Binnaz Abla

adamı popi yaptım şimdi baktım 5 falı var ya herkesin enerjisi aynı olmuyor belli olmaz ama beğenmene sevindim

haklısın ben meyremi çok beğendim,aylınede baktırmıştım hiç beğenmememiştim hatat bu ne demiştim fiyaskoydu..

evet yardımsever biri faceden de baktım dua falan yazan birisi bencede para kaygısı yok

yiğitimmmgüzell bişimiii kuzummm cok sevindimmm

pardon falsepeti sandım hatlar hepten gitti ya
yakında kadınlar kulübünden Lale, Atart dicez o olacak.. ayy bi ara gün içinde düşünüyodum o bunu dedi,niye bu bunu dedi, o mu olacak bu mu olacak diye diye sıyıracaktım.. ay fenaymış bu bağımlılık

bu arada @deepbluem yetti gari nerde yaa, haberin var mı

evet ya yettigari son şokundan sonra yok oldu

Ahaha hemde ne fena bugun arkadasim 2 fal atti telefonda 2 saat onun kritigini yaptik bizde

sesli mi yorum yapıyor ? bundan sonra seslilere ağırlık vericem ben de karar aldım..
urminaa kuzummm kesinlikle yaaa yazılıdaa bakandaa aynıysaa sesliii bakanınn canı yokmuu yiyip duruyolarrr hiç güven vermiyooo hiçç banadaa

banadaaa hepp 3 falcıı tutturuyooo andaa beğendiklerimm olurr ama gelecektee patlarr onudaa dikkatee almamm sende kimlerr tuttuu kuzumm
binnazabla sahra şu yaşlı olan ,saadet yine binnaz abla ,haydar yüksel burada hiç konuşulmayanlar alexi sayarsak 4 olmuş bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…