Binnaz Abla

inş sıze soyleneneler cıkar ama genede oranın sıstemıne pek guvenmeyın benden soylemesı...

o sitedeki falcılar kendi isimlerini değil, hepsi nick kullanıyor. Başka sitelerde çalışma ihtimalini gösterir buda. anlaşılıyor zaten.

Sanıyorum artık kahve bakmıyor ama ben ona tarot baktırmıştım; Kehriban'ın da söylediği pek çok şey çıkıyor.
Değişik birini denemek isteyenlere öneririm.

o sitedeki falcılar kendi isimlerini değil, hepsi nick kullanıyor. Başka sitelerde çalışma ihtimalini gösterir buda. anlaşılıyor zaten.

orda bızde nıck kullanıp uye oluyoruz o yuzden dıgerlerı gıbı bılmelerı pek olagan degıl fazla acıklama yapıyoruz ayrıca ben kendı adıma konuşıyım gonderırsem yapmıycam artık

tamamdır kızlar yanlız paypalla odemedı 20usd yazıyo :S yanı daha pahalıya gelıyo galıbaa

sakın böyle yapma şimdi dolar fırlamış..20 kredi deyip dolar üzerinden kredi kartından çekiyorlar. senin şimdi 20 tl ödemen gerekirken kredi kartından 41 Tl çekilecek. Tlfununda kontür varsa mobil ödemeden yap. O da yoksa örneğin benim Turkcell di, sitesine girdim kredi kartımdan kontür yükledim. Yani hangisi kolayına geliyorsa sen bilirsin öyle yap.

Kizlarrrr falsepeti hani ne zaman acilcakmis nesibeye fal bktrmam lazimm

gerçi ne farkediyor ikiside aynı hesap. Alışmışız TL ye usd görünce ne olur ne olmaz

orda bızde nıck kullanıp uye oluyoruz o yuzden dıgerlerı gıbı bılmelerı pek olagan degıl fazla acıklama yapıyoruz ayrıca ben kendı adıma konuşıyım gonderırsem yapmıycam artık

ben çok fazla detay vermiyorum artık. nedense detay verdiklerimi hiç beğenemedim. :44:

Tolin bana nedense iskambil fali kelebek fali falan pek inandirici gelmiyo. Ben kahinvangaya kahve baktirdim ve cok garip bi sekilde dediklerini yasiyorum suan. Keske sanada ciksaymis uzuldm şimdi

Tolin bana nedense iskambil fali kelebek fali falan pek inandirici gelmiyo. Ben kahinvangaya kahve baktirdim ve cok garip bi sekilde dediklerini yasiyorum suan. Keske sanada ciksaymis uzuldm şimdi

aslında hepsi yalan q_eternity, gercek olan hisler...kahve de kart da, hepsi araç. Ama ben de kahveyi daha inandırıcı buluyorum. Hep derim kahve kişiye ozel birsey, kartlar daha genel yorum içeriyor gibi, tek tek yorumlanırsa... tabi ki bu hic tercih ettigim birsey degil, tıpkı kahvede yok elinde bebek olan kadın haber demek denmesini tercih etmediğim gibi...

Arkadaşlar önceden Binnaz abla da Derin isimli bi bayan vardı, sadece kahve falı bakıyordu, ben ona bi defa fal baktırma talihine erişmiştim. Gerçekten muhteşemdi. Dediklerinin hepsi oldu, belki tesadüf belki de hisleri çok kuvvetli geleceği bildi demek istemiyorum ama bana söyledikleri doğruydu ve gerçekten iyi bi yorumcuydu. Lafı falan dolandırmıyordu uzatmak için. Başında pembe bi bere vardı, onunla fotoğrafı vardı. Ama artık sitede yok. O Derin fal sepetindeki Derinle aynı kişi mi çok merak ediyorum. Bir de ben Haleh Hanımın yorumunu gerçekten hiç beğenmedim ya, Uzuuuun süreli bi ilişkim var, bi süre sonra birbirinize alışacaksınız bu anlaşmalıklar ortadan kalkacak demiş, biz ilişkiye alıştık, hatta adam sıkılacak diye üzülüyorum ben Yani burda deniyor ya elektriği tutmadı diye gerçi şahsen ben öyle bişeye inanmıyorum, bana bi çıkar yol bulmak gibi geliyo. Her neyse ben tavsiye etmiyorum yani. O kadar...

