Binnaz Abla

kuzummm çok üüzldümm allah rahmet eylesinn haklısınn gerçektensözün bittiği yerdee kaldımm bendee babamıı kaybettimm nasıll acıı biliyorummdondumm kaldıımm o güneee döndümm cok üzüldüm cok allah sabır versinn

Başınız sağolsun. Gerçekten çok üzüldüm. Allah sana,size sabır versin. Annenin mekanı cennet olsun inşallah. Ölüm olunca konu fazla diyecek bir şey olmuyor,sadece çok üzüldüm bunu bil, bir şeye ihtiyacın olursa konusmak istersen buradayız. Allah yardımcın olsun

Başın sağolsun çok üzüldüm. Kaç günüdür de inan gözüm seni arıyodu yokluğunu farketmiştim. Allah rahmet eylesin bitanem, mekanı cennet olsun
Amin sizden sadece dua istiyebiliyorum sadece ne olur kendinizi hirpalamayn diye bunu soylemek istedim daha bugun gozumunyasi durdu o bidaha hic olmicak

Amin sizden sadece dua istiyebiliyorum sadece ne olur kendinizi hirpalamayn diye bunu soylemek istedim daha bugun gozumunyasi durdu o bidaha hic olmicak
Mutlaka duamı edicem bitanem emin olabilirsin. Allah sabır versin inan ne diyeceğimi bilemiyorum, şu anda yanında olmayı inan çok isterdim

Canim benim başın sagolsun allah sana sabır versin mekanı cennet olsun.

başın sağolsun canım gerçekten çok çok üzüldüm okurken moralim çöktü bı anda . çok haklısın . dertsızlıkten bunları dert edıyorduk kendımıze . allah bıdaha boyle bı acı yasatmasın sanada kımseyede . ne soylıycegımı bılemedım ama acını paylasıyorum emın ol .

başın sağolsun canım benim.

canım benimm Allah sizlere sabır versin , annenin mekanınıda cennet eğlesin.
tarifsiz acılardan biridir bilirim bende babamı kaybettimde hayat durmuştu.
Ölümden başka herşeyin çaresi bulur . Sakın içine atma tamam mı kuzum yaşayabiliceğin en büyük acılardan birtanesi üzüntünü yaşamalısın çünkü. Ağla , bağır , çağır defalarca aynı şeyleri anlat dibine kadar yaşamalısın.
Ben babam öldüğünde ağlayamamıştım bile , bunları yap rahatlaman için ..
biz senin yanındayız ne zaman ihtiyaç duyarsan ....

Kıbrıslıların tabiriyle "gezdirirsin kendini" sözünü "baktırırsın kendine fal" olarak uyarlıyorum ve seni kocamaaan öpüyorum. Ha bu arada Bakırköy'de aynı odaya denk gelirsek cam kenarı benim

Hahah aynen oyle canin hava da bahar gibi zaten burda :) ay yeter ki seninle ayni odaya denk gelelim de nerde iatersen orda kal zaten cam kenarinda jalirsam atarim ben kendimi :)

Gozumun yasi kalmadi artik istesemde agliyamiyorum Biliyorum sabrinida vericek rabbim ama inanin ne kimseyi gorucem gozum ne kimseye derdimi anlatcm durumum var
ben babamıı kaybettiğimdee 1 haftaa konuşamadımmm hastaneye götürdülerr anlatt bacımm zor ama içine atmaa nurayyanınn dediği gibi ağla bağırr ağıtt yakk ama içinee atmaa hasta olursunnn

B
başın sagolsun, boğazım düpümlendi inan Rabbım sabır versın..mekanıda cennet olsun guzel Anneciğinin(

Başın sağolsun.. Allah rahmet eylesin mekanını cennet olsun annenin.. Çok haklısın canım kendinimizi elin adamları için hırpalıyoruz, üzülüyoruz.. Ne acılar var halbuki şükretmiyoruz

Sevındm hakkında hayırlısı canım,, bırde aslının kadıkoydekı adresını yazarmısın özelden maglum oradı kafe ve falcı kaynıyo yanlış aslıyı bulurum ben:)

başın sağolsun canım benim.. Allah mekanını cennet yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…