Binnaz Abla

bu ne yaaa 900lüü hatlarr gibii töbee töbeeee

kızlarrr yaa bugünn içimdee bi ağırlıkk varr bana bi dua tavsiyee edermisinizzz içim daraldıı bi ağlamak geliyoo içimdenn süreklii

yok ya 10 dk konuşmuş ama kaide değer bişi yok , gerçi o bana olumlu konuşmuştuda olmadıda zaten :)

Şu rania hadwayı denemk isterim aslında ne zaman online olur ki acep :) bide çok bekletiyolar deliyorum yaa :))
Canimcim raniaya baktirabildinmi?

ilkay gür nasıl? benim bugün ona baktırasım geldi bi.

ben bi selenaya baktırıyorum, enerjimin uyduğu yegane falcı o =) o nasıl sende?
atladımmm ama selenaa benimdee top 3 falcımdann kuzumm selenaylaa ilkayyy yaştanmıı bilmiyorummm bakımlarıı birazz benziyoo ama cok azz

atladımmm ama selenaa benimdee top 3 falcımdann kuzumm selenaylaa ilkayyy yaştanmıı bilmiyorummm bakımlarıı birazz benziyoo ama cok azz

Selena'dan başka kimseye baktırmaya gerek duymuyorum aslında ama o da bu aralar "sen gelmez oldun" mode on=D Bide benim her seyimi biliyo artık=D yiğit'e baktıran var mı? şu telde bakan.
bideee kadıköy'de aslı varmış, bi kafede. o telde bakar mı acaba?

yiğiteee top 3 falcılarımdannn istanbull konusundaa cok konuşulduu ordann oku kuzumm bendee öylee yenilerii az deniyorumm alıştıklarımıı seviyorumm yaa

ben baktırmıştım yiğite bana söyledikleri çıkmıştı o zaman. artık sadece telefonda bakıyormuş sanırım.

cafedeki aslıyı bende istiyorum.yigite baktirim ve cikti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…