kuzummm ya bir yanlışlıkk neyimm olmasınn kaydınn sonundaa fal bitince yaptıı bana sadecee hattaaa anneme yapmadııArkana yaslan diyo gözlerini kapat, sonra üç kere nesibeden gelen enerjiyi kabul ediyorum de diyo. kendi de bu arada bunu tekrar ediyo. Senin gözlerin kapalı enerjiyi alırken bi bakıyon kayıt bitmiş fal yok. Sonra kek gibi bi surat ifadesiyle kayıt mı bozuk diye bakınıp duruyon
selenaayaa feyss aç dicemm yaaa acill durumdaaa 1 haftaa beklesekk olan olurr zatennvlla ne 3 günü ? daha fazla bile beklersin bence.. en son burda bizim kızlardan biri atmıştı ama sıra numarası nedir bilmiyorum.. çift haneliye bile ulaşmış olabilir
burdann sankii beğenenlerr vardıı canlıı faldaa ama sonradann sinirdee olmuşlardıı olay neydii hatırlayamadımm amakızlar binnaz abla da Kerem Avşar'a baktıran var mı? Yorumlar hep olumlu..Biri en son obaaaa diye yazmışta. Varmı baktıran?
kerem sadece canlı fal bakıyormuş.. kızlar pek tavsiye etmediler ama sen bilirsin..enerji-menerjikızlar binnaz abla da Kerem Avşar'a baktıran var mı? Yorumlar hep olumlu..Biri en son obaaaa diye yazmışta. Varmı baktıran?
Alla alla bana çok iyi bilmiş ama deepbluemcim ilginç
Kasım da baktırdım canım aynı şeyi burada Grey_'de yaşamış. Adımı bile nal gibi yazmama rağmen farklı isimle baktı. tam 4-5 dakika kendini anlatma, selam cart curt sonrası 2-3 dakika fal ve kimin falı belli değil, sonrasında da enerji. Gözlerin halen kapalıyken vedalaşıyo sen gözünü bi açıyon bu mudur diyosun kalıyosunkuzummm ya bir yanlışlıkk neyimm olmasınn kaydınn sonundaa fal bitince yaptıı bana sadecee hattaaa anneme yapmadııenerjii göndermez nesibee sitelerine yazsaydın yaa falımm yokk ben enerjimi istedimm diyee ben hiç duymadımm öyle yaptığınıı şaşırdımm okuyuncaa
zezii eğer yiğitle nesibe aynı şeyi dedilerse onları dinle işte, para mı batıyor kuzumselenaayaa feyss aç dicemm yaaa acill durumdaaa 1 haftaa beklesekk olan olurr zatenn
kuzummm yazdımm benn baktırdımm hiç burdaa okumadımm ama hep sıraa olduğunuu gördümm cokda beğendimm kısada bakmıyooo
Nurayyacim kim bu
Ben de öyle olmadı, diğerlerini bilemem. onun üzerine dünya kadar fal baktırdım hepsi aynı şeyi söylüyo ve onun dediği gibi yaşıyorum. Tabi herkesin falını bilememkızlar bu Rania biraz pembeci gibi geldi bana yorumlarına bakınca.. herkes bir sevinçle çıkmış faldan "aman maşallah inşallah" temennileri ile
moralimm bozukk urminaa bacıı yaazezii eğer yiğitle nesibe aynı şeyi dedilerse onları dinle işte, para mı batıyor kuzum
moralimm bozukk urminaa bacıı yaaille fal atasımm varr bilmediğimedee atacak paramm yok bugün cimriyimm en son nesibe iade ederse cok yenii attımm dyee yiğitee sararımm acil fal atmam lazımm selenayaaa kelebekk atipp durumuu yazsamm eğer acill bakamazsaa en azından su atmamışş olurumm
tarottt kuzummm ablamda beğendiisen tarot mu katina mı baktırdın canım? olumlumuydu?
Ben ona ilk tarot baktırmıştım ve ikincisinde de katina. Benim falların kartlarla hiç ama hiç alakası yoktu ve işin garibi ondan sonra 30 tane falcıya da baktırmış olsam onun dediği oluyo ve süreç aynen işliyor, diğerleri onun dediğinin aynısını diyo bana açıkçası. Karşı tarafın beynine giriyo o konuda onu tek geçerim. İlk baktırdığımda yazlı bakıyodu ikincisinde canlı chat canım.
nesibe canım ,
Ben de öyle olmadı, diğerlerini bilemem. onun üzerine dünya kadar fal baktırdım hepsi aynı şeyi söylüyo ve onun dediği gibi yaşıyorum. Tabi herkesin falını bilemem
nesibe hep cıkarr bizim evdekilereezezicimm , sen nesibeyi beğenmişmiydin ?
duvarına yaz istersen, acil durumsa bakar mutlaka.. 1-2 soruluk bişeyse durumun cafeden sorarsın kuzu..moralimm bozukk urminaa bacıı yaaille fal atasımm varr bilmediğimedee atacak paramm yok bugün cimriyimm en son nesibe iade ederse cok yenii attımm dyee yiğitee sararımm acil fal atmam lazımm selenayaaa kelebekk atipp durumuu yazsamm eğer acill bakamazsaa en azından su atmamışş olurumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?