morrigannn kimsee yazmıyooo sen selenaya attın mııı yaa feysii falan varmıı bu kadınınnn telve dışındaaa yazabilceğimm bilen varmııNesibe bende bilen yegane falcılardan biriydi.. soğuyacaksın demişti soğudum
Vallahi aynı şeyleri yaşamışızAynı surat ifadesini ben de yaşadım
Hatta acaba iki ayrı ses kaydı mı gönderiyor.. Bu tanıtım ve enerji yollamak içinmiydi diye bile düşünmüştüm
Hiç bilmiyorum canımkızlarrr selenanınnn feysiii falann varmıı yadaa yazabileceğimmm başka bi yer bilenn varmıı
Ben selenaya çok baktırdım ama öyle ulaşabileceğın bir yer yok sanıırmmorrigannn kimsee yazmıyooo sen selenaya attın mııı yaa feysii falan varmıı bu kadınınnn telve dışındaaa yazabilceğimm bilen varmıı
saoll bacımmm olsaa yaa ne iyi olurduu şimdiiiBen selenaya çok baktırdım ama öyle ulaşabileceğın bir yer yok sanıırm
Benim de içimden baktırmak gelmedi çünkü burada hem kirazeye hem de estere baktırıp iki zıt falla kalanlar var. O yüzden içimden gelmeyen bir isim oldu, billemem iyi mi değil mi
yok ya 10 dk konuşmuş ama kaide değer bişi yok , gerçi o bana olumlu konuşmuştuda olmadıda zaten :)
Şu rania hadwayı denemk isterim aslında ne zaman online olur ki acep :) bide çok bekletiyolar deliyorum yaa :))
Karşı tarafın beynine girmesini istiyosan aynen giriyo ben o konuda onu tek geçiyorum. ne zaman girer bilmiyorum o siteye de girmedim sadece selin imer için girdim en son bitanemyok ya 10 dk konuşmuş ama kaide değer bişi yok , gerçi o bana olumlu konuşmuştuda olmadıda zaten :)
Şu rania hadwayı denemk isterim aslında ne zaman online olur ki acep :) bide çok bekletiyolar deliyorum yaa :))
Canım o da aylin-fama gibi bişey. Bana aylinin falını attı desem yeridir. denemek istersen kahve at, tercih senin canımKızlar tellwe deki bilgehatun geri gelmiş. Onun da biri olduğundan mı şüpheleniyorduk ? Baktıran var mı nasıldır kendileri ? Ev hayatı ne zormuş yahu durup durup fala sarıyor insan
Canım o da aylin-fama gibi bişey. Bana aylinin falını attı desem yeridir. denemek istersen kahve at, tercih senin canım
Tamamdır, rica ederim canımbu aylingiller de her yerden çıkmaya başladılar. Neyse kuzum başkasını deneyeyim ben sağolasın
sanırım face i yok tatlım ama sıra çok oluyor.. bu aralar da çok giremiyor sisteme.. ben de atıcaktım da sıra beklemk istemiyorum ..sinirlerim bozuluyomorrigannn kimsee yazmıyooo sen selenaya attın mııı yaa feysii falan varmıı bu kadınınnn telve dışındaaa yazabilceğimm bilen varmıı
bu enerjici kimmiş yavv ? nesibe mi? alla allah eskiden öyle enerji göndermiyordu ?Aynı surat ifadesini ben de yaşadım
Hatta acaba iki ayrı ses kaydı mı gönderiyor.. Bu tanıtım ve enerji yollamak içinmiydi diye bile düşünmüştüm
ondann dedimm günlercee beklemekk istemiyorummsanırım face i yok tatlım ama sıra çok oluyor.. bu aralar da çok giremiyor sisteme.. ben de atıcaktım da sıra beklemk istemiyorum ..sinirlerim bozuluyo
Arkana yaslan diyo gözlerini kapat, sonra üç kere nesibeden gelen enerjiyi kabul ediyorum de diyo. kendi de bu arada bunu tekrar ediyo. Senin gözlerin kapalı enerjiyi alırken bi bakıyon kayıt bitmiş fal yok. Sonra kek gibi bi surat ifadesiyle kayıt mı bozuk diye bakınıp duruyonbu enerjici kimmiş yavv ? nesibe mi? alla allah eskiden öyle enerji göndermiyordu ?
kuzummm yazdımm benn baktırdımm hiç burdaa okumadımm ama hep sıraa olduğunuu gördümm cokda beğendimm kısada bakmıyoookızlarr ayışıgına baktıran varmıydı acep?
vlla ne 3 günü ? daha fazla bile beklersin bence.. en son burda bizim kızlardan biri atmıştı ama sıra numarası nedir bilmiyorum.. çift haneliye bile ulaşmış olabilirondann dedimm günlercee beklemekk istemiyorummşimdii baktırasımm var kuzumm yaaa benii 3 falcıdann başkasıı kesmiyooo nesibeylee yiğiteee yeni baktırdımmm bi selenaaa yapimm dedimmm ama 3 gün bekleyememm moralimm bozukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?