canım benim inan çok üzüldüm başın sağolsun.. güzel annenin mekanı cennet olsun inşallah.. Allah size de sabır versin biz yanındayız elimizden geldiğince. konuşmak istersen burdayız zatenInanin ne konusucagimi ne soylicegimi bilmiyorum suan bunlari yazarken elim titriyo tam 6 gun oldu annemi kaybettim hayatimin butun sinavlarini su 4 ayin icinde verdim sanki daha 48 yasindydi birbirimizn derdini dinledik acilarimza orrak olmaya calistik daha bundn 1 hafta once en buyuk yanginin eski sevgilimin bana yasattiklrydi simdi dunya basima yikilsa daha buyuk aci cekemem ben bu aciyi cekerken arayip uzgunum diyebildi zaten aramasydda ne farkederdi ne olursnz yapmaun kendinzo hic bsy icin hirpalamayn bilseydm bunu yasicgmi 3 ay boyimca o adam icin aci cekermydm her saniyemi annem icn harcardim bilin istedm hayattaki en buyuk aci buymus
canım mailini ver,özellikle telefonda kullandığın mail varsa iyi olur, siteye girince mail atıyorlar.
Basin sagolsun canim allah sabir versin sanaInanin ne konusucagimi ne soylicegimi bilmiyorum suan bunlari yazarken elim titriyo tam 6 gun oldu annemi kaybettim hayatimin butun sinavlarini su 4 ayin icinde verdim sanki daha 48 yasindydi birbirimizn derdini dinledik acilarimza orrak olmaya calistik daha bundn 1 hafta once en buyuk yanginin eski sevgilimin bana yasattiklrydi simdi dunya basima yikilsa daha buyuk aci cekemem ben bu aciyi cekerken arayip uzgunum diyebildi zaten aramasydda ne farkederdi ne olursnz yapmaun kendinzo hic bsy icin hirpalamayn bilseydm bunu yasicgmi 3 ay boyimca o adam icin aci cekermydm her saniyemi annem icn harcardim bilin istedm hayattaki en buyuk aci buymus
Eski dersaneler sokağında.. Boğa heykeline çıkmadan.. Gittiğim kafelerden birisiydi ama hiç Aslı diye bir falcının fal baktığını bilmiyordum Baristada.. Bilseydim baktırırdm yabarista cafe, kadıköy diye biliyorum, ama tam olarak nerede bilmiyorum? googleda da bulamadım.
Canım aslı hanımın adresını tam olarak verebılırmısın buarada fallarınada sevındımsevındım senın adına canımselenaya baktırmısmıydın bu konuyla alakalı ?
Firdevs hakkinda yorum isteriz:)
Banada alex sadee anla ilgili yorum yaptı,durumu çok doğru bildi içimi okudu ama gelecek ve geçmiş yoktu..adamdedi bugün ilginç bi şekilde çok fal geldi diye adamda şaşırdı .nerden bilsin burda konuşulduğunu
Inanin ne konusucagimi ne soylicegimi bilmiyorum suan bunlari yazarken elim titriyo tam 6 gun oldu annemi kaybettim hayatimin butun sinavlarini su 4 ayin icinde verdim sanki daha 48 yasindydi birbirimizn derdini dinledik acilarimza orrak olmaya calistik daha bundn 1 hafta once en buyuk yanginin eski sevgilimin bana yasattiklrydi simdi dunya basima yikilsa daha buyuk aci cekemem ben bu aciyi cekerken arayip uzgunum diyebildi zaten aramasydda ne farkederdi ne olursnz yapmaun kendinzo hic bsy icin hirpalamayn bilseydm bunu yasicgmi 3 ay boyimca o adam icin aci cekermydm her saniyemi annem icn harcardim bilin istedm hayattaki en buyuk aci buymus
Canim benim basin sagolsun nur icinde yatsin annen yeni gordum inan cok uzuldum anne acisindan daha agir ne olabilir ki seni cok iyi anliyorum annen icin ayakta kal bol bol dua et aci cekmenin annene bi faydasi olmaz onun icin yapacagin en iyi sey dua etmektir.Gozumun yasi kalmadi artik istesemde agliyamiyorum Biliyorum sabrinida vericek rabbim ama inanin ne kimseyi gorucem gozum ne kimseye derdimi anlatcm durumum var
