- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
Bugun alex çok fal baktı..benimkide geldi an çok iiyiydi beğendim sorumun cevabıda gelsin öyle yazacam ayrıntıyı ben çok güzel bi enerji aldım ondan yardımsever para kaygısı olmayan biri aman nazar değmesin..banada bugün çok fal geldi dedi yorulmuştur..bende keşke daha sonra atsaydım
haklısın ben meyremi çok beğendim,aylınede baktırmıştım hiç beğenmememiştim hatat bu ne demiştim fiyaskoydu..Ayline verdiğim bilgiler meryemden çıktığı için eğer ayline baktırmadıysan meryeme baktır dedim. Eğer ayline baktırmış olmasaydım meryem süper diyebilirsim. içimdeki şüphe yüzünden diyemiyorum ama lovemekyrenia baktırmamış ikisine de o yüzden daha sağlıklı olur
Sağol canım sen keşfettin.. öpüyorum seni bizimlede paylaştığın için..bakalım sorumuda cevaplasında ozaman daha net bişeyler derimadamı popi yaptım şimdi baktım 5 falı var ya herkesin enerjisi aynı olmuyor belli olmaz ama beğenmene sevindim
evet yardımsever biri faceden de baktım dua falan yazan birisi bencede para kaygısı yokBugun alex çok fal baktı..benimkide geldi an çok iiyiydi beğendim sorumun cevabıda gelsin öyle yazacam ayrıntıyı ben çok güzel bi enerji aldım ondan yardımsever para kaygısı olmayan biri aman nazar değmesin..banada bugün çok fal geldi dedi yorulmuştur..bende keşke daha sonra atsaydım
yiğitimmmBu arada size cikan fal haberi..Ama cafe falcilarindan..Bakirkoyde 3 vakit cafe Didemin,Besiktas symboldeki Nihalin ve tel.de bakan Yigitin dedikleri cikti.Yigit tarihtede tam isabet tutturdu,Didem de dedigi gun oldu dedigi sey,birde bakirkoyde laf cafeden once beyaz melek ev yemekleri diye bir yerde bayan vardi,onunda dedigi tarih araliginda dedigi sey gerceklesti
pardon falsepeti sandım hatlar hepten gitti ya
mesajlarınaa bak kuzummmyiğiti ben denemedim çıkan fallarını okuyorum ne kadara bakıyor
evet ya yettigari son şokundan sonra yok olduyakında kadınlar kulübünden Lale, Atart dicez o olacak.. ayy bi ara gün içinde düşünüyodum o bunu dedi,niye bu bunu dedi, o mu olacak bu mu olacak diye diye sıyıracaktım.. ay fenaymış bu bağımlılık
bu arada @deepbluem yetti gari nerde yaa, haberin var mı
bu venüss bi bana mı patladııvenüs sistemde kızlar baktırmak isteyen varsa
Ahaha hemde ne fena bugun arkadasim 2 fal atti telefonda 2 saat onun kritigini yaptik bizdeyakında kadınlar kulübünden Lale, Atart dicez o olacak.. ayy bi ara gün içinde düşünüyodum o bunu dedi,niye bu bunu dedi, o mu olacak bu mu olacak diye diye sıyıracaktım.. ay fenaymış bu bağımlılık
bu arada @deepbluem yetti gari nerde yaa, haberin var mı
sesli mi yorum yapıyor ? bundan sonra seslilere ağırlık vericem ben de karar aldım..Sağol canım sen keşfettin.. öpüyorum seni bizimlede paylaştığın için..bakalım sorumuda cevaplasında ozaman daha net bişeyler derim
urminaa kuzummm kesinlikle yaaa yazılıdaa bakandaa aynıysaa sesliii bakanınn canı yokmuu yiyip duruyolarrr hiç güven vermiyooo hiçç banadaasesli mi yorum yapıyor ? bundan sonra seslilere ağırlık vericem ben de karar aldım..
yoo banada patladı hemide çoktannn bebembu venüss bi bana mı patladıı
iştee kiminee patlayann kiminee takır takırryoo banada patladı hemide çoktannn bebem
hiç sorma hiç ummadığım falcılar tuttu onlarda olumsuz olanlar ya tatlim 3 tane o kadar faldaniştee kiminee patlayann kiminee takır takırrkimindee anıı bilemeyenn kimindee içimizi okuyooo karışıkk bu işlerr lalee kuzum
banadaaa hepp 3 falcıı tutturuyooo andaa beğendiklerimm olurr ama gelecektee patlarr onudaa dikkatee almammhiç sorma hiç ummadığım falcılar tuttu onlarda olumsuz olanlar ya tatlim 3 tane o kadar faldan
binnazabla sahra şu yaşlı olan ,saadet yine binnaz abla ,haydar yüksel burada hiç konuşulmayanlar alexi sayarsak 4 olmuş bitanembanadaaa hepp 3 falcıı tutturuyooo andaa beğendiklerimm olurr ama gelecektee patlarr onudaa dikkatee almammsende kimlerr tuttuu kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?