kuzummm çok üüzldümm allah rahmet eylesinn haklısınn gerçektenInanin ne konusucagimi ne soylicegimi bilmiyorum suan bunlari yazarken elim titriyo tam 6 gun oldu annemi kaybettim hayatimin butun sinavlarini su 4 ayin icinde verdim sanki daha 48 yasindydi birbirimizn derdini dinledik acilarimza orrak olmaya calistik daha bundn 1 hafta once en buyuk yanginin eski sevgilimin bana yasattiklrydi simdi dunya basima yikilsa daha buyuk aci cekemem ben bu aciyi cekerken arayip uzgunum diyebildi zaten aramasydda ne farkederdi ne olursnz yapmaun kendinzo hic bsy icin hirpalamayn bilseydm bunu yasicgmi 3 ay boyimca o adam icin aci cekermydm her saniyemi annem icn harcardim bilin istedm hayattaki en buyuk aci buymus
Inanin ne konusucagimi ne soylicegimi bilmiyorum suan bunlari yazarken elim titriyo tam 6 gun oldu annemi kaybettim hayatimin butun sinavlarini su 4 ayin icinde verdim sanki daha 48 yasindydi birbirimizn derdini dinledik acilarimza orrak olmaya calistik daha bundn 1 hafta once en buyuk yanginin eski sevgilimin bana yasattiklrydi simdi dunya basima yikilsa daha buyuk aci cekemem ben bu aciyi cekerken arayip uzgunum diyebildi zaten aramasydda ne farkederdi ne olursnz yapmaun kendinzo hic bsy icin hirpalamayn bilseydm bunu yasicgmi 3 ay boyimca o adam icin aci cekermydm her saniyemi annem icn harcardim bilin istedm hayattaki en buyuk aci buymus
Amin sizden sadece dua istiyebiliyorum sadece ne olur kendinizi hirpalamayn diye bunu soylemek istedim daha bugun gozumunyasi durdu o bidaha hic olmicakBaşın sağolsun çok üzüldüm. Kaç günüdür de inan gözüm seni arıyodu yokluğunu farketmiştim. Allah rahmet eylesin bitanem, mekanı cennet olsun
bacımm konusmakk istersenn burdayızz gerçekteennAmin sizden sadece dua istiyebiliyorum sadece ne olur kendinizi hirpalamayn diye bunu soylemek istedim daha bugun gozumunyasi durdu o bidaha hic olmicak
Mutlaka duamı edicem bitanem emin olabilirsin. Allah sabır versin inan ne diyeceğimi bilemiyorum, şu anda yanında olmayı inan çok isterdimAmin sizden sadece dua istiyebiliyorum sadece ne olur kendinizi hirpalamayn diye bunu soylemek istedim daha bugun gozumunyasi durdu o bidaha hic olmicak
Canim benim başın sagolsun allah sana sabır versin mekanı cennet olsun.Inanin ne konusucagimi ne soylicegimi bilmiyorum suan bunlari yazarken elim titriyo tam 6 gun oldu annemi kaybettim hayatimin butun sinavlarini su 4 ayin icinde verdim sanki daha 48 yasindydi birbirimizn derdini dinledik acilarimza orrak olmaya calistik daha bundn 1 hafta once en buyuk yanginin eski sevgilimin bana yasattiklrydi simdi dunya basima yikilsa daha buyuk aci cekemem ben bu aciyi cekerken arayip uzgunum diyebildi zaten aramasydda ne farkederdi ne olursnz yapmaun kendinzo hic bsy icin hirpalamayn bilseydm bunu yasicgmi 3 ay boyimca o adam icin aci cekermydm her saniyemi annem icn harcardim bilin istedm hayattaki en buyuk aci buymus
ağlattın bacımm duamızı ederizz off ne diyeceğimii bilemiyorumm cok üzüldümmHepinize tektek tesekkur ederim gunlerdir telefonu elime yeni alabildm ve bilin istedm bu acinin tarifi yok
başın sağolsun canım gerçekten çok çok üzüldüm okurken moralim çöktü bı anda . çok haklısın . dertsızlıkten bunları dert edıyorduk kendımıze . allah bıdaha boyle bı acı yasatmasın sanada kımseyede . ne soylıycegımı bılemedım ama acını paylasıyorum emın ol .Inanin ne konusucagimi ne soylicegimi bilmiyorum suan bunlari yazarken elim titriyo tam 6 gun oldu annemi kaybettim hayatimin butun sinavlarini su 4 ayin icinde verdim sanki daha 48 yasindydi birbirimizn derdini dinledik acilarimza orrak olmaya calistik daha bundn 1 hafta once en buyuk yanginin eski sevgilimin bana yasattiklrydi simdi dunya basima yikilsa daha buyuk aci cekemem ben bu aciyi cekerken arayip uzgunum diyebildi zaten aramasydda ne farkederdi ne olursnz yapmaun kendinzo hic bsy icin hirpalamayn bilseydm bunu yasicgmi 3 ay boyimca o adam icin aci cekermydm her saniyemi annem icn harcardim bilin istedm hayattaki en buyuk aci buymus
