Binnaz Abla

Yeni kızlar bence de 'bir süre' girmeyecek.
Çünkü işin ciddi olduğunu anladılar.

Yeni birini denemek istiyorsan tellwe.den kehriban'ı, binnazabla'dan Güven Cihan'ı deneyebilirsin...
İyi yolculuklar....

Guven Ciahn'a sen tarot mu baktirdin sekerim, dedikleri cikti mi sana ?

Kehraban'a ne baktirdin, dedikleri ne olcude cikti ?

Son düzenleme:
Kahin39 a baktıran yok mu ya ben temmuzun başı gibi baktırmıştım eylül ayından itibaren biriyle tanışıcağımı söylemişti ihtimal yok gibi ama bilmiyorum :S

Ben baktirdimm dedklrnn daha ckmasna var bnce oda gzl bakiyor

bende bekledim ama gelen giden yok yeni bir kadin gelmis ona yolladim ama %67 de ya kadinin puani..hic beklemesemde olur fal sonucumu

Guven Ciahn'a sen tarot mu baktirdin sekerim, dedikleri cikti mi sana ?

Kehraban'a ne baktirdin, dedikleri ne olcude cikti ?

Kehriban'a tarot baktırdım ve söyledikleri genel olarak çıktı. Öyle çok uzun veya ahım şahım bakmıyor.
Ama sonuçta 7 liraya bakılan faldan da çok fazla bir şey beklememek gerek bence :))

Güven Cihan'ın her dediği olmasa da söyledikleri büyük ölçüde çıktı.
Farklı bir bakışı var. Bekleyip göreceğim diğer söyledikleri çıkacak mı diye.
Bu aralar sadece astroyu açık tutuyor ve bende kesin doğum saatim belli olmadığı için 25 liraya kıyıp astro yollamadım :))
Astroya nasıl bakıyor. Tavot yorumundan farklı mı ve baktırmayı tavsiye eder misin canım ?

Rezzan abla bana zaman verdi ciktida bakalim eylul ekim icin soyledikleri neler olacak gorucez. Haleh hanimda ekim icin bi kac sey soyledi bakalin cikacami. Cok sagol canim tavsiyelerin icin ama ben farketmedim mesajini hulya demire gönderdim soylediklerin aklimda ama ilk firsatta binnaz abladakini deniycem tellweye pek isinamadimda

Yaaa bizim kizlar niye hic yazmiyosnzzz beyzaa jasmin nilmil heartbrker hardpolly frreeya nerdesnz ayyy hicc sesnz ckmiyoo

Son düzenleme:
Kahinvanga seniii bekliyoo aha sana o kadar diyorum bide dur ozel mesaj aticam

Ben de kahvingayı bekliyorum zaten ama yarına kadar bekleşicez böyle :)) limitim bitti ne yapayım girip durma kanıma :)) yarın (artık bugün:) ) doğum günüm ya hediye olarak bir arkadaşım mobil ödemeyle kredi alacak bana :) özel mesajını da bekliyorum :)

Hediyeye bakk iyice kafyi yedik.Canim benimm nice yaslra esinle cocuklrnla insss mutlu oll heppp :))

Yaaa bizim kizlar niye hic yazmiyosnzzz beyzaa jasmin nilmil heartbrker hardpolly frreeya nerdesnz ayyy hicc sesnz ckmiyoo

Ne güzel kaynatıyorduk Face' :))ama gel dedin geldik tatlım
Zaten buğün Haleh sinirlerimi zıplattı..Kadın 3 aydır zaman veriyor ,hiç biri tutmuyor..Bugün evlendirmediği kaldı ( attım kendimi alışverişe bende dünya masraf ile eve döndüm ((

Hehe yine kaynatırız şekerim ne olcak? :) Cansumuz bizi çağırmışken gelmemek olmazdı :)

Halehle ilgili yorumumu zaten biliyosun..

Haleh bnada hic tuttrmdi zatennnn amannnn bosver onu ya valla bnde yedim bu ara catr catr parayi sinirimdn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…