Çok sevindim Pollyannammm hayırlı olsunnn ah keşke İstanbul'da olaydım ben o Aslı'yı hayatta kaçırmazdım ama elbet gelecem İstanbul'a o zaman garanti soluğu Aslı'da alırım [/QUOTE
Canımmm gelll gelll hatta ben misafir edeyim seni
ya bu eminoş herkeslere bilmiş bi ben mi kaldım arkadaş!!!Selena'ya baktırmak çok istedim ama hiç kısmet olmadı kuzum ya, aklımda olan falcılardan su falı için
kuzummm tee ne zamandırr 40a bakıyooozeziican, nesibe kaça bakıyordu ? sistemde görünmüyor ücreti
urminaaa yok bacımmm bana da kısacıkk baktııı iadee diye cıldırdımmm etmedii pislerrrya bu eminoş herkeslere bilmiş bi ben mi kaldım arkadaş!!!
ayyyy maşallahhhh kuzummmmtopukluu ayakkabııı hanımmm güldürdümmm demii
ZeziimmmmTopuklu ayakkabııı hanımmm
Banada enerji yollamisti falini begenmistim diye hatirliyorum canim bende ama sarayli venus kadar degilKasım da baktırdım canım aynı şeyi burada Grey_'de yaşamış. Adımı bile nal gibi yazmama rağmen farklı isimle baktı. tam 4-5 dakika kendini anlatma, selam cart curt sonrası 2-3 dakika fal ve kimin falı belli değil, sonrasında da enerji. Gözlerin halen kapalıyken vedalaşıyo sen gözünü bi açıyon bu mudur diyosun kalıyosun
enerjiyeee inanıyomm bu fal yüzündenn normaldee gülerdimmbeniii yönlendirmesii falan sağlamm bizimm evde sevilir yiğitt kuzumm
Ben de saraylı için pusudayım bir ara da venüse mutlaka baktırmak istiyorum hatta bu sıralar ona bi tarot atabilirimBanada enerji yollamisti falini begenmistim diye hatirliyorum canim bende ama sarayli venus kadar degil
Canim ben denedim ani guzel yorumlamisti ama.henuz cikan bir sey yok sonradan pembe tablocu bulanlar oldu birde forumda.kızlar binnaz abla da Kerem Avşar'a baktıran var mı? Yorumlar hep olumlu..Biri en son obaaaa diye yazmışta. Varmı baktıran?
100 liraya bakanmıııcezmi varmış ya bitane
onun nosunu bilen var mı ya da daha önce hiç baktıran
Merhabalar hatunlar
Çıkan fal haberleriyle karşınızdayım, konumuz iş ve sadece nokta atışlarını yazacağım;
Binnaz Abla-Selin İmer- kahve : Görüştüğüm insan kaynakları yetkilisinin benden çok etkileneceğini ve bana Ocak ayı sona ermeden bir iş teklifinde bulunacaklarını söylemişti. Bugün o şirket hakikaten beni aradı ve aynen bu yönde konuşarak talepte bulundu
Binnaz Abla-Umay Bilgin-kahve: İş kapında bir değişiklik olacak ve bunun önünde 2 rakamı var demiş. 2 vadeye yormuş, 22 Ocak'ta bu gelişmeyi yaşadığım için bu da ucundan tutmuş görünüyor, bu arada olumlu-olumsuz yorum yaptığını ve pembe tablocu olmadığını belirtmek isterim.
Tellwe-Naazz-kahve : Sağlık sebebiyle uzun süredir bakmadığını ama yine de yorumlayacağını söyleyip 4-5 cümlelik yorum yapmıştı, sanıyorum Ocak ayı başındaydı. İş konusu için net olarak 1 ay süre vermişti.
Bir Yolun Var- Emine-Kahve: 3 vade olarak söylemiş 31 Aralık'ta ve hakikaten 3 vade oldu
Veee en ama en bombası:
Kadıköy Aslı Hanım-kahve : Aslı'nın dediği gibi 1 hafta içinde iki ayrı yer aradı, bu yerlerden bir tanesinde ilk görüşme bir kadınla ik yetkilisi olabilir ve senden etkilenecek demişti ve hakikaten öyle oldu. Bu yerlerden biri denize yakın diğeri denize uzak demişti, aynen biri uzak diğeri yakın...Ve işte şokkk olay, bu ilk görüşmeyi yaptığım binanın simetrisinden ve bir bölümünün komple camlı olduğundan bahsetmişti. Arkadaşlar hakikaten ben böyle bir binada görüşmeyi gerçekleştirdimVe burası olacak demişti bana
150 duydum ben hatta100 liraya bakanmııı
Başın sağolsun çok üzüldüm. Kaç günüdür de inan gözüm seni arıyodu yokluğunu farketmiştim. Allah rahmet eylesin bitanem, mekanı cennet olsunInanin ne konusucagimi ne soylicegimi bilmiyorum suan bunlari yazarken elim titriyo tam 6 gun oldu annemi kaybettim hayatimin butun sinavlarini su 4 ayin icinde verdim sanki daha 48 yasindydi birbirimizn derdini dinledik acilarimza orrak olmaya calistik daha bundn 1 hafta once en buyuk yanginin eski sevgilimin bana yasattiklrydi simdi dunya basima yikilsa daha buyuk aci cekemem ben bu aciyi cekerken arayip uzgunum diyebildi zaten aramasydda ne farkederdi ne olursnz yapmaun kendinzo hic bsy icin hirpalamayn bilseydm bunu yasicgmi 3 ay boyimca o adam icin aci cekermydm her saniyemi annem icn harcardim bilin istedm hayattaki en buyuk aci buymus
Inanin ne konusucagimi ne soylicegimi bilmiyorum suan bunlari yazarken elim titriyo tam 6 gun oldu annemi kaybettim hayatimin butun sinavlarini su 4 ayin icinde verdim sanki daha 48 yasindydi birbirimizn derdini dinledik acilarimza orrak olmaya calistik daha bundn 1 hafta once en buyuk yanginin eski sevgilimin bana yasattiklrydi simdi dunya basima yikilsa daha buyuk aci cekemem ben bu aciyi cekerken arayip uzgunum diyebildi zaten aramasydda ne farkederdi ne olursnz yapmaun kendinzo hic bsy icin hirpalamayn bilseydm bunu yasicgmi 3 ay boyimca o adam icin aci cekermydm her saniyemi annem icn harcardim bilin istedm hayattaki en buyuk aci buymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?