- 23 Ağustos 2012
- 51.900
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.768
- 898
Yeni kızlar bence de 'bir süre' girmeyecek.
Çünkü işin ciddi olduğunu anladılar.
Yeni birini denemek istiyorsan tellwe.den kehriban'ı, binnazabla'dan Güven Cihan'ı deneyebilirsin...
İyi yolculuklar....
Kahin39 a baktıran yok mu ya ben temmuzun başı gibi baktırmıştım eylül ayından itibaren biriyle tanışıcağımı söylemişti ihtimal yok gibi ama bilmiyorum :S
Ben baktirdimm dedklrnn daha ckmasna var bnce oda gzl bakiyor
Kizlar binnaz abladaki yeni kizlar bi sure girmiycek galiba. Falalem falsepeti desen hala bakimda. Ben yarin benim icin cok onemli bi seyehate cikiyorum ve mutlaka fal baktirmam lazim:/ acaba binnaz abladan ve ya tellweden haleh esra acelya kiraze ve kahinvanga disinda kimi onerirsiniz. Daha once bana hic bakmamis birini istiyorum da
bende bekledim ama gelen giden yok yeni bir kadin gelmis ona yolladim ama %67 de ya kadinin puani..hic beklemesemde olur fal sonucumu
bende bekledim ama gelen giden yok yeni bir kadin gelmis ona yolladim ama %67 de ya kadinin puani..hic beklemesemde olur fal sonucumu
Ben kapali bayana gonderdim az once adi neydi 2 dakkada unuttum vallahi ama iki gjndur dikkat ediyorum cok fazla fal aliyo
evet bende gordum canim.Ruyada iyidir o baya ama normal falini sevmem.
Guven Ciahn'a sen tarot mu baktirdin sekerim, dedikleri cikti mi sana ?
Kehraban'a ne baktirdin, dedikleri ne olcude cikti ?
Ayy bak simdi o butun gorduklerim ruya icin mi bekliyodu acabaneyse ya bana ses olsun yeter ben galiba yavas yavas kararlarimi verdim kizlar
Tellwe topiginde Nurdanus, Askkahini, SarayliHanim muhabbeti donuyor kuzum bir bak derim
Ben tellweden Chloe ve Kiraze derim.
Binnazabladan Guven Cihan tercihimdir, gercekten. Dedigi bir sey cikti, soyledigi diger seyler de mantikliydi, inanilmaz bir de enerjisi var. Bence cok hos bir insan, gercekten moral yigiyor. Faldan vazgectigim halde, sesini duymak icin astro baktirdim.
Cagan Ariman agustos demisti, dedigi cikmadi.
Haleh Hanim keza, agustos dedi, olmadi
Rezzan Hanim bana asla zaman vermiyor, yakin uzak diyor neden neden
Yaaa bizim kizlar niye hic yazmiyosnzzz beyzaa jasmin nilmil heartbrker hardpolly nerdesnz ayyy hicc sesnz ckmiyoo
Ben yazdım şekerimm hatta senin mesajına alıntı yapıp yazdım görmedin mi? :)
Kahinvanga seniii bekliyoo aha sana o kadar diyorumbide dur ozel mesaj aticam
Ben de kahvingayı bekliyorum zaten ama yarına kadar bekleşicez böyle :)) limitim bitti ne yapayım girip durma kanıma :)) yarın (artık bugün:) ) doğum günüm ya hediye olarak bir arkadaşım mobil ödemeyle kredi alacak bana :) özel mesajını da bekliyorum :)
Yaaa bizim kizlar niye hic yazmiyosnzzz beyzaa jasmin nilmil heartbrker hardpolly frreeya nerdesnz ayyy hicc sesnz ckmiyoo
Hediyeye bakk iyice kafyi yedik.Canim benimm nice yaslra esinle cocuklrnla insss mutlu oll heppp :))
Ne güzel kaynatıyorduk Face' :))ama gel dedin geldik tatlım
Zaten buğün Haleh sinirlerimi zıplattı..Kadın 3 aydır zaman veriyor ,hiç biri tutmuyor..Bugün evlendirmediği kaldı( attım kendimi alışverişe bende dünya masraf ile eve döndüm ((
Ne güzel kaynatıyorduk Face' :))ama gel dedin geldik tatlım
Zaten buğün Haleh sinirlerimi zıplattı..Kadın 3 aydır zaman veriyor ,hiç biri tutmuyor..Bugün evlendirmediği kaldı( attım kendimi alışverişe bende dünya masraf ile eve döndüm ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?