Binnaz Abla

Canim o hepimize bu adam kaderindeki adan demis galiba ya, belki senjnki cidden kaderindedir yani senin durum cidden penbedir o yuzden cikmistir onun fali

Kizlar bu arada bu yaziyi da lefkosada bi falci dukkanindan yaziyorun ben kafayi yedim ya:)
kız bi dur bu kaçıncı fal raniaya gelince an da mükemmel ve karşı tarafın beynine girmede mükemmel yani bana göre. bir de bana pembe tablo çizmedi hatta bana şu tarihe kadar asla ama asla bekleme dedi vallahi de öyle oldu üstelik dediği tarihte de beni biraz sarsan birşeyi öğrendim. ben hiç bilmiyodum. herkesin falı zaten çıkmıyo gördüğün gibi kuzum

Canim o hepimize bu adam kaderindeki adan demis galiba ya, belki senjnki cidden kaderindedir yani senin durum cidden penbedir o yuzden cikmistir onun fali

Kizlar bu arada bu yaziyi da lefkosada bi falci dukkanindan yaziyorun ben kafayi yedim ya:)
kızzz ne işinn varr ordaa bizedee anlattt

şekerim siz ailece mi baktıyorsunuz oooo süperr
yiğit kim ?

şekerim siz ailece mi baktıyorsunuz oooo süperr
yiğit kim ?
evettt annem ablam ben evlii ablamm bıraktıı ama biz devamm kuzummm yiğitt teldee bakarr senn istanbull konusundaa araştırr çok ucuzz değill bide cok samimii olma yaa şımarıyoo o zamann bi havalanmasınn baktırırsann aklında bulunsunn

hııı telefonda bakan yiğit biliyorum :))
Ama taşındı o istanbuldan , baktırdım 2 kere , olumlu konuştu ama olmadıııııııııııı

Merhabalar hatunlar

Çıkan fal haberleriyle karşınızdayım, konumuz iş ve sadece nokta atışlarını yazacağım;

Binnaz Abla-Selin İmer- kahve : Görüştüğüm insan kaynakları yetkilisinin benden çok etkileneceğini ve bana Ocak ayı sona ermeden bir iş teklifinde bulunacaklarını söylemişti. Bugün o şirket hakikaten beni aradı ve aynen bu yönde konuşarak talepte bulundu

Binnaz Abla-Umay Bilgin-kahve: İş kapında bir değişiklik olacak ve bunun önünde 2 rakamı var demiş. 2 vadeye yormuş, 22 Ocak'ta bu gelişmeyi yaşadığım için bu da ucundan tutmuş görünüyor, bu arada olumlu-olumsuz yorum yaptığını ve pembe tablocu olmadığını belirtmek isterim.

Tellwe-Naazz-kahve : Sağlık sebebiyle uzun süredir bakmadığını ama yine de yorumlayacağını söyleyip 4-5 cümlelik yorum yapmıştı, sanıyorum Ocak ayı başındaydı. İş konusu için net olarak 1 ay süre vermişti.

Bir Yolun Var- Emine-Kahve: 3 vade olarak söylemiş 31 Aralık'ta ve hakikaten 3 vade oldu

Veee en ama en bombası:

Kadıköy Aslı Hanım-kahve : Aslı'nın dediği gibi 1 hafta içinde iki ayrı yer aradı, bu yerlerden bir tanesinde ilk görüşme bir kadınla ik yetkilisi olabilir ve senden etkilenecek demişti ve hakikaten öyle oldu. Bu yerlerden biri denize yakın diğeri denize uzak demişti, aynen biri uzak diğeri yakın...Ve işte şokkk olay, bu ilk görüşmeyi yaptığım binanın simetrisinden ve bir bölümünün komple camlı olduğundan bahsetmişti. Arkadaşlar hakikaten ben böyle bir binada görüşmeyi gerçekleştirdimVe burası olacak demişti bana

ahahahha kız yerim seniiii nasıl şımarıyomuş o bakiiim? bu arada Yiğitciğimi ben de severim.. çk sık baktırmadım ben toplamda 3 tür sanırım ama ddikleri çıkıyor ancak evet biraz artisttir kendisi

bendee senii yeringg bacımmm amaaa cok tatlııı yiğitt yaa bendee fal baktıraa baktıraa bi binnazınn oğluu bi yiğitt delisi oldummm banadaa cıkarrr ama bazenn cok sımarıkk sankii ben ona fal bakıyomm

sevındım senın adına canım selenaya baktırmısmıydın bu konuyla alakalı ?

O kadar cok fal baktiriyoruz ki canim zatrn, birine adam gibi inanip beklesek cikacak belki de ama iste :) hatta belki de cok basit cozumu olan olaylar icin kafamizda oyle cok yol olusuyor ki dogru yoldan sasiyoruz gibime geliyor. Amaan neyse ben bu fali mali birakip bakirkoye timarhaneye tasinacam o olacak. Oda oda dolasir fal bakan bi deli ararim artik

kızzz ne işinn varr ordaa bizedee anlattt

Nelekler kahvesi diye bi cafede cok tatli bi kizcik bakti ama fos vallahi hic begenmedim

ayy bu kadıköy aslı olmadı işte..biz ulaşamayız ona ama ben Selin den ümidi kesmiştim kendi adıma.. demek ki aşk-meşk kısmında yanılabiliyor.. diğer yandan Nazz bana da tutturur..en son yine ona attım ve bekliyorum yorumunu.. bakalım

hııı telefonda bakan yiğit biliyorum :))
Ama taşındı o istanbuldan , baktırdım 2 kere , olumlu konuştu ama olmadıııııııııııı
enerjiyeee inanıyomm bu fal yüzündenn normaldee gülerdimm beniii yönlendirmesii falan sağlamm bizimm evde sevilir yiğitt kuzumm

Çok sevindim Pollyannammm hayırlı olsunnn ah keşke İstanbul'da olaydım ben o Aslı'yı hayatta kaçırmazdım ama elbet gelecem İstanbul'a o zaman garanti soluğu Aslı'da alırım

ayyyy maşallahhhh kuzummmm topukluu ayakkabııı hanımmm güldürdümmm demii

Kıbrıslıların tabiriyle "gezdirirsin kendini" sözünü "baktırırsın kendine fal" olarak uyarlıyorum ve seni kocamaaan öpüyorum. Ha bu arada Bakırköy'de aynı odaya denk gelirsek cam kenarı benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…