Binnaz Abla

Kizlar falcilar burayi kesin okuyorlar..Rania ya fal baktirdim az once,valla hic oyle pembe tablo falan degil,gayet olumsuz konustu..Sarayli,Ilkay,Reiki ile taban tabana zitti soyledikleri..Bana mi patladi nedir,pembe tablocu gorunmeyecek diye..

Kizlar falcilar burayi kesin okuyorlar..Rania ya fal baktirdim az once,valla hic oyle pembe tablo falan degil,gayet olumsuz konustu..Sarayli,Ilkay,Reiki ile taban tabana zitti soyledikleri..Bana mi patladi nedir,pembe tablocu gorunmeyecek diye..
Ustelik oyle evlilik mevlilik de sormadim kadina,aksine ben evlilik dusunmedigimi kimseyle sadece yakin gelecek sordugumu soyledim..neyse mustehaktir bana,bu kadar fal baktirirmisin al sana ceza

Ustelik oyle evlilik mevlilik de sormadim kadina,aksine ben evlilik dusunmedigimi kimseyle sadece yakin gelecek sordugumu soyledim..neyse mustehaktir bana,bu kadar fal baktirirmisin al sana ceza
Canim takma kafana arkadasima patladi fali her an iletisim olcak demisti gelen giden yok valla bence okumus olabilir sarayli venusu dikkate al derim

Canlı fallarda içeride puanın varsa onları da tüketiyomuş, bir arkadaşa da oldu. Benim yoktu içeride puanım süreyi durdurarak baktığı için bi sorun yaşamadım ama arkadaşımın birikmiş puanı gitmiş lale gül'e baktırırken üstelik kadın süreyi de durdurmuş ona rağmen gitmiş

Canim takma kafana arkadasima patladi fali her an iletisim olcak demisti gelen giden yok valla bence okumus olabilir sarayli venusu dikkate al derim
Hmm iyi o zaman..ama zaten sarayli,venus,reiki dururken tutup da raniayi takmam cunku onlar gibi birsey de bilemedi..sadece benim verdigim bilgiler uzerinden gitti,ek bir hissiyat,nokta atis falan yoktu bile

çokmuu olumsuzduu kuzummm ya salla gitsinn okuyosaa niyee olumsuzz konuşsunn

Canım moralini bozma, bana demedi mesela ama başka iki falcı dedi. Bu senin kader algına bağlı. Kader değişkendir ve senin iradene bağlıdır. Yani şu anda bizlerin yolunun burada kesişmesi kaderdir ama seninle şu anda burada yazışmayı tercih etmem ya da senin benimle yazışmayı tercih etmen sana bağlıdır. Geçmişte hayatına girmiş insanlar da senin kaderindi, onları tercih etmen ya da onlardan ayrılmak istemen de senin seçeneklerindi. Allah hepimizin kaderini önceden belirlemiş fakat sana seçme hakkı sunmuştur, sen neyi seçersen seç Allah bunu da seçeceğini zaten önceden biliyor. Yani kısacası kaderinde dediyse doğrudur ama seçimler sizlere bağlıdır. Benimle burada karşılaşman da senin ve benim kaderim değil mi?

Canım benimmm teşekkür ederim. Allah kabul etsin o güzel yüreğinden dökülen duaları

Hmm iyi o zaman..ama zaten sarayli,venus,reiki dururken tutup da raniayi takmam cunku onlar gibi birsey de bilemedi..sadece benim verdigim bilgiler uzerinden gitti,ek bir hissiyat,nokta atis falan yoktu bile
Nokta atisi yoksa takma kuzum hic zaten canli fal bana sacma geliyor artik sesli fal favorim canli fal tuzak ya sesli baksinlar

çokmuu olumsuzduu kuzummm ya salla gitsinn okuyosaa niyee olumsuzz konuşsunn
yani cok ciddi bir sey sormadim aslinda,evlilik zaten istemiyorum ve dusunmuyorumda kimseyle ileride..hoslndigim kisiyi sordum ama benim yaptigim kisa aciklamadan oteye fazladan bildigi birsey yoktu,sunuda bildi falan diyemem..benim aciklamami okuyup birz kafa calistiran herkes o yorumu yapabilir..neyse aman salladim gitti zaten,bir arada herkese kaderindeki adam demis galiba..ben tabi daha soruyu sorarkenden dedim ben evlilik dusunmuyor ve bunu sormuyorum diye

Selenacım ben pembe tablocu olduğunu düşünmüyorum ve olumlu olumsuzu bana söyledi mesela. Bana benim dahi bilmediğim ve bu nerden çıktı şimdi dediğim şeyi dediği tarihte öğrendim ve o tarih benim orucu bozup fallarla cozuttuğum tarihtir süreç onun dediği gibi devam ediyor, üstelik baktırdığım tüm fallar onun dediğinin tekrarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…