- 2 Ağustos 2012
- 1.035
- 18
- 108
Ben de kahvingayı bekliyorum zaten ama yarına kadar bekleşicez böyle :)) limitim bitti ne yapayım girip durma kanıma :)) yarın (artık bugün:) ) doğum günüm ya hediye olarak bir arkadaşım mobil ödemeyle kredi alacak bana :) özel mesajını da bekliyorum :)
Haleh bnada hic tuttrmdi zatennnn amannnn bosver onu ya valla bnde yedim bu ara catr catr parayi sinirimdn
İnşallah yarın alacağın en güzel hediye,eşinden olsun..Bir araya gelişiniz olsun..Nice Nice seneleri beraber geçirmeniz dileğiyle...
Ooooo MisPara da sinirliyken iyi yeniyor yahu
Ayyyy inşallah tatlım benimmm :)) hiç sanmıyorum öyle bişey olacağını ama bunu okumak bile öyle iyi geldi ki :))
çoook teşekkür ederim güzel yürekli arkadaşım benimm :)
Valla posetlri agirligii vizz gliyooo vizzz hele o falii beklemktki keyfim hicbseyde yokkk ahahhahahah fali beklrkn seklden sekile giriyormm
Çok Alemsin ya..:)) Gece gece öldüm gülmekten :))
Gercekten fal gondernce evdki herkesn yuzune gluyorm artik pskjkmidr nedir insnlr bna sicak gliyo fal gondermdgm bigun bna zehir oluyoo icim rht etmiyo seytn iste hyrlysla su isten bu krtlsydim artik offf,artk ya barsncda bakttrsm bn boyle diye korkmuyo deglm bagmli oldumm
Valla posetlri agirligii vizz gliyooo vizzz hele o falii beklemktki keyfim hicbseyde yokkk ahahhahahah fali beklrkn seklden sekile giriyormm
gece gece güldürdün yaama buaralar bende senin gibiyim yalnızlıktanmıdır, sıkıntıdanmıdır bilmiyorum ama sürekli fal ve falcılarla uğraşıyorum psikolojim iyi değil sanırım
Hepsi var be canım..ama en çok da sanırım şu sıralar iyi şeyler duyma ihtiyacımızdan olsa gerek
valla canım ya nasılda özetlemişsin, terapi gibi geliyo işte biraz
Aynen Tatlım..Bildiğin hikaye dinleyip oturuyoruz aşağıarada bu da lazım mış Güzel şeyler duymak..Ruhumuz istiyor demek ki :44:
ne kadar ıssız burası böyle
belki de kimseye fallardan çıkan bir şey yok ve benim gibi herkes umudunu kaybetmiş durumda
Sekerim, umudumuz fala bagli olmamali zatenBen onceleri eglencesine baktiriyordum , caresiz kalinca fala sardim zaten. Nerdeyse her gun baktiriyorum...rezillik yani. Simdi is seyahatindeyim, bitse de eve gidip bilgisayarin basina gecip fal baktirsam diyorum , resmen uyusturucu bagimlilari gibiyim. Baktirmadan 3 gun dayanabildim.
Bolca hayirlisi icin dua edelim....kisilerden umut kessek de hayattan kesmeyelim. Falciya, buyucuye , oteye beriye umut baglayacagimiza istediklerimizi Allahtan isteyelim derim
Kesinlikle:) kızlar yalnız bugun ilginç bir sekilde "seven insan bırakmaz" sözünün üstünde dusunuyorum. Biz yani -genel olarak- bu konu üzerindeyiz ya hani. Bu soz beni cok düşündürüyor. Gercekten seven insan ne olursa olsun ayrılmaz gibi.
Bazen görüyorum tanışıyorlar, evleniyorlar mis gibi geçinip gidiyor insanlar. Yani biz ne dunyanın en istenilmeyen kızlarıyız, ne de en gecimsizleri. Sanki bahane yaratılmıs giden gitmiş ve biz de hikaye dinliyor gibiyiz falcılardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?