Binnaz Abla

Kızlar alex benim falkutusundaki alexi galiba fiyatı da daha ucuz. Fal ekonomisi canlar 3 5 lira 3 5 liradır, biz o 3 5 e yeni bir fal atarız

evet ama diğer sitelerde sesli bakmıyor malesef

aynen ya banada pespembeydi ben yermiyim öyle falları

Amiiiiiinnn canım. Hepimiz mutlu olalım inşallah

Amiiiiiinnn ama kizlar bu alex beni sok etti gercekten ya herseyi biliyor bence keske cikmasa keske dedigi gibi olmasa ama oyle durum vallahi. Sadece benim zayif bi kiz oldugumu iddia etti bilemiyorum artik belki 77 kilo zayiftir ona gore hahah

Amiiiiiinnn ama kizlar bu alex beni sok etti gercekten ya herseyi biliyor bence keske cikmasa keske dedigi gibi olmasa ama oyle durum vallahi. Sadece benim zayif bi kiz oldugumu iddia etti bilemiyorum artik belki 77 kilo zayiftir ona gore hahah
Beni şok etmedi, bildiklerimi ya da daha önce çıkanları bir de ondan dinledim yani ben de sürpriz yok sadece bir de o teyit etmiş oldu

Beni şok etmedi, bildiklerimi ya da daha önce çıkanları bir de ondan dinledim yani ben de sürpriz yok sadece bir de o teyit etmiş oldu

Hahah canim benim de bildiklerimdi beni sasirtan daha once kimsenin bilememis olmasiydi. Yani durumu falan hersryi cok iyi bildi ama az cok ayni seyleri soylemis bana da dedi cunku guzelsin dikkst crken bi bayansin vs diye tabi bu yine de onu kötü yapmaz

Kız kötü demedim :)))) şaşırtmadı sadece diğerleriyle aynı şeyleri söyledi

Haha yok canim benim senin icin soylemedim simdi falim kotu ya benim bana da ayni seyleri soyledi diyerek karalamayaa calistigim dusunulmesin diye soyledim cunku asla kotu denilicek bi tarafi yok
Yok bitanem seninki niye öyle anlaşılsın. Hepimiz burada fikrimizi olduğu gibi yazıyoruz

Offf kizlar ben de gaza geldim falsepetinden 50 kredi aldim ya orda nesibe ve alexten baska kimler iyi acaba? Arkadasim icin de mi alexe yollasam cunku alexn falini kabullennek istiyorum oyle pembis pembis tablolara gozum tok

erkek falcilara antipati gelistirdim ben bi tek taha'yi severdim o da kibar cocuk diye
Urminaa Taha ' ya hiç baktırmadım da sesi böyle ince,kibar,küçükmüş gibi miydi? şundan soruyorum.. Rad ın da o olduğu söylenmişti ona baktırdım,sonra Edna vardı Bir yolun var da, iksinin aynıydı hemen hemen bana söylediği.. yani Taha ve Rad aynı kişiler olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…