Ne zaman ihtiyacın olursa buradayız bitanem. Elimden başka bir şey gelecekse lütfen hiç çekinmeden ulaş banaHepinizden Allah razi olsun suan icimin yangini cok buyuk sadece yikilmicam diyorum annem gorse bilse uzulurdu onun icin yikilmicaksn diyorm kendime
Canimmm basin saolsun mekani cennet olur insallah bu hyatta anneyi kaybetmekten daha buyuk aci olamaz bunu rn iyi bilenlerden ve yasiyanlardanimHepinizden Allah razi olsun suan icimin yangini cok buyuk sadece yikilmicam diyorum annem gorse bilse uzulurdu onun icin yikilmicaksn diyorm kendime
Canımm n, sabırlar versin Rabbim, onu da yattığı yerden utandırmasın, nuru ,toprağı bol olsunHepinizden Allah razi olsun suan icimin yangini cok buyuk sadece yikilmicam diyorum annem gorse bilse uzulurdu onun icin yikilmicaksn diyorm kendime
Bende babami kaybettigimde yasayamayacagim sanmistim ama onun icin ayakta kalmaya calistim acini yasa ama kendini hirpalama sakin icine de atma allah sabir versin canimHepinizden Allah razi olsun suan icimin yangini cok buyuk sadece yikilmicam diyorum annem gorse bilse uzulurdu onun icin yikilmicaksn diyorm kendime
Canli fal sacmalikKızlar Raına Harward dogru yazdım umarım, yorum aldım cok ıddalı cok degışık bı ıddası var sızce ıyımı?? Bırde bu bınnaz ablaya tam suresı kadar canlı chat yaptık yorumcuyla ek satın bışey almadım buna ragmen ıcerdekı bırıkmış puanımıda almış toplam 302 tllık odemr gıttı 30 tl yanı anlamadım ıkı dakkaya 30 tl maıl attım bakalım..
Bugun farkettım:)) ama yorumu guzeldı çok emındıCanli fal sacmalik
Kızlar Raına Harward dogru yazdım umarım, yorum aldım cok ıddalı cok degışık bı ıddası var sızce ıyımı?? Bırde bu bınnaz ablaya tam suresı kadar canlı chat yaptık yorumcuyla ek satın bışey almadım buna ragmen ıcerdekı bırıkmış puanımıda almış toplam 302 tllık odemr gıttı 30 tl yanı anlamadım ıkı dakkaya 30 tl maıl attım bakalım..
Aaa uzuldum sımdıHessbindaki tum puan uzerinden sayaç gibi geriye akiyor falin uzunluguna gore
Benim falim sacmaydi tam pembe tablocu
Inanin ne konusucagimi ne soylicegimi bilmiyorum suan bunlari yazarken elim titriyo tam 6 gun oldu annemi kaybettim hayatimin butun sinavlarini su 4 ayin icinde verdim sanki daha 48 yasindydi birbirimizn derdini dinledik acilarimza orrak olmaya calistik daha bundn 1 hafta once en buyuk yanginin eski sevgilimin bana yasattiklrydi simdi dunya basima yikilsa daha buyuk aci cekemem ben bu aciyi cekerken arayip uzgunum diyebildi zaten aramasydda ne farkederdi ne olursnz yapmaun kendinzo hic bsy icin hirpalamayn bilseydm bunu yasicgmi 3 ay boyimca o adam icin aci cekermydm her saniyemi annem icn harcardim bilin istedm hayattaki en buyuk aci buymus
Kızlar Raına Harward dogru yazdım umarım, yorum aldım cok ıddalı cok degışık bı ıddası var sızce ıyımı?? Bırde bu bınnaz ablaya tam suresı kadar canlı chat yaptık yorumcuyla ek satın bışey almadım buna ragmen ıcerdekı bırıkmış puanımıda almış toplam 302 tllık odemr gıttı 30 tl yanı anlamadım ıkı dakkaya 30 tl maıl attım bakalım..
Ayy sımdı gecmış sayfalarda okudum dedı banada herkese demışcanım moralini bozmak istemem ama sana da bu adam senin kaderin dedi mi acaba ? Ben baktırmadım ama yanlış hatırlamıyorsam herkese aynı şeyi söylemiş,tabi başkasıyla karıştırmıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?