bu ne yaaa 900lüü hatlarr gibii töbee töbeeeeAaa uzuldum sımdıherkes begend dıye yazınca attım neyse buarada fal bedelı 17:50 dıyo o zaman ne kadar kredınız varsa o kadar desınler yok zaten bınnaz abla bıttı benım içinde ama yorumcu için fikrı olan yazarsa sevınırım
Canimcim raniaya baktirabildinmi?yok ya 10 dk konuşmuş ama kaide değer bişi yok , gerçi o bana olumlu konuşmuştuda olmadıda zaten :)
Şu rania hadwayı denemk isterim aslında ne zaman online olur ki acep :) bide çok bekletiyolar deliyorum yaa :))
hic dua falan etme,bir komedi filmi izle :)kızlarrr yaa bugünn içimdee bi ağırlıkk varr bana bi dua tavsiyee edermisinizzz içim daraldıı bi ağlamak geliyoo içimdenn süreklii
kızlarrr yaa bugünn içimdee bi ağırlıkk varr bana bi dua tavsiyee edermisinizzz içim daraldıı bi ağlamak geliyoo içimdenn süreklii
yok bee bacımmm komedii ne izlicemmm hiç içimden gelmiyoohic dua falan etme,bir komedi filmi izle :)
saolll kuzummbenim de öyle. komboyu veriyorum. nas, felak, ihlas, ayetel kürsi, fatiha bide inşirah.
aglasan rahatlarsin oyleyse..yok bee bacımmm komedii ne izlicemmm hiç içimden gelmiyoo
Haha sen beni tutarken kendini unutursun valla kuzum iyiki varsinyokk kuzumm sozz verdımmmben sana baktırmaa yapmaa etmee derken kendımı unutucam gıbı gozukuyorr hahahahah
aynııı ablamm gibi dedinnaglasan rahatlarsin oyleyse..
ben hep bana cikiyor diye yorumladim,bana cikiyor..bana cikanlari sayayim karar ver,sarayli,reiki,venus,klotho,emine..Cikmayanlar nesibe,rezzan,bilgeilkay gür nasıl? benim bugün ona baktırasım geldi bi.
kuzummm dobra diyee okuyorumm hepp odaa tutturduğunaa iyisinii kötüsünüü söylüyomuşşilkay gür nasıl? benim bugün ona baktırasım geldi bi.
ben hep bana cikiyor diye yorumladim,bana cikiyor..bana cikanlari sayayim karar ver,sarayli,reiki,venus,klotho,emine..Cikmayanlar nesibe,rezzan,bilge
atladımmm ama selenaa benimdee top 3 falcımdann kuzummben bi selenaya baktırıyorum, enerjimin uyduğu yegane falcı o =) o nasıl sende?
ona baktirmadim canimmmben bi selenaya baktırıyorum, enerjimin uyduğu yegane falcı o =) o nasıl sende?
atladımmm ama selenaa benimdee top 3 falcımdann kuzummselenaylaa ilkayyy yaştanmıı bilmiyorummm bakımlarıı birazz benziyoo ama cok azz
yiğiteee top 3 falcılarımdannnSelena'dan başka kimseye baktırmaya gerek duymuyorum aslında ama o da bu aralar "sen gelmez oldun" mode on=D Bide benim her seyimi biliyo artık=D yiğit'e baktıran var mı? şu telde bakan.
bideee kadıköy'de aslı varmış, bi kafede. o telde bakar mı acaba?
Selena'dan başka kimseye baktırmaya gerek duymuyorum aslında ama o da bu aralar "sen gelmez oldun" mode on=D Bide benim her seyimi biliyo artık=D yiğit'e baktıran var mı? şu telde bakan.
cafedeki aslıyı bende istiyorum.yigite baktirim ve cikti banaSelena'dan başka kimseye baktırmaya gerek duymuyorum aslında ama o da bu aralar "sen gelmez oldun" mode on=D Bide benim her seyimi biliyo artık=D yiğit'e baktıran var mı? şu telde bakan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?