Binnaz Abla

İnşallah yarın alacağın en güzel hediye,eşinden olsun..Bir araya gelişiniz olsun..Nice Nice seneleri beraber geçirmeniz dileğiyle...

İnşallah yarın alacağın en güzel hediye,eşinden olsun..Bir araya gelişiniz olsun..Nice Nice seneleri beraber geçirmeniz dileğiyle...

Ayyyy inşallah tatlım benimmm :)) hiç sanmıyorum öyle bişey olacağını ama bunu okumak bile öyle iyi geldi ki :))

çoook teşekkür ederim güzel yürekli arkadaşım benimm :)

Çok Alemsin ya..:)) Gece gece öldüm gülmekten :))

Gercekten fal gondernce evdki herkesn yuzune gluyorm artik pskjkmidr nedir insnlr bna sicak gliyo fal gondermdgm bigun bna zehir oluyoo icim rht etmiyo seytn iste hyrlysla su isten bu krtlsydim artik offf,artk ya barsncda bakttrsm bn boyle diye korkmuyo deglm bagmli oldumm

Bu online fal bayağı tehlikeli..Eline alıyon kredi kartını bakınmaya başlıyon etrafa..Kafe de olunca,hep diyordum aman şimdi kalkıp oraya mı gidecem..Ama burda öyle olmuyor o yüzden uzak durmaya çalışıyorum ben..Sende İnşallah tez vakitte barışırsın ve uzaklaşırsın biraz fallardan

Valla posetlri agirligii vizz gliyooo vizzz hele o falii beklemktki keyfim hicbseyde yokkk ahahhahahah fali beklrkn seklden sekile giriyormm

gece gece güldürdün ya ama buaralar bende senin gibiyim yalnızlıktanmıdır, sıkıntıdanmıdır bilmiyorum ama sürekli fal ve falcılarla uğraşıyorum psikolojim iyi değil sanırım

gece gece güldürdün ya ama buaralar bende senin gibiyim yalnızlıktanmıdır, sıkıntıdanmıdır bilmiyorum ama sürekli fal ve falcılarla uğraşıyorum psikolojim iyi değil sanırım

Hepsi var be canım..ama en çok da sanırım şu sıralar iyi şeyler duyma ihtiyacımızdan olsa gerek

Son düzenleme:
Bu fal sepeti falalemin kapalı olması hiç iyi olmadı tellwe denen siteye sardım.öyle özensiz ki falcılarının birçoğu. bekle ki falın gelsin. Fal gelse 1 paragraf anca yazı. Orada bi kahinvanga birde rehberi beğendim o kadar.ciddi nokta atışları vardı özellikle vanganın.geleceği görücez.

Aynen Tatlım..Bildiğin hikaye dinleyip oturuyoruz aşağı arada bu da lazım mış Güzel şeyler duymak..Ruhumuz istiyor demek ki :44:

Haklısın canım . Bazen insan en yakın arkadaşını falan değilde yabancı birinin söylediklerini dinlemek istiyor. Ruh hali işte :)

belki de kimseye fallardan çıkan bir şey yok ve benim gibi herkes umudunu kaybetmiş durumda

Sekerim, umudumuz fala bagli olmamali zaten Ben onceleri eglencesine baktiriyordum , caresiz kalinca fala sardim zaten. Nerdeyse her gun baktiriyorum...rezillik yani. Simdi is seyahatindeyim, bitse de eve gidip bilgisayarin basina gecip fal baktirsam diyorum , resmen uyusturucu bagimlilari gibiyim. Baktirmadan 3 gun dayanabildim.

Bolca hayirlisi icin dua edelim....kisilerden umut kessek de hayattan kesmeyelim. Falciya, buyucuye , oteye beriye umut baglayacagimiza istediklerimizi Allahtan isteyelim derim

Son düzenleme:

Kesinlikle:) kızlar yalnız bugun ilginç bir sekilde "seven insan bırakmaz" sözünün üstünde dusunuyorum. Biz yani -genel olarak- bu konu üzerindeyiz ya hani. Bu soz beni cok düşündürüyor. Gercekten seven insan ne olursa olsun ayrılmaz gibi.

Bazen görüyorum tanışıyorlar, evleniyorlar mis gibi geçinip gidiyor insanlar. Yani biz ne dunyanın en istenilmeyen kızlarıyız, ne de en gecimsizleri. Sanki bahane yaratılmıs giden gitmiş ve biz de hikaye dinliyor gibiyiz falcılardan.

aynen oyle seven bırakmaz sana sunu dıyım abım yengem ıcın aılemızı karsısına aldı bızımkıler ıstemıyodu ve herseye karsı geldı kı babamın sozunu kesınlıkle gerı cevıremz cok saygılıdır cokta korkar ama ınsan sevınce herseye gogus gerebılıyo yalandan yere sevıyorum demekle olmuyo bu ısler bıde bu zamanda bılmıyorum ama ınsanlar cok sahte twıtterdı facebooktu derken ınsanların hayatları ortda 5 dkfa eskı sevgılıye ulaşılıyo yenısı 5 dkda buluuyo garıp olduk artık ılışkılerde sahte olmaya başladı o yuzden ALLAH hayırlısını nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…