kirazeye baktırmadım henüz bilmiyorum. ama kahinvanga iyiydi bence, baktırırsan kahve baktırabilirsin. Kahvede iyiymiş sanırım.
inş sıze soyleneneler cıkar ama genede oranın sıstemıne pek guvenmeyın benden soylemesı...
o sitedeki falcılar kendi isimlerini değil, hepsi nick kullanıyor. Başka sitelerde çalışma ihtimalini gösterir buda. anlaşılıyor zaten.
tamamdır kızlar yanlız paypalla odemedı 20usd yazıyo :S yanı daha pahalıya gelıyo galıbaa
orda bızde nıck kullanıp uye oluyoruz o yuzden dıgerlerı gıbı bılmelerı pek olagan degıl fazla acıklama yapıyoruz ayrıca ben kendı adıma konuşıyım gonderırsem yapmıycam artık
evet aynen oyle ordan kac kısıye fal baktırdım bı tek herranın dedıgı bı durumu yasadım ama onu da onermem....
ben ona ıskambıl baktırmıstım ama verdıgı tarıh gectı ordan bı tek chloe yı merak edıyorum ama onuda yakalayamıyorum ıkı gunun bırıne sıstemden cıkıp duruyo baktıran varmı burda chloe ye?
Tolin bana nedense iskambil fali kelebek fali falan pek inandirici gelmiyo. Ben kahinvangaya kahve baktirdim ve cok garip bi sekilde dediklerini yasiyorum suan. Keske sanada ciksaymis uzuldm şimdi
Arkadaşlar önceden Binnaz abla da Derin isimli bi bayan vardı, sadece kahve falı bakıyordu, ben ona bi defa fal baktırma talihine erişmiştim. Gerçekten muhteşemdi. Dediklerinin hepsi oldu, belki tesadüf belki de hisleri çok kuvvetli geleceği bildi demek istemiyorum ama bana söyledikleri doğruydu ve gerçekten iyi bi yorumcuydu. Lafı falan dolandırmıyordu uzatmak için. Başında pembe bi bere vardı, onunla fotoğrafı vardı. Ama artık sitede yok. O Derin fal sepetindeki Derinle aynı kişi mi çok merak ediyorum. Bir de ben Haleh Hanımın yorumunu gerçekten hiç beğenmedim ya, Uzuuuun süreli bi ilişkim var, bi süre sonra birbirinize alışacaksınız bu anlaşmalıklar ortadan kalkacak demiş, biz ilişkiye alıştık, hatta adam sıkılacak diye üzülüyorum benYani burda deniyor ya elektriği tutmadı diye gerçi şahsen ben öyle bişeye inanmıyorum, bana bi çıkar yol bulmak gibi geliyo. Her neyse ben tavsiye etmiyorum yani. O kadar...
Kizlarrrr falsepeti hani ne zaman acilcakmis nesibeye fal bktrmam lazimm
Kizlar binnaz abladaki yeni kizlar bi sure girmiycek galiba. Falalem falsepeti desen hala bakimda. Ben yarin benim icin cok onemli bi seyehate cikiyorum ve mutlaka fal baktirmam lazim:/ acaba binnaz abladan ve ya tellweden haleh esra acelya kiraze ve kahinvanga disinda kimi onerirsiniz. Daha once bana hic bakmamis birini istiyorum da
Burda bir chole'ye baktırmıştı. memnun kalmıştı hatta. Birde Kiraze12 ondan da memnun kalınmıştı. aklımda kalmış öyle hatırlıyorum :44: Aslında kiraze12 ye baktıracaktım. Son anda kahinvanga olayı çıkınca ona döndüm.
Chloe'ye baktirip memnun kalan benim. Olay soyle oldu : Once hoslandigim is arkadasim icin fal baktirdim, olumsuz seyler soylemis, birbirinize uygun degilsiniz, bu adam zayif karakterli , sen de bunu anlayinca uzaklasacaksin demis.
Bu dediklerinden memnun kalmadim. Ikinci bir hesap alip baktirdim. Yine ayni yorumu yapmis, yine ayni tarihleri vermis, yurtdisinda yasadigimi soylemedigim halde bu adamin yabanci oldugunu bilmis. (yurtdisiyla baglantisi olan biri demis). Dedigi cikar mi cikmaz mi bilemem ama kafamdan gecen her seyi, ruh halimi vs okumus. Cok ilimli ve insanca konusmus, bence tecrubeli, egitimli ve akilli bir insan; sacma sapan tavsiyeler verip kirici, uzucu yorumlar yapmamis. Tavsiye ederim, beni rahatlatmak icin elinden geleni yapmis.
KIraze'nin dedigi olaylari yasadim, hem de verdigi zamanlarda. Esas konuyla ilgili yorumlari ne zaman gerceklesir gorucez. Ote yandan , sesi , yorumu, pozitifligini , her seyini cok begendim. Kotu seyleri bile insanca ve ilimli soyluyor, bana resmen terapi oldu. Tavsiye ederim.
Kizlar binnaz abladaki yeni kizlar bi sure girmiycek galiba. Falalem falsepeti desen hala bakimda. Ben yarin benim icin cok onemli bi seyehate cikiyorum ve mutlaka fal baktirmam lazim:/ acaba binnaz abladan ve ya tellweden haleh esra acelya kiraze ve kahinvanga disinda kimi onerirsiniz. Daha once bana hic bakmamis birini istiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?