Inanin ne konusucagimi ne soylicegimi bilmiyorum suan bunlari yazarken elim titriyo tam 6 gun oldu annemi kaybettim hayatimin butun sinavlarini su 4 ayin icinde verdim sanki daha 48 yasindydi birbirimizn derdini dinledik acilarimza orrak olmaya calistik daha bundn 1 hafta once en buyuk yanginin eski sevgilimin bana yasattiklrydi simdi dunya basima yikilsa daha buyuk aci cekemem ben bu aciyi cekerken arayip uzgunum diyebildi zaten aramasydda ne farkederdi ne olursnz yapmaun kendinzo hic bsy icin hirpalamayn bilseydm bunu yasicgmi 3 ay boyimca o adam icin aci cekermydm her saniyemi annem icn harcardim bilin istedm hayattaki en buyuk aci buymus
Amin sizden sadece dua istiyebiliyorum sadece ne olur kendinizi hirpalamayn diye bunu soylemek istedim daha bugun gozumunyasi durdu o bidaha hic olmicak
Kıbrıslıların tabiriyle "gezdirirsin kendini" sözünü "baktırırsın kendine fal" olarak uyarlıyorum ve seni kocamaaan öpüyorum. Ha bu arada Bakırköy'de aynı odaya denk gelirsek cam kenarı benim
ben babamıı kaybettiğimdee 1 haftaa konuşamadımmm hastaneye götürdülerrGozumun yasi kalmadi artik istesemde agliyamiyorum Biliyorum sabrinida vericek rabbim ama inanin ne kimseyi gorucem gozum ne kimseye derdimi anlatcm durumum var
başın sagolsun, boğazım düpümlendi inan Rabbım sabır versın..mekanıda cennet olsun guzel AnneciğininInanin ne konusucagimi ne soylicegimi bilmiyorum suan bunlari yazarken elim titriyo tam 6 gun oldu annemi kaybettim hayatimin butun sinavlarini su 4 ayin icinde verdim sanki daha 48 yasindydi birbirimizn derdini dinledik acilarimza orrak olmaya calistik daha bundn 1 hafta once en buyuk yanginin eski sevgilimin bana yasattiklrydi simdi dunya basima yikilsa daha buyuk aci cekemem ben bu aciyi cekerken arayip uzgunum diyebildi zaten aramasydda ne farkederdi ne olursnz yapmaun kendinzo hic bsy icin hirpalamayn bilseydm bunu yasicgmi 3 ay boyimca o adam icin aci cekermydm her saniyemi annem icn harcardim bilin istedm hayattaki en buyuk aci buymus
Başın sağolsun.. Allah rahmet eylesin mekanını cennet olsun annenin.. Çok haklısın canım kendinimizi elin adamları için hırpalıyoruz, üzülüyoruz.. Ne acılar var halbuki şükretmiyoruzInanin ne konusucagimi ne soylicegimi bilmiyorum suan bunlari yazarken elim titriyo tam 6 gun oldu annemi kaybettim hayatimin butun sinavlarini su 4 ayin icinde verdim sanki daha 48 yasindydi birbirimizn derdini dinledik acilarimza orrak olmaya calistik daha bundn 1 hafta once en buyuk yanginin eski sevgilimin bana yasattiklrydi simdi dunya basima yikilsa daha buyuk aci cekemem ben bu aciyi cekerken arayip uzgunum diyebildi zaten aramasydda ne farkederdi ne olursnz yapmaun kendinzo hic bsy icin hirpalamayn bilseydm bunu yasicgmi 3 ay boyimca o adam icin aci cekermydm her saniyemi annem icn harcardim bilin istedm hayattaki en buyuk aci buymus
Sevındm hakkında hayırlısı canım,, bırde aslının kadıkoydekı adresını yazarmısın özelden maglum oradı kafe ve falcı kaynıyo yanlış aslıyı bulurum ben:)ayy bu kadıköy aslı olmadı işte..biz ulaşamayız ona ama ben Selin den ümidi kesmiştim kendi adıma.. demek ki aşk-meşk kısmında yanılabiliyor.. diğer yandan Nazz bana da tutturur..en son yine ona attım ve bekliyorum yorumunu.. bakalım
başın sağolsun canım benim.. Allah mekanını cennet yapsınInanin ne konusucagimi ne soylicegimi bilmiyorum suan bunlari yazarken elim titriyo tam 6 gun oldu annemi kaybettim hayatimin butun sinavlarini su 4 ayin icinde verdim sanki daha 48 yasindydi birbirimizn derdini dinledik acilarimza orrak olmaya calistik daha bundn 1 hafta once en buyuk yanginin eski sevgilimin bana yasattiklrydi simdi dunya basima yikilsa daha buyuk aci cekemem ben bu aciyi cekerken arayip uzgunum diyebildi zaten aramasydda ne farkederdi ne olursnz yapmaun kendinzo hic bsy icin hirpalamayn bilseydm bunu yasicgmi 3 ay boyimca o adam icin aci cekermydm her saniyemi annem icn harcardim bilin istedm hayattaki en buyuk aci buymus
Sevındm hakkında hayırlısı canım,, bırde aslının kadıkoydekı adresını yazarmısın özelden maglum oradı kafe ve falcı kaynıyo yanlış aslıyı bulurum ben:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?