kuzummm ben ayışığınıı denedimm gerçektenn beğendimmKızlar günaydın fal sepetinde gopovsky diye biri gozume carpti deneyen varmidir birde ayışın diye birisi var burda hic isimleri gecmemis
Ben ona ilk tarot baktırmıştım ve ikincisinde de katina. Benim falların kartlarla hiç ama hiç alakası yoktu ve işin garibi ondan sonra 30 tane falcıya da baktırmış olsam onun dediği oluyo ve süreç aynen işliyor, diğerleri onun dediğinin aynısını diyo bana açıkçası. Karşı tarafın beynine giriyo o konuda onu tek geçerim. İlk baktırdığımda yazlı bakıyodu ikincisinde canlı chat canım.rania hadwa ya ne falı baktırdın? nasıl bakıyor fala, tıkladığımız kartları mı yorumluyor?
Canimmm bende siziii guzel haberlerini bekliyorum birakamamki burayi zatenZaten seni bırakmam lalem. O güzel yüreğinle bizimle kal tabi, fal önemli değil. Seviyorum seni ben
gerçektennn enerjii deep kuzummKuzum enerji meselesi diyoruz ya, sanırım öyle bişey olsa gerek :)) Ama saçma olan bişey daha vardı falı 9 dakikaya yakındı bunun 5 dakikasını kendini anlatmaya ayırmış kalanı da zaten benimle alakalı değil. İnşallah sana çıkar bitanem :)
Valla bilmiyorum Grey_ ve ben özel seçilmiş insanlarız demek ki. Resmen kendini anlatmış selam, kelam sonra nal gibi adımı yazmama rağmen başka isimle fal bakmış, gerisi de benimle alakalı değildi yani. bir de enerji gönderdiği süreyi de düşersen toplasan 2-3 dakika fal kısmı kalıyo o da kimin falı belli değil canımgerçektennn enerjii deep kuzummbizimm evdee onayy görmüşş falcılardann 5 dakikaa kendinii anlattığınaa denkk gelmedimm şaşırdımm okuyuncaa size niye böyle yapmışş bu kadınn
çokkk şaşırdımmm vallaa hiç görmedimm öyle yaptığınııValla bilmiyorum Grey_ ve ben özel seçilmiş insanlarız demek ki. Resmen kendini anlatmış selam, kelam sonra nal gibi adımı yazmama rağmen başka isimle fal bakmış, gerisi de benimle alakalı değildi yani. bir de enerji gönderdiği süreyi de düşersen toplasan 2-3 dakika fal kısmı kalıyo o da kimin falı belli değil canım
Genelde sıra oluyo. Ben yoğun zamanına denk geldim sanırım çok beklemiştim. falı geldiğinde de dernek mernek falan bi sürü işi o9lduğundan dolayı siteme giremediği için özür dilemiş ama normal akışı nasıl bilmemkızlarrr bugün selenayaa atasımm geldii moralimm bozukk yaaçabuk yorumlarmıı söylesemm
Canim benimde ilgimi cekti profili merak ettim bir fal krizinde ona kosabilirim tesekkur ederimmmkuzummm ben ayışığınıı denedimm gerçektenn beğendimm
tammm kuzumm bii deneyimmm şansımııGenelde sıra oluyo. Ben yoğun zamanına denk geldim sanırım çok beklemiştim. falı geldiğinde de dernek mernek falan bi sürü işi o9lduğundan dolayı siteme giremediği için özür dilemiş ama normal akışı nasıl bilmem
ricaa ederimmm kuzummm enerji diyolarrr ciddenn öyleeymişşCanim benimde ilgimi cekti profili merak ettim bir fal krizinde ona kosabilirim tesekkur ederimmm
Enerji gönderme olayına gülmekten bittim zaten.. 3 dk boyunca gözlerini kapat, Nesibeden gelen güzel enerjiyi kabul ettim. Tekrar et tekrar et :)) Geçiniz bunları Nesibe hanım..Valla bilmiyorum Grey_ ve ben özel seçilmiş insanlarız demek ki. Resmen kendini anlatmış selam, kelam sonra nal gibi adımı yazmama rağmen başka isimle fal bakmış, gerisi de benimle alakalı değildi yani. bir de enerji gönderdiği süreyi de düşersen toplasan 2-3 dakika fal kısmı kalıyo o da kimin falı belli değil canım
Evet kuzum enerji isi ama uzun ve nokta atisliysa denenir ya sordugumda kimse yoktu simdi sirada 4 kisi varrrrrricaa ederimmm kuzummm enerji diyolarrr ciddenn öyleeymişşben burdakii coğu falcıyııı şaşırarakk okudumm o yüzdenn önermekkten korkuyorummm ama gerçektenn beğendimm kısa falan değil bide yazılıı değill onu sevmiştimm nokta atışlarıdaa bolduu yazmıştımm geçen zatenn
evettt bende ona şaşırdımmm bendenn sonra ablamm attı kuzumm gizlii kitlesimii var bilemedimm hemen doluyorrEvet kuzum enerji isi ama uzun ve nokta atisliysa denenir ya sordugumda kimse yoktu simdi sirada 4 kisi varrrrr
O an enerjimin dibe vurduğu an idiEnerji gönderme olayına gülmekten bittim zaten.. 3 dk boyunca gözlerini kapat, Nesibeden gelen güzel enerjiyi kabul ettim. Tekrar et tekrar et :)) Geçiniz bunları Nesibe hanım..
Burda adi gecen hemen doluyor kuzum yada gizli kitlesi var galiba cidden ben yakalarsam atcam size soylerim sonucuevettt bende ona şaşırdımmm bendenn sonra ablamm attı kuzumm gizlii kitlesimii var bilemedimm hemen doluyorr
burda adı geçmedii kuzumm buraylaa ilgisii olmuyorr bazıı falcılarınnnBurda adi gecen hemen doluyor kuzum yada gizli kitlesi var galiba cidden ben yakalarsam atcam size soylerim sonucu
O an enerjimin dibe vurduğu an idikomik olansa 5 dakika kendini anlatma, selam kelam geçti ben çatlıyorum fal nerde diye sonra kel alaka bi fal hooop enerji :)) surat ifademi ben bile çok merak ettim, bi baktım kayıt bitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?