Patlayanlar çok ya
Fal sepeti ; Melih, Sema yıldız, Alex
Fal alem ; Aylin sayın, Ceyda Arayıcı, Deniz Güven, Beliga Seymen
Biryolunvar ; Feyzan Tekin, Alfa Öz, Hansev Zula
Tellwe ve binnaz ablada sayısız
Venus un gecen sene baktigi fallar bana da cikti, cidden superdi.
Ama son kasimda mi ne baktirdigim fali ben de sevmedim, hem gelecege yonelik bir sey yoktu, hem de net bir sonuc yoktu, olabilir de , olmayabilir de stilindeydi.
kızlar dayanamayıp uzun zamandır merak ettiğim nesibeye fal atmıştım dün , geldi bugün .
ben çok beğendim , hatta bir ara gözlerim dolarak falan dinledim .
Kizlar ya ben de saf gibi adamin ettigi btn laflari soyledim bana sevgilimi seviyorum dedi dedim alexte evet bu kiza baglanms falan drdi bugn ortak arkadaslarimizla blstk lan adamin swarmdan indtadan eklemedigi kz kalmamis bu nsl sevgilisini sevmek ne bileyim acaba soylediklermnden mi yola cikti diyorum ben de ama hakkini yiyemen beni surekli bekleyen srkli pesmde kosan biri var onceden kmse falimda gormemisti alex onu bile gordu
Banada alex sadee anla ilgili yorum yaptı,durumu çok doğru bildi içimi okudu ama gelecek ve geçmiş yoktu..adamAlex'in falını dinledim. Güzeldi bence. %75 doğruydu söyledikleri. Erkek arkadaşın hakkında şöyle düşünüyor deyip erkek arkadaşımın bana hep söylediği lafları söylemiş. Eğitim hayatımı okuduğum bölüm hariç doğru bilmiş. Onun haricinde bir kaç değindiği şey var onlar da doğru. Geleceğe dair çok bir şey söylememiş. Zaten falın başında da diyor kahin gibi yorumlamam diye. Açık uçlu bakmış biraz.
Genel olarak başarılıydı, denenebilir bence.
Nesibemii.kuzum nesıbeenın enerjısı tutanlaa gercekten super tutuyor banada eskıden falları cıkardı uzun zamandırda baktırmadım ara verıp baktırmak lazım yoksa gercekten sapıtıyor fallarda ..
kuzum nesıbeenın enerjısı tutanlaa gercekten super tutuyor banada eskıden falları cıkardı uzun zamandırda baktırmadım ara verıp baktırmak lazım yoksa gercekten sapıtıyor fallarda ..
Nesibemii.Adını duyunca tüylerim tiken tiken oluyor..hiiiiiçççç beğenmedim. Niye bize bu kadar kötü fal baktı ya..
kismetni actik alexinBanada alex sadee anla ilgili yorum yaptı,durumu çok doğru bildi içimi okudu ama gelecek ve geçmiş yoktu..adamdedi bugün ilginç bi şekilde çok fal geldi diye adamda şaşırdı .nerden bilsin burda konuşulduğunu
Aynen biride bizimkini açsakismetni actik alexin
Al benden de o kadar. Geleceği falan geçtim zaten nal gibi adımı yazmışım bana başka bi isimle fal baktı, o da yetmedi bu kadın ne diyo dedim resmen. Hiç benimle alakası olmayan bi faldı, bir de falın sonunda gözlerini kapa arkana yaslan bilmem ne enerjisi yolluyorum demişNesibemii.Adını duyunca tüylerim tiken tiken oluyor..hiiiiiçççç beğenmedim. Niye bize bu kadar kötü fal baktı ya..
Kizlar ya ben de saf gibi adamin ettigi btn laflari soyledim bana sevgilimi seviyorum dedi dedim alexte evet bu kiza baglanms falan drdi bugn ortak arkadaslarimizla blstk lan adamin swarmdan indtadan eklemedigi kz kalmamis bu nsl sevgilisini sevmek ne bileyim acaba soylediklermnden mi yola cikti diyorum ben de ama hakkini yiyemen beni surekli bekleyen srkli pesmde kosan biri var onceden kmse falimda gormemisti alex onu bile gordu
Al benden de o kadar. Geleceği falan geçtim zaten nal gibi adımı yazmışım bana başka bi isimle fal baktı, o da yetmedi bu kadın ne diyo dedim resmen. Hiç benimle alakası olmayan bi faldı, bir de falın sonunda gözlerini kapa arkana yaslan bilmem ne enerjisi yolluyorum demişyahu ne enerjisi? sen daha fal enerjisi yakalayamamışsın bir de fazla gelmiş olacak ki yollamaya kalkıyosun
Alla alla bana çok iyi bilmiş ama deepbluemcim ilginç
Kuzum enerji meselesi diyoruz ya, sanırım öyle bişey olsa gerek :)) Ama saçma olan bişey daha vardı falı 9 dakikaya yakındı bunun 5 dakikasını kendini anlatmaya ayırmış kalanı da zaten benimle alakalı değil. İnşallah sana çıkar bitanem :)Alla alla bana çok iyi bilmiş ama deepbluemcim ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?