Binnaz Abla

Kizlar ya ben de saf gibi adamin ettigi btn laflari soyledim bana sevgilimi seviyorum dedi dedim alexte evet bu kiza baglanms falan drdi bugn ortak arkadaslarimizla blstk lan adamin swarmdan indtadan eklemedigi kz kalmamis bu nsl sevgilisini sevmek ne bileyim acaba soylediklermnden mi yola cikti diyorum ben de ama hakkini yiyemen beni surekli bekleyen srkli pesmde kosan biri var onceden kmse falimda gormemisti alex onu bile gordu

bu kadar detay niye veriyorsun ki zaten takma kafana bu kadar
Ben eninde sonunda kalbimin sesini dinliyorum canim ya, bazen beni yaniltsa da kendi dusen cidden aglamiyo. Kimseden fikir almamak lazm bence tavsiye falan da almamak lazm herkesin tecrubesi kendine ya
bencede canım hepsi ayrı telden çalıyor sonuçta olacağı varsa herşey oluyor zaten ben olumsuz fallardan çok etkileniyorum kendime kızıyorum hiçmi tanımadın diye sonra diyorumkı ya bu kadarda değildir

Bencede bu nasil sevmek böyle sevmek mi olurrrrr

Ya cidden ben niye adan zye herseyi soyluyorum ki bu falcilara kizlar ya. Ben de etkileniyorum ama alex bey hakli gibi gelmisti. Simdi dusununce ne bileyim. Yanilma payi var gibi geldi. Ya kizlar ben o kdr fal baktiriyorum yine donup donp kendi hislerime inaniyorum gercekldrden kaciyirum galiba

Bencede bu nasil sevmek böyle sevmek mi olurrrrr

Aynen öyle vallahi bu nasil sevmek canim ya

Kuzum sen kendi hislerini dinle derim bende yapabilsem keske simdi ilkay guru dinledim eski yorumunu guzel yorumlamis bikac durum cikmis.

Kuzum sen kendi hislerini dinle derim bende yapabilsem keske simdi ilkay guru dinledim eski yorumunu guzel yorumlamis bikac durum cikmis.

Canim ben cok eskiden ilkay ablaya da baktiriyordum. Sanki binnaz ablada miydi o zamanlar :) ben oyle hatirliyorum. Harika biri bence ya. Pek seveni yoktu en son zaten ben de oyle cok soyledikleri cikmayinca biraktim fal atmayi ama rezzan abla da dahil en sevdigim kanimin en cok isindigi ilkay abladir kesinlikle. Bir ilkay abla 2 rezzan abla :):)

Dobra bir kadin kuzu eskiden nerdeydi bilmiyorum ama ben bir yolun varda atmisim canim :)

Kızlar falalemde puanı olan firdevs'i deneyebilir. Hem 10 lira hem sesli. Günlerdir gözüme çarpıyor ama baktırmıyorm.
alex'e fal atmıştım. Yorumu gelmiş. Dinlicem şimdi. Yorumlarımı yazarım birazdan

Firdevs hakkinda yorum isteriz:)

Son düzenleme:
Kizlar ben bu venusun falini hic sevmedim yahu. Yani mekan degskliklerini falan bilmis ama ne bileyim gelecekle ilgili soyledigi seyler garip biraz yani. Of galiba artik fal atmayi birakmaliyim.
venus geleceğe yönelik dediyse çıkma ihtimali var onun yav.. beklemeni tavsiye ederim... ben de 1 sene önce baktığı fal için "yok artık nerdeee" demiştim, bu sene yaşıyorum

venus geleceğe yönelik dediyse çıkma ihtimali var onun yav.. beklemeni tavsiye ederim... ben de 1 sene önce baktığı fal için "yok artık nerdeee" demiştim, bu sene yaşıyorum

Venus un gecen sene baktigi fallar bana da cikti, cidden superdi.

Ama son kasimda mi ne baktirdigim fali ben de sevmedim, hem gelecege yonelik bir sey yoktu, hem de net bir sonuc yoktu, olabilir de , olmayabilir de stilindeydi.

Canımmmm çok yoğun işlerim bu sıralar, kafam kazan gibi oluyo sızmışım valla yorgunluktan

kızlar dayanamayıp uzun zamandır merak ettiğim nesibeye fal atmıştım dün , geldi bugün .
ben çok beğendim , hatta bir ara gözlerim dolarak falan dinledim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…