tabiki öyle ben de aynen senin gibiyim olumsuzluğu kibarca ifade ediyor onda sıkıntı yok, ayrıntılı da konuşuyo yaklaşı 12 13 dk, ama bana söyledikleri Rad ile aynıydı .. tekrar baktırmanın mantığı yok
Baktim ama malesef cevrimdisi girerse deneyebilirim fal orucum yalan oldu valla canim dua edip fal atiyorum basima biseyler gelcek yakindatabiki öyle ben de aynen senin gibiyim olumsuzluğu kibarca ifade ediyor onda sıkıntı yok, ayrıntılı da konuşuyo yaklaşı 12 13 dk, ama bana söyledikleri Rad ile aynıydı .. tekrar baktırmanın mantığı yok
Baktim ama malesef cevrimdisi girerse deneyebilirim fal orucum yalan oldu valla canim dua edip fal atiyorum basima biseyler gelcek yakinda
ne kaçırdımm bacımm onlar kim yaa nolduu yineekızlar pınar gökçe - gökçe ışık olayını o zamanlar şikayet etmemiştim sınav dönemimdi ama şakayet ettim sonucu yazarım bizi kandırmalarına izi vermiyorum
Ahaha koptum buna bende kahve yaparken demek geciyor aklimdan ama tutuyorum ama canim.sen selenayi denemismiydin peki.Ben de geçen hafta her gün attığım günlerde, falı gönder e bastıktan sonra istemdışı Bismillah demişimdir , affola...
evet bak bu daha uygun bir benzetme oldu hani Bilge gibi değil, olumsuz ama hani hak yiyemem size umut bağlamak gibi olursa üzülürüm.. yani sıkıntı yok, o konuda hakkını yiyemem .. gerçekçi.. ama enerji işte.. sen de Net çıkan bişeyler oldu mu thalixcim 1O falındaolumsuz degilde gercekci olmaya calistigida oldu hatta gecmis bir durumuda bildigi oldu o kdr cok falim varki ona 10 vardir heralde en son gectigimiz agustostan kalma ama tabiki coktan patlamis bir fal benim sorularima göre sekillendirmis cevaplari olucak edicek gibi...
evet bak bu daha uygun bir benzetme oldu hani Bilge gibi değil, olumsuz ama hani hak yiyemem size umut bağlamak gibi olursa üzülürüm.. yani sıkıntı yok, o konuda hakkını yiyemem .. gerçekçi.. ama enerji işte.. sen de Net çıkan bişeyler oldu mu thalixcim 1O falında
ne kaçırdımm bacımm onlar kim yaa nolduu yinee
ARKADAŞLAR..alex dolmuş baya fal bakmaya başladı .k.k üyelerine indirimli bakması lzım bizim sayemizde
rezzanı evet severim ama olmıycak birdurumuda söylemesini tercih ederdim her nekadar uzmek istemesede bu şekılde beni çok daha fazla üzmüştür keske en baştan olumsuzu söyleyebilsebana rezzanin fallarindan cikan hic bisi yok gündelik bisiler bilmis olabilir su an hatirlamadigim birde gecmiste aramin bozuk oldugu insani ve bazi akrabalarima karsi bazi drumlari falan siralamisti sormadigim halde (fincanda cikti heralde bilmiyorum tamamen gecmis olaylar) tabi olaylar yasanmis ve bitmis oldugu icin bildi demeye deger bisiy yoktu sadece olan biten konusunda sonuna kadar hakli oldugumuda ekledi..
sankii onlar bilmiyomuuu kuzumm yaabunu yazalı 3 hafta olmuştu aslında biryolunvar daki gökçe ışık binnazdaki pınar gökçe hemde tahmin değil kesin ikisinin sesi aynıydı
o zaman şikayet edememiştim şimdi edebildim
thalix hatlar karışıtı, ben Taha anladım, REzzan ı sormadım, sen Rezzan a göre cevap vermişsin :))bana rezzanin fallarindan cikan hic bisi yok gündelik bisiler bilmis olabilir su an hatirlamadigim birde gecmiste aramin bozuk oldugu insani ve bazi akrabalarima karsi bazi drumlari falan siralamisti sormadigim halde (fincanda cikti heralde bilmiyorum tamamen gecmis olaylar) tabi olaylar yasanmis ve bitmis oldugu icin bildi demeye deger bisiy yoktu sadece olan biten konusunda sonuna kadar hakli oldugumuda ekledi..
