- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Fal sepeti canımAlex hangi sitedeydi
Kızlar alex benim falkutusundaki alexi galiba fiyatı da daha ucuz. Fal ekonomisi canlar 3 5 lira 3 5 liradır, biz o 3 5 e yeni bir fal atarız
yok tatlım ne çıkması ,çıkmazda imkansız çünkü adamı benim kaderim yaptı yok şartları zormuş aslında aklındaymış mış mışta bide yok deyince bak gör nasıl çıkıcak tekrar fal atacaksın demişti
Canım çok sevindim olumlu olmasına falının darısı bütün bekleyenlerin başına.herkes mtlu olur inşEvet sesli bitanem
EvetFal sepetinde telefonla da ödeyebiliyor musunuz?
Amiiiiiinnn canım. Hepimiz mutlu olalım inşallahCanım çok sevindim olumlu olmasına falının darısı bütün bekleyenlerin başına.herkes mtlu olur inş
Bende dayanamayıp gönderdm şimdi..bakalımbana neler diyecek..Amiiiiiinnn canım. Hepimiz mutlu olalım inşallah
Amiiiiiinnn canım. Hepimiz mutlu olalım inşallah
Beni şok etmedi, bildiklerimi ya da daha önce çıkanları bir de ondan dinledim yani ben de sürpriz yok sadece bir de o teyit etmiş olduAmiiiiiinnn ama kizlar bu alex beni sok etti gercekten ya herseyi biliyor bence keske cikmasa keske dedigi gibi olmasa ama oyle durum vallahi. Sadece benim zayif bi kiz oldugumu iddia etti bilemiyorum artik belki 77 kilo zayiftir ona gore hahah
Beni şok etmedi, bildiklerimi ya da daha önce çıkanları bir de ondan dinledim yani ben de sürpriz yok sadece bir de o teyit etmiş oldu
Kız kötü demedim :)))) şaşırtmadı sadece diğerleriyle aynı şeyleri söylediHahah canim benim de bildiklerimdi beni sasirtan daha once kimsenin bilememis olmasiydi. Yani durumu falan hersryi cok iyi bildi ama az cok ayni seyleri soylemis bana da dedi cunku guzelsin dikkst crken bi bayansin vs diye tabi bu yine de onu kötü yapmaz
Kız kötü demedim :)))) şaşırtmadı sadece diğerleriyle aynı şeyleri söyledi
Yok bitanem seninki niye öyle anlaşılsın. Hepimiz burada fikrimizi olduğu gibi yazıyoruzHaha yok canim benim senin icin soylemedim simdi falim kotu ya benim bana da ayni seyleri soyledi diyerek karalamayaa calistigim dusunulmesin diye soyledim cunku asla kotu denilicek bi tarafi yok
Enerjiniz tutuyosa Selenaya kelebek falı yollayın bence yeniler fosssOfff gaza geldim ve alex'e fal yolladım. Tellwede de son 7 kredim var onu da yenigillerden birine fal yollayıp bitiriyor ve bir süre fal diyetine giriyorum
herkes alexe fal yollamis
ben yollamadim
i$im cikti buraya yazdiktan sonra .. yorumlari alalimm kizlar nasil detaylar varmi yoksa hep olumsuz mu konusuyor
Urminaa Taha ' ya hiç baktırmadım da sesi böyle ince,kibar,küçükmüş gibi miydi? şundan soruyorum.. Rad ın da o olduğu söylenmişti ona baktırdım,sonra Edna vardı Bir yolun var da, iksinin aynıydı hemen hemen bana söylediği.. yani Taha ve Rad aynı kişiler olabilir mi?erkek falcilara antipati gelistirdim benbi tek taha'yi severdim o da kibar cocuk diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?