Binnaz Abla

Canim duramiyorumki yerimde dun venuse baktirdim bide emineye ikiside olumluydu ama subat yaklastikca korkmaya basladim
kuzum görünür de net bi sorun yokken, sırf şühelerin yüzünden mi baktırıyosun sen? böyleyse yapmaaaa

Ya kuzummm ama ben napicam şubatta kafamda deli sorular söz son falim sarayli ve alexe sonra durcam söz söz

Bu arada size cikan fal haberi..Ama cafe falcilarindan..Bakirkoyde 3 vakit cafe Didemin,Besiktas symboldeki Nihalin ve tel.de bakan Yigitin dedikleri cikti.Yigit tarihtede tam isabet tutturdu,Didem de dedigi gun oldu dedigi sey,birde bakirkoyde laf cafeden once beyaz melek ev yemekleri diye bir yerde bayan vardi,onunda dedigi tarih araliginda dedigi sey gerceklesti

Canim ednanin dedikleri oldumu peki :)

Bir de bu gün öğrendiğim başka bir bilgiyi paylaşayım size :)
Üstünde çok fazla nazar, göz olan kişilerin işleri aksarmış, kısmetleri ertelenirmiş diyorlar. Negatif enerji mi topluyoruz acaba ya falcılardan insanlardan felan.
Felak-Nas okuyun diyorlar sürekli.

haklısın canım bekle
Bugun alex çok fal baktı..benimkide geldi an çok iiyiydi beğendim sorumun cevabıda gelsin öyle yazacam ayrıntıyı ben çok güzel bi enerji aldım ondan yardımsever para kaygısı olmayan biri aman nazar değmesin..banada bugün çok fal geldi dedi yorulmuştur..bende keşke daha sonra atsaydım

Yarina kadar nazar degmesinnnnn

Ben meryemide beğendim tavsiye ederim
Ayline verdiğim bilgiler meryemden çıktığı için eğer ayline baktırmadıysan meryeme baktır dedim. Eğer ayline baktırmış olmasaydım meryem süper diyebilirsim. içimdeki şüphe yüzünden diyemiyorum ama lovemekyrenia baktırmamış ikisine de o yüzden daha sağlıklı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…