- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Valla canım ben kime baktırdıysam alayı aynı şeyi söylüyo bu durumda alayıyla aynı şeyi söyledi ama dikkatimi çeken bişey oldu sadece tek söylediği bişeyi tellwe de aylin olduğundan şüphelendiğim bilgehatun da söyledi ve biri daha söylemiştiCanim kimlerle aynilarini soyledi, beni de cok sasirtti ya bendr de bi suru seyi bildi
Sorma benim de yüzüncü orucumdu
atma eskileri dinle kesilikle ben bir haftadır atmadım
Bi de saraylıdan onay alabileydim iyidisana demiştim buda aynısını diyecek diye evet teyit edildi onaylandı canım
deepbluem da tarih olabiir benim falım beklediğim gibi çok olumsuzdu tarih falan yok yani canımhadi hayırlısııı tarihleri yakın mı ne zaman çıkan fal haberi duymak istiyorum yaaa
aaaaa kaşınma artık tamam ne saraylısı onada olaylar gelişince atarsınBi de saraylıdan onay alabileydim iyidi
Ha evet diğerleriyle aynı tarihi verdi yani bu bile aynıdeepbluem da tarih olabiir benim falım beklediğim gibi çok olumsuzdu tarih falan yok yani canım
lalem bir de saraylı teyit etssin tamamdıraaaaa kaşınma artık tamam ne saraylısı onada olaylar gelişince atarsın
onada ne zaman evleniyoruz diye atarsın canım sen daha çok atıcannn bu gidişle daha başındasınlalem bir de saraylı teyit etssin tamamdır
Off hepsi yalan oluyor
Bu ay kendime limit koydum zaten. Son 20 liralık hakkım kaldı. Ya alex ya venüs. İkisinden birini deneyip şubata kadar mola ( umarım)
Yok valla ona da atim sonra tamamen beklemeye geçicem sözonada ne zaman evleniyoruz diye atarsın canım sen daha çok atıcannn bu gidişle daha başındasın
Evet sesli bitanemSesli geliyorsa yorum o zaman kulaklığımıda alayım yanıma, evden çıkıcam çatlarım dinlemezsem
Rania Hadwa olarak anladım ben , o değil miydi hepsine sorduğu kişiyi bu senin kaderin diyen arabesk abla?kim kaçırdım
ahhaaa zate şubata 10 gün kadı yavrimoo
evet o bitanemRania Hadwa olarak anladım ben , o değil miydi hepsine sorduğu kişiyi bu senin kaderin diyen arabesk abla?
evet o bitanem
yok tatlım ne çıkması ,çıkmazda imkansız çünkü adamı benim kaderim yaptı yok şartları zormuş aslında aklındaymış mış mışta bide yok deyince bak gör nasıl çıkıcak tekrar fal atacaksın demiştilalecim bende baktırdı ama hiçbir şey bilemedi üstelik tamamen pembeciiydi sana çıktı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?