sende kimler bebembanadaaa hepp 3 falcıı tutturuyooo andaa beğendiklerimm olurr ama gelecektee patlarr onudaa dikkatee almammsende kimlerr tuttuu kuzumm
yiğit nesibe selenaa bendee tutuyo kuzummsende kimler bebem
binnazabla sahra şu yaşlı olan ,saadet yine binnaz abla ,haydar yüksel burada hiç konuşulmayanlar alexi sayarsak 4 olmuş bitanem
valla bana çok olumsuzdu oylede oldu sadece birsey var söylediği onunda zamanı var dahahaydar yüksel miben dinlerken yok artık demiştim patladı zaten
Ayline verdiğim bilgiler meryemden çıktığı için eğer ayline baktırmadıysan meryeme baktır dedim. Eğer ayline baktırmış olmasaydım meryem süper diyebilirsim. içimdeki şüphe yüzünden diyemiyorum ama lovemekyrenia baktırmamış ikisine de o yüzden daha sağlıklı olur
yiğit telefonla bakan kaderimdi benim tek dediği olmadı ev alıyordum 2 ay içinde pöff ki ne pöff ,nesibe aynı işte enerjiyiğit nesibe selenaa bendee tutuyo kuzummseninkiler kimm
seninleee çok farklıyızzz kuzummm bi alekstee ablammla enerjin uymuşşbinnazabla sahra şu yaşlı olan ,saadet yine binnaz abla ,haydar yüksel burada hiç konuşulmayanlar alexi sayarsak 4 olmuş bitanem
aman nazar değmesin tatlım çok söylemeyiğit nesibe selenaa bendee tutuyo kuzummseninkiler kimm
maşallahhhh yaaa valla eskidennn kim nerdee ne falcıı desee delii olurdummmaman nazar değmesin tatlım çok söyleme
olumsuz falları sallamıyoruz çünkü ben hemen kaydı siliyorum ama sahrayı dinleseydim tekrar başlamasaydım bu kadar yıpranmazdım bana kesinlikle 2.ciye başlama demişti çok daha fazla üzüleceksin demişti hiç unutmuyorum o sözünüseninleee çok farklıyızzz kuzummm bi alekstee ablammla enerjin uymuşşsahra heleee hiç sevmemiştimmm bi defa denedikk ama evimizdenn kovulduu haydar yükseliide hatırlarr gibi oldummm ama iyi hatırlamadımm sana cıkmışşş ne güzel kuzummm bak nerden ne cıkacağıı bileceğiii belli değil yaaa insan böyle böyleee fal atıyorr
canım sen sabah alex diyordun bende senden esinlendim attım sen atmadın alexe değilmimeryemi begenmedim muhtemelen ayline atsam onuda begenmeyecektim :S ne sacma cift profil kullanimi ve buna izin verilmesi
olumsuzz fall değill durumm kuzummm tamam burdaa cok iyi olsakk para dökmeyizz fala amaa bazenn olumsuz dedikleriide olumluu oluyoo anıı bilemiyolarr gibiiolumsuz falları sallamıyoruz çünkü ben hemen kaydı siliyorum ama sahrayı dinleseydim tekrar başlamasaydım bu kadar yıpranmazdım bana kesinlikle 2.ciye başlama demişti çok daha fazla üzüleceksin demişti hiç unutmuyorum o sözünü
sen Alexe baktırmışmıydın yada ablan nasıldıolumsuzz fall değill durumm kuzummm tamam burdaa cok iyi olsakk para dökmeyizz fala amaa bazenn olumsuz dedikleriide olumluu oluyoo anıı bilemiyolarr gibiiben deniyorummm amaa bakıyorummm cokk patlayann halii var bida atmıyorumm
kuzummm bugün duaa ettimm ben yaa atmadımm fal ama ablamm merak etmiş atmışşsen Alexe baktırmışmıydın yada ablan nasıldı
Yani bana cok kesin tarih falan vermemisti,henuz tam olarak oldu diyemem,beklemek gerekCanim ednanin dedikleri oldumu peki :)
Canim sabah zaman olmadi bende simdi attim sonuncu benimcanım sen sabah alex diyordun bende senden esinlendim attım sen atmadın alexe değilmi
Canim sahra nerdeki binnazdakimi baska dedikleri tuttu mu sanaolumsuz falları sallamıyoruz çünkü ben hemen kaydı siliyorum ama sahrayı dinleseydim tekrar başlamasaydım bu kadar yıpranmazdım bana kesinlikle 2.ciye başlama demişti çok daha fazla üzüleceksin demişti hiç unutmuyorum o sözünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?