- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Bimem banlanmış, muhtemelen birinin yamuğuna dayanamadı ya da haksızılığa dayanamadı ve açtı ağzını yumdu gözünü olayı olmuş olabilir ama eminim haklıdır bizim Cherrymizcherry neden gitti
Canım benim tüm fallarım aynı ama beni şaşırtmayı başaran ya da dediklerini yaşadıklarımı sıralayacak olursamAngel of Love canım senin çok beğendiklerin kim olmuştu ?
Bence de ayrıntı vermesi hiç iyi olmamışcanım o kadar ayrıntı vermemelisin bence
Terlik geliyorrrrrr gishem terliiiiikKızlar günaydın fal sepetinde gopovsky diye biri gozume carpti deneyen varmidir birde ayışın diye birisi var burda hic isimleri gecmemis
Yaa merak ettim napiyimTerlik geliyorrrrrr gishem terliiiiik
Ben begenmistim bende cok once baktirmistim canim :) dedikleri cikmadi ama henüz.şu ester kira nasıldı yaa,
bana nee saçmalamış önce baktırmıştım şimdi mantıklı diyince çok saçma geldi :))
Bence saraylıyı bekle baktırma bitanem, enerjileri çakıştırıyoruzYaa merak ettim napiyimama sarayli icin bende pusudayim canim
Benim de içimden baktırmak gelmedi çünkü burada hem kirazeye hem de estere baktırıp iki zıt falla kalanlar var. O yüzden içimden gelmeyen bir isim oldu, billemem iyi mi değil mişu ester kira nasıldı yaa,
bana nee saçmalamış önce baktırmıştım şimdi mantıklı diyince çok saçma geldi :))
Evet kuzum söylemiştim sana beğenenleri çok tutanlaa çok iyi sevindim memnun kalmana.. Ama maalesef ben de bommladıkuzum ben şansımı denemk istedim valla ben çok beğendm anı süper yorumlamışşş cidden şaşkınım :)
Sarayliya ne aticaksin canim ben tarotunu cok begenmistim onun.Bence saraylıyı bekle baktırma bitanem, enerjileri çakıştırıyoruz
ben kahve düşünüyorum canımSarayliya ne aticaksin canim ben tarotunu cok begenmistim onun.
Aynen deepbluem ya bana da başka isimle hitap etti falda.. 10 dklık falın 4 dakikasında sorduğum soruyu tekrarlamış ve selam vermiş..4 dakikası sırf nasihat.. Kalan 2 dakikası işte gözlerini kapat iyi enerji yolluyorum falan filan..gelecekle ilgili hiçbir yorum yok..Al benden de o kadar. Geleceği falan geçtim zaten nal gibi adımı yazmışım bana başka bi isimle fal baktı, o da yetmedi bu kadın ne diyo dedim resmen. Hiç benimle alakası olmayan bi faldı, bir de falın sonunda gözlerini kapa arkana yaslan bilmem ne enerjisi yolluyorum demişyahu ne enerjisi? sen daha fal enerjisi yakalayamamışsın bir de fazla gelmiş olacak ki yollamaya kalkıyosun
Aynen deepbluem ya bana da başka isimle hitap etti falda.. 10 dklık falın 4 dakikasında sorduğum soruyu tekrarlamış ve selam vermiş..4 dakikası sırf nasihat.. Kalan 2 dakikası işte gözlerini kapat iyi enerji yolluyorum falan filan..gelecekle ilgili hiçbir yorum yok..
Gunaydinlar canlar baynı valla
Gunaydinlar canlar benim fal maceram dun sona erdi en sonunda duymak istedigim bir faldi kac aydir boyle bir fal ariyordum ve cok iyi geldi sizin fal yorumlarinizi okumaya devam bundan sonra olurda dediklerine gore baska biri olursa tabikide yine devammm tabiaynı valla
Ben de hiç bilgi vermedim ve sadece düz soru sordum. Güzel yorumlamış. Şaşırtmadı ama işi biliyo o belli oldu yaniKızlarrr Alexe ben de dün tarot baktırdım.. Veee çoook beğendim.. Tek cümle soru sordum ve herşeyiii bilmiş çok şaşırttı beni.. Enerjisi de çok iyi..fal işinde profesyonel olduğu belli.. Öneren faldaşlarımaa teşekkür ediyorum
Zaten seni bırakmam lalem. O güzel yüreğinle bizimle kal tabi, fal önemli değil. Seviyorum seni benGunaydinlar canlar b
Gunaydinlar canlar benim fal maceram dun sona erdi en sonunda duymak istedigim bir faldi kac aydir boyle bir fal ariyordum ve cok iyi geldi sizin fal yorumlarinizi okumaya devam bundan sonra olurda dediklerine gore baska biri olursa tabikide yine devammm tabi
ben kahve düşünüyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?