- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
Yaa banada kadern dedı bıde cok emın tarıh verdı ne sımdı bu ????kızzz ne işinn varr ordaa bizedee anlattt
Yok degil canim,ama yumusatarak soylerCanim mert pembe tablocumudur sence ya olumsuz konustumu hic
Aynen canlı fal para tuzağı arkadaşlar burdan herkese diyorum baktırmayın..Canli fal sacmalik
Yaa banada kadern dedı bıde cok emın tarıh verdı ne sımdı bu ????
Evet ranianın uslubu çok emin konuşuyor ve net tarih veriyor banada aynı şeyleri söyledi,bakalım çıkacakmı kaderim veya değil zaman gösterecek eğer çıkmazsa dicem ona bakalımYaa banada kadern dedı bıde cok emın tarıh verdı ne sımdı bu ????
Inanin ne konusucagimi ne soylicegimi bilmiyorum suan bunlari yazarken elim titriyo tam 6 gun oldu annemi kaybettim hayatimin butun sinavlarini su 4 ayin icinde verdim sanki daha 48 yasindydi birbirimizn derdini dinledik acilarimza orrak olmaya calistik daha bundn 1 hafta once en buyuk yanginin eski sevgilimin bana yasattiklrydi simdi dunya basima yikilsa daha buyuk aci cekemem ben bu aciyi cekerken arayip uzgunum diyebildi zaten aramasydda ne farkederdi ne olursnz yapmaun kendinzo hic bsy icin hirpalamayn bilseydm bunu yasicgmi 3 ay boyimca o adam icin aci cekermydm her saniyemi annem icn harcardim bilin istedm hayattaki en buyuk aci buymus
kaderleridir belki=)ben baktırmadım canım. Sadece burada herkese senin kaderin dediği ortaya çıktı.
kaderleridir belki=)
kaderleridir belki=)
Bende denemistim olumluydu falim kaderin dedimi hatirlamiyorum ama sabret falan demisti banada.Belki onu bilemeyiz belki de kaderleridir ama insan bir herkese mi aynı şeyi söylüyor şüphesine düşüyor :)
Sen fal atmaya kalk hatirlatcam kuzum bunlari sana unutma bunlarikızlarr bugun hepınızz ıcın duaa ettım..daha yenı okuyabıldım yazılanlarıda cokta uzuldum
hepınızee duaa ettım bazılarınızlaa hıc muhabetım olmasa bıleee allah gonlunuzden gecenı nasıp eylesın dıyee,bıldıklerımedee ozellıkle teker teker dualarını ettım ..en onemlısıde hayırlısını dıledımm vee faldan kurtulmayı dıledım cok sukur ıyımm bı kac gundur bende halıme sasırıyorumm baktırmak ıstemıyorum yada aklıma gelsede amannnn dıyorumm ..
ınsallah telwedekı son kredımdende kurtulupp bırakıcam bu ılettıı :)
buu sefer gercekten orucaaaa gırıyorummm @deepbluemm
kızlarr bugun hepınızz ıcın duaa ettım..daha yenı okuyabıldım yazılanlarıda cokta uzuldum
hepınızee duaa ettım bazılarınızlaa hıc muhabetım olmasa bıleee allah gonlunuzden gecenı nasıp eylesın dıyee,bıldıklerımedee ozellıkle teker teker dualarını ettım ..en onemlısıde hayırlısını dıledımm vee faldan kurtulmayı dıledım cok sukur ıyımm bı kac gundur bende halıme sasırıyorumm baktırmak ıstemıyorum yada aklıma gelsede amannnn dıyorumm ..
Teşk canım burdaki herkeside dualarına kattığın içinkızlarr bugun hepınızz ıcın duaa ettım..daha yenı okuyabıldım yazılanlarıda cokta uzuldum
Teşk canım burdaki herkeside dualarına kattığın için
baktırma kuzucum ya ben inanıyorum artık falı bıraktığımız an her şey yoluna girecek. Murpy kanunu bir sey sen onu istemeyi bıraktığın an gelir. Biz de her dakika düşünmeyi bıraktığımızda olacak
Sen fal atmaya kalk hatirlatcam kuzum bunlari sana unutma bunlari
kuzummm yanlışmıı alıntıladınnYaa banada kadern dedı bıde cok emın tarıh verdı ne sımdı bu ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?