? Anla ilgili nasıl bulmuştun yorumlarını?

Tatlışım ölesine alex e atmıştım ben , herkes olumlu konuşmuştu alex hariç.
Resmen dağıttı beni bu ne ya falan demiştim olmaz öle şey sallıyo demiştim ama maalesef ki onun dedikleri çıktı.
Bu adam senin bildiğin gibi biri değil fazla , çok yakın zamanda göreceksin gerçek yüzünü üzüleceksin falan demişti ama .
O kadar baktıktırlarım içinde alex in çıkmasıyla şok oldum resmen

uffff duramıyorummm ben aslında şu nesibeyi çok merak ediyorum .
önceden de baktırtmak istemiştim ama bi türlü olmadı hemen bitiyior kapatıyor alımları.
Ne kadar yoğunn bendede haliyle gizem uyandırıyor :))

Çok haklısın katılıyorum sana..

Günaydınlar

Emıne nin falı çok güzeldi ama dediği çıkmadı bana 1 ocak da baktırdığımda 2 hafta içinde görüşeceksiniz dedi ama maalesef olmadı belki de zaman konusunda yanılma payı olabilir ama şimdilik çıkmadı diyebiliriz

alexe kahve aticam ama deger mi diye düsünüyorum ne diyosun canim? sana olay akisini cok mu detayli anlatti?

Eminenin baktigi fallar icinde sorulan kisiyle ilgili gorusmeyeceksiniz olumsuz dedigi biri varmi acaba kizlar

alexe kahve aticam ama deger mi diye düsünüyorum ne diyosun canim? sana olay akisini cok mu detayli anlatti?

canım şöyle diyeyim , o zaman sinirlenmiştim tabi ama şimdi dinleyince yeniden kah verdim .
ben olumsuz görüyorum dedi , tabiki hiçbişey imkansız değil ama olursa yorulan sen olursun özveride buluncak olan hep sen olursun . ittirerek gider bu ilişki dedi.Normalde iletişimi çok iyi olabilir ama ikili ilişkilerinde sorunlu dedi.
bu adamın hoş olmayan birşeyini görüceksin ve bu değil miş diyip vazgeçiceksin üzülüceksinde ama çokda etkilemiycek seni yoluna bakıcaksın dedi.
Durumu anlattım zaten o resim olayını bununla bağdartırdım . çünkü o olaydan sonra evet bu bana göre değil dedim ve üstünü çizdim gitti.
Tarot atmıştım ben , ama herzaman diyoruz elektrtik meselesi ...

Eminenin baktigi fallar icinde sorulan kisiyle ilgili gorusmeyeceksiniz olumsuz dedigi biri varmi acaba kizlar

erkek olan bi akrabam (arkadasim gibi yazdim bikac kez burda) icin gecmiste kalan sevgilisi hakkinda sorduk olumsuz konustu duygulari kalmamis dedi görüsmeyeceksiniz demedi ama onla alakali bisiy bekleme falan demisti

Canımmm senin geçen yayınladığın fal geçmişine göre bir derin2013 bir de alex bilmiş Ama ben inanıyorum çok hayırlı olucak senin için. bazen doğruyu görmemiz için bunları yaşamamız gerekiyo ve sen çok yakında bu topikte bu günlere güleceksin ve iyi ki diyeceksin

Benimde bir falda öyleydi yaz aylarında bir alex bir de bilge olumsuz demişti oyle oldu şimdi ikinci falını bekliyorum ama tarih yok

inşallah deepbluem , o kadar çok üstüste yaşadım ki , sabırlarımın karşılığını inşallah alıcam birgün ,
Genelde böyle zamanlar da hep en ummadığın anda öyle bir şey yaşıyosun ki inan yaşadığın olumsuzlukları unutuyosun. Dilerim en kısa zamanda bunu yaşarsın bitanem

inşallah deepbluem , o kadar çok üstüste yaşadım ki , sabırlarımın karşılığını inşallah alıcam birgün ,
Herkes saraylıdan memnun kaldı özellikle kahvesinden..mutlaka öyledir çoğunluk beğendiğine gör..bende eylül ayında kahve baktırmıştım saraylıya ama bana iyi değildi enerjimiz tutmadı diim..dediği hiçbişeyide yaşamadım öylle çokda vavvv diyebileceğim gibi deildi yani..bende bi aorun var galiba artık fallarım çıkmıyor bi duraklama dönemi yaşıyorum galiba

Kızlar günaydın aranızda sarayli hanima hem kahve hem tarot baktiran varmi hangisini daha çok beğenmiştiniz
Günaydınn canım.. Saraylıya kahve baktır derim.. Kahve de iyi. Zaten tarot kartlarıyla kendi ek açılım yapıyor. Rakam istiyor senden. Hem de kahveni yorumluyor.. Kahve falı atmak daha mantıklı

Ben ilk defa baktiriyorum dedikleri cikar mi bilmiyorum ama genel durum gayet iyiydi dedigin gibi butun sorularima cvp verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…