Binnaz Abla

meryemi begenmedim muhtemelen ayline atsam onuda begenmeyecektim :S ne sacma cift profil kullanimi ve buna izin verilmesi

binnazabla sahra şu yaşlı olan ,saadet yine binnaz abla ,haydar yüksel burada hiç konuşulmayanlar alexi sayarsak 4 olmuş bitanem
seninleee çok farklıyızzz kuzummm bi alekstee ablammla enerjin uymuşş sahra heleee hiç sevmemiştimmm bi defa denedikk ama evimizdenn kovulduu haydar yükseliide hatırlarr gibi oldummm ama iyi hatırlamadımm sana cıkmışşş ne güzel kuzummm bak nerden ne cıkacağıı bileceğiii belli değil yaaa insan böyle böyleee fal atıyorr

olumsuz falları sallamıyoruz çünkü ben hemen kaydı siliyorum ama sahrayı dinleseydim tekrar başlamasaydım bu kadar yıpranmazdım bana kesinlikle 2.ciye başlama demişti çok daha fazla üzüleceksin demişti hiç unutmuyorum o sözünü

olumsuzz fall değill durumm kuzummm tamam burdaa cok iyi olsakk para dökmeyizz fala amaa bazenn olumsuz dedikleriide olumluu oluyoo anıı bilemiyolarr gibii ben deniyorummm amaa bakıyorummm cokk patlayann halii var bida atmıyorumm

olumsuzz fall değill durumm kuzummm tamam burdaa cok iyi olsakk para dökmeyizz fala amaa bazenn olumsuz dedikleriide olumluu oluyoo anıı bilemiyolarr gibii ben deniyorummm amaa bakıyorummm cokk patlayann halii var bida atmıyorumm
sen Alexe baktırmışmıydın yada ablan nasıldı

Alex'in falını dinledim. Güzeldi bence. %75 doğruydu söyledikleri. Erkek arkadaşın hakkında şöyle düşünüyor deyip erkek arkadaşımın bana hep söylediği lafları söylemiş. Eğitim hayatımı okuduğum bölüm hariç doğru bilmiş. Onun haricinde bir kaç değindiği şey var onlar da doğru. Geleceğe dair çok bir şey söylememiş. Zaten falın başında da diyor kahin gibi yorumlamam diye. Açık uçlu bakmış biraz.

Genel olarak başarılıydı, denenebilir bence.

Canim sahra nerdeki binnazdakimi baska dedikleri tuttu mu sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…