Canim duramiyorumki yerimde dun venuse baktirdim bide emineye ikiside olumluydu ama subat yaklastikca korkmaya basladimya bence senin fallik bir isin yok su an Gizem,bosuna negatiflik yapiyorsun
kuzum görünür de net bi sorun yokken, sırf şühelerin yüzünden mi baktırıyosun sen? böyleyse yapmaaaaCanim duramiyorumki yerimde dun venuse baktirdim bide emineye ikiside olumluydu ama subat yaklastikca korkmaya basladim
Ya kuzummm ama ben napicam şubatta kafamda deli sorular söz son falim sarayli ve alexe sonra durcam söz sözbu formdaa bazılarıı kasınıyorr dayakk ıstıyorrrr durduk yerdee fal baktırıpp baktırıp sınırlerını zıplatıyorr arkdaşşşş katılıı olucammm anacımmmmmmmkızzzz durr yerındeeeeeeee
canım sen alexe attınmı bugünCanim duramiyorumki yerimde dun venuse baktirdim bide emineye ikiside olumluydu ama subat yaklastikca korkmaya basladim
Kuzum benim kafama taktigim insan uzakta o yuzden boyle fallara sardim bikac gundurde konusmadik o yuzden böyleyim.kuzum görünür de net bi sorun yokken, sırf şühelerin yüzünden mi baktırıyosun sen? böyleyse yapmaaaa
Eğer ayline baktırmadıysan meryeme kahve atKizlar falalemde onereceginiz baska kimse yok mu yaa
puanınmı kaldı bir venüs var orda canımKizlar falalemde onereceginiz baska kimse yok mu yaa
Canim bugun atamadim yorulmustur doye dusundum yarin arkadasim aticak oda begenirse atmak istiyorum.canım sen alexe attınmı bugün
pardon falsepeti sandım hatlar hepten gitti yaKizlar falalemde onereceginiz baska kimse yok mu yaa
haklısın canım bekleCanim bugun atamadim yorulmustur doye dusundum yarin arkadasim aticak oda begenirse atmak istiyorum.
Canim ednanin dedikleri oldumu peki :)Allah Allah ilginc cidden..Ben Ednaya baktirmistim,dedigin gibi sesi,konusmasi cok hos ve rahatlatici..Aksine bana olumlu konusmustu,hatta pembe tablocu olmasin diye suphe duymustum..Demekki olumsuzda konusuyormus..Tahayada gecmiste baktirmistim,olumsuz konusmustu ve dedigi gibi olmustu olaylar o zman aynen..
Eğer ayline baktırmadıysan meryeme kahve at
Bugun alex çok fal baktı..benimkide geldi an çok iiyiydi beğendim sorumun cevabıda gelsin öyle yazacam ayrıntıyı ben çok güzel bi enerji aldım ondan yardımsever para kaygısı olmayan biri aman nazar değmesin..banada bugün çok fal geldi dedi yorulmuştur..bende keşke daha sonra atsaydımhaklısın canım bekle
Ben meryemide beğendim tavsiye ederimIkisine de bajtirmadim canim atiyorum oyleyse meryeme
Tamam canımIkisine de bajtirmadim canim atiyorum oyleyse meryeme
Yarina kadar nazar degmesinnnnnBugun alex çok fal baktı..benimkide geldi an çok iiyiydi beğendim sorumun cevabıda gelsin öyle yazacam ayrıntıyı ben çok güzel bi enerji aldım ondan yardımsever para kaygısı olmayan biri aman nazar değmesin..banada bugün çok fal geldi dedi yorulmuştur..bende keşke daha sonra atsaydım
Ayline verdiğim bilgiler meryemden çıktığı için eğer ayline baktırmadıysan meryeme baktır dedim. Eğer ayline baktırmış olmasaydım meryem süper diyebilirsim. içimdeki şüphe yüzünden diyemiyorum ama lovemekyrenia baktırmamış ikisine de o yüzden daha sağlıklı olurBen meryemide beğendim tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?