Binnaz Abla

olumsuz degilde gercekci olmaya calistigida oldu hatta gecmis bir durumuda bildigi oldu o kdr cok falim varki ona 10 vardir heralde en son gectigimiz agustostan kalma ama tabiki coktan patlamis bir fal benim sorularima göre sekillendirmis cevaplari olucak edicek gibi...

Baktim ama malesef cevrimdisi girerse deneyebilirim fal orucum yalan oldu valla canim dua edip fal atiyorum basima biseyler gelcek yakinda

Baktim ama malesef cevrimdisi girerse deneyebilirim fal orucum yalan oldu valla canim dua edip fal atiyorum basima biseyler gelcek yakinda
Ben de geçen hafta her gün attığım günlerde, falı gönder e bastıktan sonra istemdışı Bismillah demişimdir, affola...

evet bak bu daha uygun bir benzetme oldu hani Bilge gibi değil, olumsuz ama hani hak yiyemem size umut bağlamak gibi olursa üzülürüm.. yani sıkıntı yok, o konuda hakkını yiyemem .. gerçekçi.. ama enerji işte.. sen de Net çıkan bişeyler oldu mu thalixcim 1O falında

bana rezzanin fallarindan cikan hic bisi yok gündelik bisiler bilmis olabilir su an hatirlamadigim birde gecmiste aramin bozuk oldugu insani ve bazi akrabalarima karsi bazi drumlari falan siralamisti sormadigim halde (fincanda cikti heralde bilmiyorum tamamen gecmis olaylar) tabi olaylar yasanmis ve bitmis oldugu icin bildi demeye deger bisiy yoktu sadece olan biten konusunda sonuna kadar hakli oldugumuda ekledi..

ARKADAŞLAR..alex dolmuş baya fal bakmaya başladı .k.k üyelerine indirimli bakması lzım bizim sayemizde
rezzanı evet severim ama olmıycak birdurumuda söylemesini tercih ederdim her nekadar uzmek istemesede bu şekılde beni çok daha fazla üzmüştür keske en baştan olumsuzu söyleyebilse

thalix hatlar karışıtı, ben Taha anladım, REzzan ı sormadım, sen Rezzan a göre cevap vermişsin :))
ben de rezzaan abla ya ben de çok çok baktıordım aynen 10 belki fazla,yuvarlak konuşması var,hisli olduğu kesin, abla gibi yaklaşımı eyvallah hatta ufak tefek çıktıkları da oldu mesela birinin bana farklı anlamda yazcağını söylemişti uzun zaman önce o çıktı, nitekim tarihlkerde yanılıyor.... bi de şunu anladım ilk fallarında çok daha sıcakkken zamanla bıkmışlık demiyim de aynı şeyleri söylemeye başllıyor ve dert ortaqğı moduna geçiyor fal modundan.. ama yine de severim.

kizlar eger yakalayabilirsem binnaz abladaki yeni yorumculardan birini deniycem bedava 10 tl puanim var binnazabla sitesinide begenmiyorum ama artik puan kullanilsin diye mecbur baktiricam
İyi olur canım çünkü benim de orada o puanım var ve ben de tüketmek istiyorum bir an önce

Anladim canim ben ednayi cok merak ediyordum ama olumsuzuda soyledigini bilmiyordum ben bir bakiyim profiline bana dobraaaa birisi lazim ciddeennnn pembiş fallarima isyanim var

bu formdaa bazılarıı kasınıyorr dayakk ıstıyorrrr durduk yerdee fal baktırıpp baktırıp sınırlerını zıplatıyorr arkdaşşşş katılıı olucammm anacımmmmmmm kızzzz durr yerındeeeeeeee

Allah Allah ilginc cidden..Ben Ednaya baktirmistim,dedigin gibi sesi,konusmasi cok hos ve rahatlatici..Aksine bana olumlu konusmustu,hatta pembe tablocu olmasin diye suphe duymustum..Demekki olumsuzda konusuyormus..Tahayada gecmiste baktirmistim,olumsuz konusmustu ve dedigi gibi olmustu olaylar o zman aynen..

biryolunvar a değil binnaz ablaya şikayet ettim inki göndermemi falan da istediler bence bilniyorlardı zaten böyle şeyi kabul etmiyolarmış
bizde inandıkkk hadi ordann ya her önünee gelenii almazlarrr telvede başkaaa çünkü ordaaa vip muhabbetii ceviriolar o yüzdenn kendilerinii kabul ettiriolar die biliyorummm küçük sitelerdeee hemen başlıolarr bence surdan geldimmm burdann geldimm yapiolardırr

pardon canim rezzani anlatiyodum ben
ama taha konusunda attigim fal vardi ama site cökünce falimda kayboldu tekrarda bulamadim...
hatirladigim kadariyla ise filan yerlesiyordum ve sevgilim de oluyordu ama tutmadi

Selenacım bana olumsuz konuştu ama kırmadan dökmeden.. şurdan ben içkillendim Taha ya hiç baktırmadım ,Edna sesliydi,tabi taha o zaman yazılı yorum yaptıysa 2sinin benzerliği/farklılığı konusunda bişey diyemezsin sen de..
zaten bi yıldır tonlarca fal baktırdığım konudan az da olsa uzaklaştım.. senin yazdığın bi post çok etkşiledi.. hani birinin geri dönüp dönmeyeceğini,onla yarım kalan hikayenin nasıl tamamlanacağını merak edersin .. ve öngörü alırsın onlarca kişiden.. içten içe bişeylerin koptuğunu, köreldiğini bilirsin ama yine de diretirsin o acaba nasıl olurduk muamması kemirir.. ve bi gün gerçekten geri geldiğinde onu belki hala sevdiğini, ama onu sevmeyi artık sevmediğini anlarsın.. belki de falları halihazırda bi ilişki varken süreci merak ya da araya ufak ve kısa süreli ayrılık yaşanmışsa,şüphe varsa veya hoşlandığın biriyle olma olasılığını öğrenmek için baktırmalı insan.. iş,genel, başka konuları ayrı tutuyorum. tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…