- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
haydar yuksel en alakasiz falimdi ya,oyle sacmalamistiki adam..hicbirsey bilemedigi gibi gelecek ve su an tamamen sallamasyonduhaydar yüksel miben dinlerken yok artık demiştim patladı zaten
gecin ya sahrayi bana hic tutmadi oCanim sahra nerdeki binnazdakimi baska dedikleri tuttu mu sana
kuzummm sana tutmamışş ama laleye tutmuşş iştee hiç belli olmuyoo gerçektenngecin ya sahrayi bana hic tutmadi o
Selena benim senle enerjim tutuyor canimm bana dobra birini önersene.gecin ya sahrayi bana hic tutmadi o
canim bana tek dedigi cikmis olanlar su ana dek,Reiki,Sarayli,Ilkay ve Emine.Ilkayi oneririm cunku o olumsuzuda soyluyor..Katina veya kahve derim ben Ilkay icinSelena benim senle enerjim tutuyor canimm bana dobra birini önersene.
sahraya bir kere attım ve fal geldikten sonra aman dedim ama nasıl dediyse öyle oldu 2 secenek söylemişti bana ve nedenleri ile barışacağımız tarih tuttu barışırsak nelerin beklediğini ve aynen onun dediklerini yaşadım fal herzaman enerji diyorumbence kafadan banko surekli sadece olumsuz konusarak sadece rastgele tutturan bazi falcilar var..bu zaten paranin iki yuzu gibi aynen,yazimi turami..bu kadar basit..bence bir falcinin tutturdu demesi icin olummlu olacak yada olumsuz olacak diye yorum yapmis olmasi yeterli degil..falci bildi demek icin ocak ayinin 3.haftasi arayacak,10 gun icinde yuzyuze gorusme var vs gibi bir bilgi verip bunun dogru cikmasi gerekli..ben buna cikmis fal derim
Canim hepsini denedim ilkaya atali baya oldu olumluydu kuzum bakalim beklemeye devam ediyim alex cikmismiydi sana.canim bana tek dedigi cikmis olanlar su ana dek,Reiki,Sarayli,Ilkay ve Emine.Ilkayi oneririm cunku o olumsuzuda soyluyor..Katina veya kahve derim ben Ilkay icin
keske sabahı bekleseydin canım ya adamın enerjisi tükendi keşke bu akşam bakmasa yarına bıraksaCanim sabah zaman olmadi bende simdi attim sonuncu benim
evet canim demekki senle tutmus o an enerjisi,yada guunndeymis..mesela Ilkay bana takir takir cikar ama begenmeyenide cok..keza Nesibenin begeneni cok bana asla bilemedi birseysahraya bir kere attım ve fal geldikten sonra aman dedim ama nasıl dediyse öyle oldu 2 secenek söylemişti bana ve nedenleri ile barışacağımız tarih tuttu barışırsak nelerin beklediğini ve aynen onun dediklerini yaşadım fal herzaman enerji diyorum
haklısın canım ama bana da ilksyın tek dediği çıkmadı istediği kadar hem olumsuzu hem olumluyu söylesin 5 fal attımcanim bana tek dedigi cikmis olanlar su ana dek,Reiki,Sarayli,Ilkay ve Emine.Ilkayi oneririm cunku o olumsuzuda soyluyor..Katina veya kahve derim ben Ilkay icin
Gece bakmaz bencekeske sabahı bekleseydin canım ya adamın enerjisi tükendi keşke bu akşam bakmasa yarına bıraksa
nesibenin evet banada hiç tutmadı işinde ilerleme demişti ben 15 gün sonra istifa etmiştim ilişki için dedikleri hiç yazmayayım ama gel görki tutana tutuyor o yüzdende tekrar denemeye gerek yok ilk falda anlaşılıyor zatenevet canim demekki senle tutmus o an enerjisi,yada guunndeymis..mesela Ilkay bana takir takir cikar ama begenmeyenide cok..keza Nesibenin begeneni cok bana asla bilemedi birsey
canim ben alexe ilk fali attim acayip begendim,o zaman yazili yorum yapiyordu..hatta dedigi birseyi yasadiktan sonra 2.yi gonderdim,o cikip cikmadigi belli degil,o da yaziliydi..fakat sonra farkli bir durum gelisti,ben 3.fali gonderdim,kendimi tanittim ve olayida cok ayrintili yazdim..Bu defa sesli yoruma gecmisti,resmen fal bakmadi benim o anlattigim olay uzerinden giderek tavsiyeler verdi,sanki falciyla degil bir abi veya yakinimla dertlesiyor ve o durum analizi yapiyor gibiydi..birde isin kötüsü ilk 2 falinin tam zitti seyler soyledi..180 derece degisen falci olayi oldu yani..dedigide cikmadiCanim hepsini denedim ilkaya atali baya oldu olumluydu kuzum bakalim beklemeye devam ediyim alex cikmismiydi sana.
