Su falı an ve geçmiş konusunda iyi bakan biri için en doğru faldır canım. gelecek tabiki hepsinde olduğu gibi garanti değil ama geçmiş ve an diğer tüm fallara oranla daha kesindir. Diğer fal türlerinde ise karşındakinin hislerine bağlı olarak aynısını yakalayabilirsinmutlu olacaksın mutlu. Olumlu düşünüyoruz bütün fallar çıkacak ben artık poziti
valla ben de bir daha atmak istiyorum. Aslında diğer falları nasıl çok merak ediyorum çünkü kelebek onlara oranla cok cok ucuz kalmış. Su falında cok mu detaylı bakıyor mesela,uzun mu yani bu fiyat farkı nerden geliyor
benim de bluem gibi asıl konuda,falcılar karargahından 100 kişiden 80 i olacak diyerekten, süreci vadeyi aynı vermiş, bazıları oladabülüü olmayadabülüü deyip çekimser kalmış, geri kalan pessimist falcılar naayıırrr bu iş olmaz diyerekten, yoluna başka biri çıkacak yön değişeceksin demiş.. yani bilemiyorum.. kafa oldu sabiha gökçen benimseni gerçekten çok merak ediyorum nazar değmezse de olacak gibi baksana herkes aynı yorum. Demek ki bazı durumlar çok net oluyor herkes aynı şeyi söylüyor :)
Enerjiniz tutuyosa Selenaya kelebek falı yollayın bence yeniler fosss
bence de selenaya kelebek at. Ben kelebek attım başka şeylerle de destekledim. Soruma olumlu olacak ama zaman var dedi. Ama olduğunda şunları şunları yapma demiş ki şok oldum yani o benim durumum dışında başka kişilere söylenemez. Herkese söylenecek bir şey değil, o yönden cok begendim. Ben de tekrar kelebek atmayı düşünüyorum :)
ve müşteri hizmetleri bi işe yaramıyor, ya illa beğeneceksin falı, yeni yorumcular vardı bir ikisini beğenmememiştim sonuçta artık anlıyoruz yani falın da niteliğini gelen cevap '' XX hanım, her iade talebini olumlu yanıt verirsek bu değirmenin suyu nasıl döner e getirmiş, üstüne üstlük hani birdaha iade talebinde bulunursam,bunun kesinlikle kesinlikle cevap verilmeyeceğini söyleyerek, aba altından sopa göstermişlerdi..falalem olumsuz yorumlari yayinlamiyor kizlar haberiniz olsun
benim de bluem gibi asıl konuda,falcılar karargahından 100 kişiden 80 i olacak diyerekten, süreci vadeyi aynı vermiş, bazıları oladabülüü olmayadabülüü deyip çekimser kalmış, geri kalan pessimist falcılar naayıırrr bu iş olmaz diyerekten, yoluna başka biri çıkacak yön değişeceksin demiş.. yani bilemiyorum.. kafa oldu sabiha gökçen benim
aynen canım psikolojimize zeval gelmesin yeter...valla bende de herkes ocak sonrasını vermişti zaten hemen olmaz dediler. Şimdi de bir emine olumsuzdu onun dışındakiler şubat sonu gibi oturup konusacaksınız, ilişkiniz başlayacak diyor,bir de sen o sıralar yeni birinden etkileneceksin ve onu sececeksin diyenler var. Valla ben hiç bilmiyorum artık yaşayıp göreceğiz üzgün değilim bu halim bozulmasın bu bana yeter modundayım
en azındann sana dönmüşlerrve müşteri hizmetleri bi işe yaramıyor, ya illa beğeneceksin falı, yeni yorumcular vardı bir ikisini beğenmememiştim sonuçta artık anlıyoruz yani falın da niteliğini gelen cevap '' XX hanım, her iade talebini olumlu yanıt verirsek bu değirmenin suyu nasıl döner e getirmiş, üstüne üstlük hani birdaha iade talebinde bulunursam,bunun kesinlikle kesinlikle cevap verilmeyeceğini söyleyerek, aba altından sopa göstermişlerdi..
tamam dedim vurmayın abi, tüm falcılarınız on numara beş yıldız , hepsi helal sertifikalı.. te Alla yaa
hiç şaşırmadımmfalalem olumsuz yorumlari yayinlamiyor kizlar haberiniz olsun
Edna ve rad nasildi peki onlarimi denesemUrminaa Taha ' ya hiç baktırmadım da sesi böyle ince,kibar,küçükmüş gibi miydi? şundan soruyorum.. Rad ın da o olduğu söylenmişti ona baktırdım,sonra Edna vardı Bir yolun var da, iksinin aynıydı hemen hemen bana söylediği.. yani Taha ve Rad aynı kişiler olabilir mi?
