Binnaz Abla

Angel of Love canım senin çok beğendiklerin kim olmuştu ?
Canım benim tüm fallarım aynı ama beni şaşırtmayı başaran ya da dediklerini yaşadıklarımı sıralayacak olursam
Binnazabla
Rania Hadwa (benim bile bilmediğim şeyi ısrarla söyledi ve gerçekten de öyle bişeyin varlığını öğrendim, süreç aynen onun dediği gibi)
Gonca Polat (Rania ila aynı şeyi söyledi o zaman anlam veremedim sonra aynen yaşadım)
Selin İmer kahvesini beğendim

Tellwe
Derin2013 hem enerjisini sevdim hem herşeyi takır takır saydı, beni şaşırtmayı başardı ve dediği şeyin birini hiç aklıma bile gelmemişken pat diye yaşadım
Selena gayet güzel bilmiş, beğendim
Monaspeckle çok sevdim enerjisini ve bildi de
(Saraylı için pusudayım)

Biryolunvar
organik emineeeğğğ
aylin
medyum deniz de fena sayılmaz

kendimce favorilerim bunlar şimdilik

şu ester kira nasıldı yaa,
bana nee saçmalamış önce baktırmıştım şimdi mantıklı diyince çok saçma geldi :))

şu ester kira nasıldı yaa,
bana nee saçmalamış önce baktırmıştım şimdi mantıklı diyince çok saçma geldi :))
Benim de içimden baktırmak gelmedi çünkü burada hem kirazeye hem de estere baktırıp iki zıt falla kalanlar var. O yüzden içimden gelmeyen bir isim oldu, billemem iyi mi değil mi

Aynen deepbluem ya bana da başka isimle hitap etti falda.. 10 dklık falın 4 dakikasında sorduğum soruyu tekrarlamış ve selam vermiş..4 dakikası sırf nasihat.. Kalan 2 dakikası işte gözlerini kapat iyi enerji yolluyorum falan filan..gelecekle ilgili hiçbir yorum yok..

aynı valla

Ben de hiç bilgi vermedim ve sadece düz soru sordum. Güzel yorumlamış. Şaşırtmadı ama işi biliyo o belli oldu yani

Zaten seni bırakmam lalem. O güzel yüreğinle bizimle kal tabi, fal önemli değil. Seviyorum seni ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…