Binnaz Abla

Yaa banada kadern dedı bıde cok emın tarıh verdı ne sımdı bu ????
Evet ranianın uslubu çok emin konuşuyor ve net tarih veriyor banada aynı şeyleri söyledi,bakalım çıkacakmı kaderim veya değil zaman gösterecek eğer çıkmazsa dicem ona bakalım

canımm benımm basın sagolsunn ..annenin mekanı cennet olsunn ..okuyuncaa bogazıma bısey dugumlendı allah sana sabır versın annen ıcın daha guclu daha kuvvetlı ol ve ne zaman ıstersen yazz nasıl yardımcı olabılırızz bılemeyızz ama senı hep dınlerızz hep yanındayızz unutmaa ..
hayat o kadar garıp kı 1 sanıyee sonra ne olucagımız belli degılken 2 paralık ınsanlar ıcın kendımızı uzuyoruzz ..

kızlarr bugun hepınızz ıcın duaa ettım..daha yenı okuyabıldım yazılanlarıda cokta uzuldum

hepınızee duaa ettım bazılarınızlaa hıc muhabetım olmasa bıleee allah gonlunuzden gecenı nasıp eylesın dıyee,bıldıklerımedee ozellıkle teker teker dualarını ettım ..en onemlısıde hayırlısını dıledımm vee faldan kurtulmayı dıledım cok sukur ıyımm bı kac gundur bende halıme sasırıyorumm baktırmak ıstemıyorum yada aklıma gelsede amannnn dıyorumm ..
ınsallah telwedekı son kredımdende kurtulupp bırakıcam bu ılettıı :)
buu sefer gercekten orucaaaa gırıyorummm @deepbluemm

Sen fal atmaya kalk hatirlatcam kuzum bunlari sana unutma bunlari

baktırma kuzucum ya ben inanıyorum artık falı bıraktığımız an her şey yoluna girecek. Murpy kanunu bir sey sen onu istemeyi bıraktığın an gelir. Biz de her dakika düşünmeyi bıraktığımızda olacak

Teşk canım burdaki herkeside dualarına kattığın için

Teşk canım burdaki herkeside dualarına kattığın için

sagoll bıtanemm ne demekkk allah hepımızın dualarını kabul etsın ınsallah
valla hep dıyorumm cogu arkdaşımdan cok burdakı ınsanlarlaa dertlesıyorum konusamadıklarımı,kendı ıcımı kemırenlerı anlatıyorumm o yuzden bu form benım ıcın ayrı..
bgndee hıc aklımda yokken bı vesılee oldu yusa tepesı var beykozda oraya gıttık o kadar huzur dolu guzel bır yerkı cok rahatladımm ınsallahh hepımızzzz huzurlu oluruzz bundan sonraa..

ınsallahh bıtanemm valla ınsan kendınee mukayet olamıyor hele bızım gıbı ' bagımlılarr ' ama su ustumee cokenn amannn bosver rahatlıgını ılk defaaa sevdımmm =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…