Binnaz Abla

Canim kimlerle aynilarini soyledi, beni de cok sasirtti ya bendr de bi suru seyi bildi
Valla canım ben kime baktırdıysam alayı aynı şeyi söylüyo bu durumda alayıyla aynı şeyi söyledi ama dikkatimi çeken bişey oldu sadece tek söylediği bişeyi tellwe de aylin olduğundan şüphelendiğim bilgehatun da söyledi ve biri daha söylemişti onun dışında yeni bişey duymadım

ay valla bir ara ben de atacağım alexe, bakalım ne olacak bana. Yani ben benim durum çok karışık olursa nasıl olur ben bile cözemiyorum falcılar çözmüş öngörmüş olursa şapka çıkarırım valla

Kızlar alex benim falkutusundaki alexi galiba fiyatı da daha ucuz. Fal ekonomisi canlar 3 5 lira 3 5 liradır, biz o 3 5 e yeni bir fal atarız

lalecim bende baktırdı ama hiçbir şey bilemedi üstelik tamamen pembeciiydi sana çıktı mı?
yok tatlım ne çıkması ,çıkmazda imkansız çünkü adamı benim kaderim yaptı yok şartları zormuş aslında aklındaymış mış mışta bide yok deyince bak gör nasıl çıkıcak tekrar fal atacaksın demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…