bencede bakmasın zatenGece bakmaz bence
Anladim canim sanirim bir sure sonra boyle oluyor tavsiyeye donuyor fal.canim ben alexe ilk fali attim acayip begendim,o zaman yazili yorum yapiyordu..hatta dedigi birseyi yasadiktan sonra 2.yi gonderdim,o cikip cikmadigi belli degil,o da yaziliydi..fakat sonra farkli bir durum gelisti,ben 3.fali gonderdim,kendimi tanittim ve olayida cok ayrintili yazdim..Bu defa sesli yoruma gecmisti,resmen fal bakmadi benim o anlattigim olay uzerinden giderek tavsiyeler verdi,sanki falciyla degil bir abi veya yakinimla dertlesiyor ve o durum analizi yapiyor gibiydi..birde isin kötüsü ilk 2 falinin tam zitti seyler soyledi..180 derece degisen falci olayi oldu yani..dedigide cikmadi
evet en iyi falciya bile ust uste gonderdiginde bir yerden sonra bozuluyor,cok yakin aralarla gondermemistim gerci ama oyle olduAnladim canim sanirim bir sure sonra boyle oluyor tavsiyeye donuyor fal.
ben alexden çok etkilendim belkide duymak istediklerimi söyledi için bilmiyorum tavsiyelerine uyabilirmiyim uyarım çünkü ilgili kişi için çok olumsuz konuştu tabikide etkisinde kaldım ama bir taraftan diyorumki bu kişi bu kadar kötü değildi benmi anlayamadım vs vs fallardan çok etkileniyoruz vesselamcanim ben alexe ilk fali attim acayip begendim,o zaman yazili yorum yapiyordu..hatta dedigi birseyi yasadiktan sonra 2.yi gonderdim,o cikip cikmadigi belli degil,o da yaziliydi..fakat sonra farkli bir durum gelisti,ben 3.fali gonderdim,kendimi tanittim ve olayida cok ayrintili yazdim..Bu defa sesli yoruma gecmisti,resmen fal bakmadi benim o anlattigim olay uzerinden giderek tavsiyeler verdi,sanki falciyla degil bir abi veya yakinimla dertlesiyor ve o durum analizi yapiyor gibiydi..birde isin kötüsü ilk 2 falinin tam zitti seyler soyledi..180 derece degisen falci olayi oldu yani..dedigide cikmadi
Aynen bazıları çok iyi çok iyi derken bazıları yerin dibine sokuyor bazısı adım at bazıları bekle şiştim vallahiben alexden çok etkilendim belkide duymak istediklerimi söyledi için bilmiyorum tavsiyelerine uyabilirmiyim uyarım çünkü ilgili kişi için çok olumsuz konuştu tabikide etkisinde kaldım ama bir taraftan diyorumki bu kişi bu kadar kötü değildi benmi anlayamadım vs vs fallardan çok etkileniyoruz vesselam
en güzeli kalbinin sesini dinlemek ama yapılamıyor işte tatlımAynen bazıları çok iyi çok iyi derken bazıları yerin dibine sokuyor bazısı adım at bazıları bekle şiştim vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?