Kizlar binnaz abladaki yeni kizlar bi sure girmiycek galiba. Falalem falsepeti desen hala bakimda. Ben yarin benim icin cok onemli bi seyehate cikiyorum ve mutlaka fal baktirmam lazim:/ acaba binnaz abladan ve ya tellweden haleh esra acelya kiraze ve kahinvanga disinda kimi onerirsiniz. Daha once bana hic bakmamis birini istiyorum da

Aynı kişi mi bilemem ama falsepetindeki Derin'de çok uzun süredir yok...
Çok tavsiye edilmişti ama ben yakalayamadım falsepetindekini.

Hem falalem hem de falsepeti kapalı.
Her ikisinin sayfasında da yanı yazı var.

İlginç...

Yeni kızlar bence de 'bir süre' girmeyecek.
Çünkü işin ciddi olduğunu anladılar.

Yeni birini denemek istiyorsan tellwe.den kehriban'ı, binnazabla'dan Güven Cihan'ı deneyebilirsin...
İyi yolculuklar....

Chloe'ye baktirip memnun kalan benim. Olay soyle oldu : Once hoslandigim is arkadasim icin fal baktirdim, olumsuz seyler soylemis, birbirinize uygun degilsiniz, bu adam zayif karakterli , sen de bunu anlayinca uzaklasacaksin demis.

Bu dediklerinden memnun kalmadim. Ikinci bir hesap alip baktirdim. Yine ayni yorumu yapmis, yine ayni tarihleri vermis, yurtdisinda yasadigimi soylemedigim halde bu adamin yabanci oldugunu bilmis. (yurtdisiyla baglantisi olan biri demis). Dedigi cikar mi cikmaz mi bilemem ama kafamdan gecen her seyi, ruh halimi vs okumus. Cok ilimli ve insanca konusmus, bence tecrubeli, egitimli ve akilli bir insan; sacma sapan tavsiyeler verip kirici, uzucu yorumlar yapmamis. Tavsiye ederim, beni rahatlatmak icin elinden geleni yapmis.

KIraze'nin dedigi olaylari yasadim, hem de verdigi zamanlarda. Esas konuyla ilgili yorumlari ne zaman gerceklesir gorucez. Ote yandan , sesi , yorumu, pozitifligini , her seyini cok begendim. Kotu seyleri bile insanca ve ilimli soyluyor, bana resmen terapi oldu. Tavsiye ederim.

Kahin39 a baktıran yok mu ya ben temmuzun başı gibi baktırmıştım eylül ayından itibaren biriyle tanışıcağımı söylemişti ihtimal yok gibi ama bilmiyorum :S

Kiraze bana benden yaşca büyük birisiyle tanışıcağımı ve ilişkimizin ciddi olucağını 9.ayda görüceğimi ama çıkıcağımız tarih 7 aydan az kalmış dedi.Orta yaşlı demek nedir sizce yaş aralığı ben 21 yaşındayım :S

Tellwe topiginde Nurdanus, Askkahini, SarayliHanim muhabbeti donuyor kuzum bir bak derim

Ben tellweden Chloe ve Kiraze derim.

Binnazabladan Guven Cihan tercihimdir, gercekten. Dedigi bir sey cikti, soyledigi diger seyler de mantikliydi, inanilmaz bir de enerjisi var. Bence cok hos bir insan, gercekten moral yigiyor. Faldan vazgectigim halde, sesini duymak icin astro baktirdim.

Cagan Ariman agustos demisti, dedigi cikmadi.

Haleh Hanim keza, agustos dedi, olmadi

Rezzan Hanim bana asla zaman vermiyor, yakin uzak diyor neden neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…