- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Fal baktıra tıkladıktan sonra sorunu sor devam et, ödeme çıkacak karşına canım. sadece o tutarı ödePaket alamam 37 tl yi harcayamam orda işte direk o miktarı ödeyebiliyor muyum=
Offf gaza geldim ve alex'e fal yolladım. Tellwede de son 7 kredim var onu da yenigillerden birine fal yollayıp bitiriyor ve bir süre fal diyetine giriyorum
Benimkinde olumsuz bir durum yok canım. Hatta sürpriz yok çünkü tüm fallarım aynı bana o da diğerleri gibi aynı şeyleri söyledi hatta süre olarak da aynı şeyleri söylediherkes alexe fal yollamis
ben yollamadim
i$im cikti buraya yazdiktan sonra .. yorumlari alalimm kizlar nasil detaylar varmi yoksa hep olumsuz mu konusuyor
Kelebek falı olayı ne çözemedim ben o türün ne olduğunu canım. Ne çıkıyo kelebek falında ya da farkı ne öyle sorayımEnerjiniz tutuyosa Selenaya kelebek falı yollayın bence yeniler fosss
Benimkinde olumsuz bir durum yok canım. Hatta sürpriz yok çünkü tüm fallarım aynı bana o da diğerleri gibi aynı şeyleri söyledi hatta süre olarak da aynı şeyleri söyledi
Kelebek falı olayı ne çözemedim ben o türün ne olduğunu canım. Ne çıkıyo kelebek falında ya da farkı ne öyle sorayım
Kelebek falı olayı ne çözemedim ben o türün ne olduğunu canım. Ne çıkıyo kelebek falında ya da farkı ne öyle sorayım
Canım 2si de bana olumsuz konuşmuştu, hatta 2sine de 2 kez atmama rağmen, 3. kez yüzsüzlük yapmama adına baktırmadım,ama Sahra çok iyi hatırlıyorum demişti ki senin şimdi çok canın yanıyor,o kadar çok hissediyorum ki ama bigün gelecek onu düşünmeyeceksin hatta dua bile etmeyeceksin çünkü aşık olacaksın başka birine diye.. bunu Venüs de demişti, 4 mevsim vermişti ama 4 mevsim vade ne ya ,ne demek 4 mevsim 1 yıl mı oluyor, o an 4 yıl gibi algılamıştım .. aman dedim 4 yıl ömrü ortalıcam o zaman da gelmesin lütfen, ay bu 2. kişi inşallah şimdiki kişidir.. Lalem.. çok çok çookkk üzüldüğüm,kalbimin sıkıştığı zamanlar yavaş yavaş sanki yerini sükunete ve akışa bırakıyor..venüse telwede bizi evlendirdi sonra ağustosta fal sepetinde baktı ona görede adım atıyordu ama durumunu bilmişti yalnız bana cevap dahi verme demişti oda patladı adım falan yok saraylı bana uymadı hatta cevap kısmında evet enerjimiz uyusmadı dedi bana olumsuz konusan binnaz abla sahra yaşlı bir bayandı ,saadet ,mi ne var o olumsuzdu
ben zamaninda venüse iki kez baktirdim tellwedeyken karakter analizleri harici net cikan bisiy olmadiVenusu beğenenler var canım ama bana çıkmamıştı
baldankabağım inan ben de kendimi merak ediyorumseni gerçekten çok merak ediyorum nazar değmezse de olacak gibi baksana herkes aynı yorum. Demek ki bazı durumlar çok net oluyor herkes aynı şeyi söylüyor :)
baktırmadım ama türkçesi bozuksa,tellwe dil ailesi olacak olması kolundan olmasın, şüpheleri işte körüklüyor bunlar..Kizlar ayline sesli fal baktiran varmi arkadasim denedi cok begenmis ama turkcesi bozukmus
Doğru diyosun, his varsa kelebekten de çıkar, telveden de çıkar, karttan da çıkarYa hikaye o kelebek falı. Resim çevirip eşleştirmeye çalışıyorsun işte... Ben hiç güvenmiyorum ama selena bildiğim kadarıyla kartlar felan açıp bakıyor. Zaten his meselesi bence.
Demek ki sıkışınca bi kelebek yeter seleneya. ben beğendim selenanın su falınıonu ben de anlamamıştım. Böyle rengarenk bişey çıkıyor ben kafama göre tıkladım ama anlamadığım için epey tıkladımselenaya belirttim bu durumu. Ama bence selena kelebekten karttan filan bakmıyor hisleriyle bakıyor gibi.
geliyoo terlik artı 5 kardeşşş gene kime attın falıdurmayasıcaaaaBen de attım bakalım ne çıkacak
Canim benim neler unutulmadiki allah olum acisi vermesin arkadaslar bu acilar tirt ben abimi cok genc yasta kaybettim o yuzden aslunda bu konular icin uzulmeye degmiyor evet zamaninda cok uzuldum yalan degil ama kendime etmisim .hep diyorum tevekkul yoksa gerisi bosCanım 2si de bana olumsuz konuşmuştu, hatta 2sine de 2 kez atmama rağmen, 3. kez yüzsüzlük yapmama adına baktırmadım,ama Sahra çok iyi hatırlıyorum demişti ki senin şimdi çok canın yanıyor,o kadar çok hissediyorum ki ama bigün gelecek onu düşünmeyeceksin hatta dua bile etmeyeceksin çünkü aşık olacaksın başka birine diye.. bunu Venüs de demişti, 4 mevsim vermişti ama 4 mevsim vade ne ya ,ne demek 4 mevsim 1 yıl mı oluyor, o an 4 yıl gibi algılamıştım .. aman dedim 4 yıl ömrü ortalıcam o zaman da gelmesin lütfen, ay bu 2. kişi inşallah şimdiki kişidir.. Lalem.. çok çok çookkk üzüldüğüm,kalbimin sıkıştığı zamanlar yavaş yavaş sanki yerini sükunete ve akışa bırakıyor..
baldankabağım inan ben de kendimi merak ediyorumalayı ya patlayacak ya da mutlu olacam
Demek ki sıkışınca bi kelebek yeter seleneya. ben beğendim selenanın su falını
Canim benim neler unutulmadiki allah olum acisi vermesin arkadaslar bu acilar tirt ben abimi cok genc yasta kaybettim o yuzden aslunda bu konular icin uzulmeye degmiyor evet zamaninda cok uzuldum yalan degil ama kendime etmisim .hep diyorum tevekkul yoksa gerisi bos
Sagol canim benim yok doncekmi donmiycekmi bi derdimuz bu millet ac sefil biz dunyanin parasini olmiycak fallara verdik gunahida cabasi insan tabiki arada bir baktirir ama biz astikbaşınız sağolsun canım çok üzüldüm. Ben de senin gibi düşünüyorum, üzüldüğüm zaman hemen ölüm var bu dünyada diyorum ve toplarlanıyorum
Dün gece Morrigan ve kelebekk'e ben terlik atıyodum şimdi sen banageliyoo terlik artı 5 kardeşşş gene kime attın falıdurmayasıcaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?