İyi olur canım çünkü benim de orada o puanım var ve ben de tüketmek istiyorum bir an öncekizlar eger yakalayabilirsem binnaz abladaki yeni yorumculardan birini deniycem bedava 10 tl puanim var binnazabla sitesinide begenmiyorum ama artik puan kullanilsin diye mecbur baktiricam
Anladim canim ben ednayi cok merak ediyordum ama olumsuzuda soyledigini bilmiyordum ben bir bakiyim profiline bana dobraaaa birisi lazim ciddeennnn pembiş fallarima isyanim var
Allah Allah ilginc cidden..Ben Ednaya baktirmistim,dedigin gibi sesi,konusmasi cok hos ve rahatlatici..Aksine bana olumlu konusmustu,hatta pembe tablocu olmasin diye suphe duymustum..Demekki olumsuzda konusuyormus..Tahayada gecmiste baktirmistim,olumsuz konusmustu ve dedigi gibi olmustu olaylar o zman aynen..Gishemcim , bende şöyle bir şey oldu Taha uzun süredir yokmuş ya, hani sonradan Rad Mirza nın o olduğuna dair sözler dönmüştü, ben Rad a baktırdım Taha gibi ( çoğunluğa negatif olduğunu söylemişlerdi) bi hayli uzun yazmış ama tekrarlı cümlelerden oluşmuştu, sonuca olumsuz demişti ama kartlara göre ondan o yorum çıkmazdı , durum tespitleri yanlıştı, baktırdığım zaman aramaz demişti ama ondan sonra bir iki araması daha oldu.. neyse Rad da yok uzun süredir, geçen Edna yı denedim,sesli idi ama yine kartlardan bağımsız nEREDEYSE Rad ile aynı cümleleri söyledi çook benzerdi çok ve Urmiaa önceki postlarda kibar olduğunu yazmış ya Taha nın, Edana nın sesi bi hayli kibar, rahatlıcı sakin sakindi.. ve Edna da çok olumsuzdu.. Sözün özü 3 ü aynı olabilir, ama seçim senin kuvvetle muhtemel olmusuz yorum duyabilirsin.. olumsuzluktan değil ,bidaha baktırabileceğimi düşünmüyorum .. çünkü Rad da verdiğim spesifik bilgileri Edna ya vermememe rağmen o şaşırtıcı aynı şeyleri söylemişti, ağırlık çöktü onun üstüne Bluem bilir..
sankii onlar bilmiyomuuu kuzumm yaa
bizde inandıkkk hadi ordannbiryolunvar a değil binnaz ablaya şikayet ettim inki göndermemi falan da istediler bence bilniyorlardı zaten böyle şeyi kabul etmiyolarmış
ya bence senin fallik bir isin yok su an Gizem,bosuna negatiflik yapiyorsunBaktim ama malesef cevrimdisi girerse deneyebilirim fal orucum yalan oldu valla canim dua edip fal atiyorum basima biseyler gelcek yakinda
thalix hatlar karışıtı, ben Taha anladım, REzzan ı sormadım, sen Rezzan a göre cevap vermişsin :))
ben de rezzaan abla ya ben de çok çok baktıordım aynen 10 belki fazla,yuvarlak konuşması var,hisli olduğu kesin, abla gibi yaklaşımı eyvallah hatta ufak tefek çıktıkları da oldu mesela birinin bana farklı anlamda yazcağını söylemişti uzun zaman önce o çıktı, nitekim tarihlkerde yanılıyor.... bi de şunu anladım ilk fallarında çok daha sıcakkken zamanla bıkmışlık demiyim de aynı şeyleri söylemeye başllıyor ve dert ortaqğı moduna geçiyor fal modundan.. ama yine de severim.
Selenacım bana olumsuz konuştu ama kırmadan dökmeden.. şurdan ben içkillendim Taha ya hiç baktırmadım ,Edna sesliydi,tabi taha o zaman yazılı yorum yaptıysa 2sinin benzerliği/farklılığı konusunda bişey diyemezsin sen de..Allah Allah ilginc cidden..Ben Ednaya baktirmistim,dedigin gibi sesi,konusmasi cok hos ve rahatlatici..Aksine bana olumlu konusmustu,hatta pembe tablocu olmasin diye suphe duymustum..Demekki olumsuzda konusuyormus..Tahayada gecmiste baktirmistim,olumsuz konusmustu ve dedigi gibi olmustu olaylar o zman aynen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?