ahahaaaaa , seninki imamın dediğini yap,yaptığını yapma hesabı olmuşDün gece Morrigan ve kelebekk'e ben terlik atıyodum şimdi sen banayakında topikte terlik savaşları başlar duramadım bitanem bir de alex teyit etsin dedim. Kısmetse saraylıya da teyit ettirdikten sonra artık fal piyasasında adam bırakmadığım için mecburen durulacam
ama canım nerdeyse bi gün sonra döndüler, hayır yurtdışından mı bağlantı yapıyorlar, evde mi iş güç arasında bu işle uğraşıyorlar belli değil, müşteri hiz.. vasatın da altında berbat. profesyonel hiç değil hiçen azındann sana dönmüşlerr
geçendeee yazdımm bacımm tekrar sinirlerimiii bozmakk istemiyorumm inan kiama canım nerdeyse bi gün sonra döndüler, hayır yurtdışından mı bağlantı yapıyorlar, evde mi iş güç arasında bu işle uğraşıyorlar belli değil, müşteri hiz.. vasatın da altında berbat. profesyonel hiç değil hiç
Gishemcim , bende şöyle bir şey oldu Taha uzun süredir yokmuş ya, hani sonradan Rad Mirza nın o olduğuna dair sözler dönmüştü, ben Rad a baktırdım Taha gibi ( çoğunluğa negatif olduğunu söylemişlerdi) bi hayli uzun yazmış ama tekrarlı cümlelerden oluşmuştu, sonuca olumsuz demişti ama kartlara göre ondan o yorum çıkmazdı , durum tespitleri yanlıştı, baktırdığım zaman aramaz demişti ama ondan sonra bir iki araması daha oldu.. neyse Rad da yok uzun süredir, geçen Edna yı denedim,sesli idi ama yine kartlardan bağımsız nEREDEYSE Rad ile aynı cümleleri söyledi çook benzerdi çok ve Urmiaa önceki postlarda kibar olduğunu yazmış ya Taha nın, Edana nın sesi bi hayli kibar, rahatlıcı sakin sakindi.. ve Edna da çok olumsuzdu.. Sözün özü 3 ü aynı olabilir, ama seçim senin kuvvetle muhtemel olmusuz yorum duyabilirsin.. olumsuzluktan değil ,bidaha baktırabileceğimi düşünmüyorum .. çünkü Rad da verdiğim spesifik bilgileri Edna ya vermememe rağmen o şaşırtıcı aynı şeyleri söylemişti, ağırlık çöktü onun üstüne Bluem bilir..Edna ve rad nasildi peki onlarimi denesem
Şimdi kendi yediğim naneden sonra baktırma desem ayıp olur o nedenle sen bilirsin diyerekten topu sana atıyorumahahaaaaa , seninki imamın dediğini yap,yaptığını yapma hesabı olmuşbyani bence de ben beni geçtim seni bekliyorum yani su da da aynı şey çıktı bitanem, Sarayılı da muhtemel aynı öngörülerde bulunacaktır.. eeee Alex nasıl ben de "mi denesem, yani şu bi hafta her şey biraz olmulu seyrediyorken falla gidişatı bozup ,kafa bulandırmak istemiyorum ama .. Alexiiğğğğğğğğğ diye tribün oluşacakmış gibi son okuduklarım, borsa nın hızıyla başa baş yarışır valla burası :)
ve müşteri hizmetleri bi işe yaramıyor, ya illa beğeneceksin falı, yeni yorumcular vardı bir ikisini beğenmememiştim sonuçta artık anlıyoruz yani falın da niteliğini gelen cevap '' XX hanım, her iade talebini olumlu yanıt verirsek bu değirmenin suyu nasıl döner e getirmiş, üstüne üstlük hani birdaha iade talebinde bulunursam,bunun kesinlikle kesinlikle cevap verilmeyeceğini söyleyerek, aba altından sopa göstermişlerdi..
tamam dedim vurmayın abi, tüm falcılarınız on numara beş yıldız , hepsi helal sertifikalı.. te Alla yaa
Anladim canim ben ednayi cok merak ediyordum ama olumsuzuda soyledigini bilmiyordum ben bir bakiyim profiline bana dobraaaa birisi lazim ciddeennnn pembiş fallarima isyanim varGishemcim , bende şöyle bir şey oldu Taha uzun süredir yokmuş ya, hani sonradan Rad Mirza nın o olduğuna dair sözler dönmüştü, ben Rad a baktırdım Taha gibi ( çoğunluğa negatif olduğunu söylemişlerdi) bi hayli uzun yazmış ama tekrarlı cümlelerden oluşmuştu, sonuca olumsuz demişti ama kartlara göre ondan o yorum çıkmazdı , durum tespitleri yanlıştı, baktırdığım zaman aramaz demişti ama ondan sonra bir iki araması daha oldu.. neyse Rad da yok uzun süredir, geçen Edna yı denedim,sesli idi ama yine kartlardan bağımsız nEREDEYSE Rad ile aynı cümleleri söyledi çook benzerdi çok ve Urmiaa önceki postlarda kibar olduğunu yazmış ya Taha nın, Edana nın sesi bi hayli kibar, rahatlıcı sakin sakindi.. ve Edna da çok olumsuzdu.. Sözün özü 3 ü aynı olabilir, ama seçim senin kuvvetle muhtemel olmusuz yorum duyabilirsin.. olumsuzluktan değil ,bidaha baktırabileceğimi düşünmüyorum .. çünkü Rad da verdiğim spesifik bilgileri Edna ya vermememe rağmen o şaşırtıcı aynı şeyleri söylemişti, ağırlık çöktü onun üstüne Bluem bilir..
müsteri memnuniyeti diye birsey yok o zaman :)
ben rezzan abla icin bile fal atmama karari aldim zaten rezzan ablada baya bi yanildi patladi meshur ilk fali...
tabiki öyle ben de aynen senin gibiyim olumsuzluğu kibarca ifade ediyor onda sıkıntı yok, ayrıntılı da konuşuyo yaklaşı 12 13 dk, ama bana söyledikleri Rad ile aynıydı .. tekrar baktırmanın mantığı yokAnladim canim ben ednayi cok merak ediyordum ama olumsuzuda soyledigini bilmiyordum ben bir bakiyim profiline bana dobraaaa birisi lazim ciddeennnn pembiş fallarima isyanim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?