Binnaz Abla

Venus un gecen sene baktigi fallar bana da cikti, cidden superdi.

Ama son kasimda mi ne baktirdigim fali ben de sevmedim, hem gelecege yonelik bir sey yoktu, hem de net bir sonuc yoktu, olabilir de , olmayabilir de stilindeydi.

bendee venuss ıcın aynısını dusunuyorum o kızın enerjısı mı dusmuss dıye gecırdım ıcımden eskı falları cok ıyıdı en son ben kasımda yada aralıkta baktırmıstım yalan olmasın net bısey dememıstı ama banada :S

kızlar dayanamayıp uzun zamandır merak ettiğim nesibeye fal atmıştım dün , geldi bugün .
ben çok beğendim , hatta bir ara gözlerim dolarak falan dinledim .

kuzum nesıbeenın enerjısı tutanlaa gercekten super tutuyor banada eskıden falları cıkardı uzun zamandırda baktırmadım ara verıp baktırmak lazım yoksa gercekten sapıtıyor fallarda ..

canımm sen adama anlatmıssın ztn olumsuzz konusması cok normall tabıkı bılemem ne dedıgını baska seyler ıcın ama bu kadar detay vermek ozellıkle ılk falda ıyı degıl :S
yada sana olumlu soyleyenlerden sıkıldın ümit etmekten yoruldun,olumsuz duymak mı ıstıyordun bu kadar etkılendın ayyy buu @gıshemmdeee boyleee sızıı dovmekk lazımm dovmekk durdukk yerde sınırlerınızı bozmak ıcın yer arıyorsunuzzz

Banada alex sadee anla ilgili yorum yaptı,durumu çok doğru bildi içimi okudu ama gelecek ve geçmiş yoktu..adam dedi bugün ilginç bi şekilde çok fal geldi diye adamda şaşırdı .nerden bilsin burda konuşulduğunu

kuzum nesıbeenın enerjısı tutanlaa gercekten super tutuyor banada eskıden falları cıkardı uzun zamandırda baktırmadım ara verıp baktırmak lazım yoksa gercekten sapıtıyor fallarda ..
Nesibemii. Adını duyunca tüylerim tiken tiken oluyor..hiiiiiçççç beğenmedim. Niye bize bu kadar kötü fal baktı ya..

Valla canımcım ben çok beğendim , bu adamla olursa çook üzülürsün dedi . baya net anlattı. mayısın 17 sine kadar yeni biri giricekmiş hayatıma , bak ona inanmadım iştee :))

kismetni actik alexin

Nesibemii. Adını duyunca tüylerim tiken tiken oluyor..hiiiiiçççç beğenmedim. Niye bize bu kadar kötü fal baktı ya..
Al benden de o kadar. Geleceği falan geçtim zaten nal gibi adımı yazmışım bana başka bi isimle fal baktı, o da yetmedi bu kadın ne diyo dedim resmen. Hiç benimle alakası olmayan bi faldı, bir de falın sonunda gözlerini kapa arkana yaslan bilmem ne enerjisi yolluyorum demiş yahu ne enerjisi? sen daha fal enerjisi yakalayamamışsın bir de fazla gelmiş olacak ki yollamaya kalkıyosun

canım o kadar ayrıntı vermemelisin bence

Alla alla bana çok iyi bilmiş ama deepbluemcim ilginç

Alla alla bana çok iyi bilmiş ama deepbluemcim ilginç
Kuzum enerji meselesi diyoruz ya, sanırım öyle bişey olsa gerek :)) Ama saçma olan bişey daha vardı falı 9 dakikaya yakındı bunun 5 dakikasını kendini anlatmaya ayırmış kalanı da zaten benimle alakalı değil. İnşallah sana çıkar bitanem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…