Binnaz Abla

kuzummm ya bir yanlışlıkk neyimm olmasınn kaydınn sonundaa fal bitince yaptıı bana sadecee hattaaa anneme yapmadıı enerjii göndermez nesibee sitelerine yazsaydın yaa falımm yokk ben enerjimi istedimm diyee ben hiç duymadımm öyle yaptığınıı şaşırdımm okuyuncaa

vlla ne 3 günü ? daha fazla bile beklersin bence.. en son burda bizim kızlardan biri atmıştı ama sıra numarası nedir bilmiyorum.. çift haneliye bile ulaşmış olabilir
selenaayaa feyss aç dicemm yaaa acill durumdaaa 1 haftaa beklesekk olan olurr zatenn

kızlar binnaz abla da Kerem Avşar'a baktıran var mı? Yorumlar hep olumlu..Biri en son obaaaa diye yazmışta. Varmı baktıran?

kızlar binnaz abla da Kerem Avşar'a baktıran var mı? Yorumlar hep olumlu..Biri en son obaaaa diye yazmışta. Varmı baktıran?
burdann sankii beğenenlerr vardıı canlıı faldaa ama sonradann sinirdee olmuşlardıı olay neydii hatırlayamadımm amazatenn binnazdakii iyi yorumlara aldanmamak lazımm kuzumm

Kasım da baktırdım canım aynı şeyi burada Grey_'de yaşamış. Adımı bile nal gibi yazmama rağmen farklı isimle baktı. tam 4-5 dakika kendini anlatma, selam cart curt sonrası 2-3 dakika fal ve kimin falı belli değil, sonrasında da enerji. Gözlerin halen kapalıyken vedalaşıyo sen gözünü bi açıyon bu mudur diyosun kalıyosun

kızlar bu Rania biraz pembeci gibi geldi bana yorumlarına bakınca.. herkes bir sevinçle çıkmış faldan "aman maşallah inşallah" temennileri ile
Ben de öyle olmadı, diğerlerini bilemem. onun üzerine dünya kadar fal baktırdım hepsi aynı şeyi söylüyo ve onun dediği gibi yaşıyorum. Tabi herkesin falını bilemem

zezii eğer yiğitle nesibe aynı şeyi dedilerse onları dinle işte, para mı batıyor kuzum
moralimm bozukk urminaa bacıı yaa ille fal atasımm varr bilmediğimedee atacak paramm yok bugün cimriyimm en son nesibe iade ederse cok yenii attımm dyee yiğitee sararımm acil fal atmam lazımm selenayaaa kelebekk atipp durumuu yazsamm eğer acill bakamazsaa en azından su atmamışş olurumm

zezicimm , sen nesibeyi beğenmişmiydin ?

Canim o hepimize bu adam kaderindeki adan demis galiba ya, belki senjnki cidden kaderindedir yani senin durum cidden penbedir o yuzden cikmistir onun fali

Kizlar bu arada bu yaziyi da lefkosada bi falci dukkanindan yaziyorun ben kafayi yedim ya:)

Ben de öyle olmadı, diğerlerini bilemem. onun üzerine dünya kadar fal baktırdım hepsi aynı şeyi söylüyo ve onun dediği gibi yaşıyorum. Tabi herkesin falını bilemem

bu rania nın en son aralık ayının yorumları var. ocak ayında sisteme girmemiş sanırım. rania ya paralel söyleyenler kim peki?

zezicimm , sen nesibeyi beğenmişmiydin ?
nesibe hep cıkarr bizim evdekileree eskidenn beri atıyozz 5 dakka enerjii göndermedii bizee kendinidee anlatmazz okuyuncaa şaşırıyorumm kuzumm evett beğenirimm enerji ama gerçektennhattaaa bazenn nişanlımınnn kaynanamınn bana kurcağıı cümlelerii önceden ondann duymuşuzdurr bicok var bildiğii şeyy ama bana yiğitlee selenadaa tuttururr kuzumm onlaraa attınmııı

duvarına yaz istersen, acil durumsa bakar mutlaka.. 1-2 soruluk bişeyse durumun cafeden sorarsın kuzu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…