Binnaz Abla

Banada enerji yollamisti falini begenmistim diye hatirliyorum canim bende ama sarayli venus kadar degil

cezmi varmış ya bitane
onun nosunu bilen var mı ya da daha önce hiç baktıran

aaa süpermişşş :))
nerde canımcım bu aslı kaça bakıyor :)
bana uzakmış gerçiii

Yahu tek tük de olsa iyi falcılar sanırım İstanbul'da. Şu Ankara'da niye yok anlamadım gitti

Inanin ne konusucagimi ne soylicegimi bilmiyorum suan bunlari yazarken elim titriyo tam 6 gun oldu annemi kaybettim hayatimin butun sinavlarini su 4 ayin icinde verdim sanki daha 48 yasindydi birbirimizn derdini dinledik acilarimza orrak olmaya calistik daha bundn 1 hafta once en buyuk yanginin eski sevgilimin bana yasattiklrydi simdi dunya basima yikilsa daha buyuk aci cekemem ben bu aciyi cekerken arayip uzgunum diyebildi zaten aramasydda ne farkederdi ne olursnz yapmaun kendinzo hic bsy icin hirpalamayn bilseydm bunu yasicgmi 3 ay boyimca o adam icin aci cekermydm her saniyemi annem icn harcardim bilin istedm hayattaki en buyuk aci buymus

Başın sağolsun çok üzüldüm. Kaç günüdür de inan gözüm seni arıyodu yokluğunu farketmiştim. Allah rahmet eylesin bitanem, mekanı cennet olsun

canımmmm başınsağolsun (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…