Binnaz Abla

rania hadwa ya ne falı baktırdın? nasıl bakıyor fala, tıkladığımız kartları mı yorumluyor?
Ben ona ilk tarot baktırmıştım ve ikincisinde de katina. Benim falların kartlarla hiç ama hiç alakası yoktu ve işin garibi ondan sonra 30 tane falcıya da baktırmış olsam onun dediği oluyo ve süreç aynen işliyor, diğerleri onun dediğinin aynısını diyo bana açıkçası. Karşı tarafın beynine giriyo o konuda onu tek geçerim. İlk baktırdığımda yazlı bakıyodu ikincisinde canlı chat canım.

gerçektennn enerjii deep kuzumm bizimm evdee onayy görmüşş falcılardann 5 dakikaa kendinii anlattığınaa denkk gelmedimm şaşırdımm okuyuncaa size niye böyle yapmışş bu kadınn

gerçektennn enerjii deep kuzumm bizimm evdee onayy görmüşş falcılardann 5 dakikaa kendinii anlattığınaa denkk gelmedimm şaşırdımm okuyuncaa size niye böyle yapmışş bu kadınn
Valla bilmiyorum Grey_ ve ben özel seçilmiş insanlarız demek ki. Resmen kendini anlatmış selam, kelam sonra nal gibi adımı yazmama rağmen başka isimle fal bakmış, gerisi de benimle alakalı değildi yani. bir de enerji gönderdiği süreyi de düşersen toplasan 2-3 dakika fal kısmı kalıyo o da kimin falı belli değil canım

çokkk şaşırdımmm vallaa hiç görmedimm öyle yaptığınıı amann boşverr deepp kuzummm selenaaya moralimm bozukk desem falı cabukk atarmıı

kızlarrr bugün selenayaa atasımm geldii moralimm bozukk yaa çabuk yorumlarmıı söylesemm
Genelde sıra oluyo. Ben yoğun zamanına denk geldim sanırım çok beklemiştim. falı geldiğinde de dernek mernek falan bi sürü işi o9lduğundan dolayı siteme giremediği için özür dilemiş ama normal akışı nasıl bilmem

tammm kuzumm bii deneyimmm şansımıı

Canim benimde ilgimi cekti profili merak ettim bir fal krizinde ona kosabilirim tesekkur ederimmm
ricaa ederimmm kuzummm enerji diyolarrr ciddenn öyleeymişş ben burdakii coğu falcıyııı şaşırarakk okudumm o yüzdenn önermekkten korkuyorummm ama gerçektenn beğendimm kısa falan değil bide yazılıı değill onu sevmiştimm nokta atışlarıdaa bolduu yazmıştımm geçen zatenn

Enerji gönderme olayına gülmekten bittim zaten.. 3 dk boyunca gözlerini kapat, Nesibeden gelen güzel enerjiyi kabul ettim. Tekrar et tekrar et :)) Geçiniz bunları Nesibe hanım..

Evet kuzum enerji isi ama uzun ve nokta atisliysa denenir ya sordugumda kimse yoktu simdi sirada 4 kisi varrrrr

Enerji gönderme olayına gülmekten bittim zaten.. 3 dk boyunca gözlerini kapat, Nesibeden gelen güzel enerjiyi kabul ettim. Tekrar et tekrar et :)) Geçiniz bunları Nesibe hanım..
O an enerjimin dibe vurduğu an idi komik olansa 5 dakika kendini anlatma, selam kelam geçti ben çatlıyorum fal nerde diye sonra kel alaka bi fal hooop enerji :)) surat ifademi ben bile çok merak ettim, bi baktım kayıt bitmiş

Burda adi gecen hemen doluyor kuzum yada gizli kitlesi var galiba cidden ben yakalarsam atcam size soylerim sonucu
burda adı geçmedii kuzumm buraylaa ilgisii olmuyorr bazıı falcılarınnn o kadında öyle benceee cünküü hiçç okumadımm ama hepp dolduğunuu görüyodummm

O an enerjimin dibe vurduğu an idi komik olansa 5 dakika kendini anlatma, selam kelam geçti ben çatlıyorum fal nerde diye sonra kel alaka bi fal hooop enerji :)) surat ifademi ben bile çok merak ettim, bi baktım kayıt bitmiş
Aynı surat ifadesini ben de yaşadım

Hatta acaba iki ayrı ses kaydı mı gönderiyor.. Bu tanıtım ve enerji yollamak içinmiydi diye bile düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…