saraylıylaa venüsünn tarzlarrda benziyoo demii yaakızlar saraylı yarın aksam giricekmıs bekleyen varsa sımdıden duyurulur
bence benzemıyo venus benım falımda sadece sordugum soruyla alakalı bakmıstı ama saraylı soru harıcınde gorduklerınıde soyledısaraylıylaa venüsünn tarzlarrda benziyoo demii yaa
ikisidee ilişkilerlee ilgili konusuyolarr bilgilii hatunlarr bencee ondan benzettimbence benzemıyo venus benım falımda sadece sordugum soruyla alakalı bakmıstı ama saraylı soru harıcınde gorduklerınıde soyledı
Nesibe cikmadkca mutlu olyrumben bi selenaya baktırıyorum, enerjimin uyduğu yegane falcı o =) o nasıl sende?
Ustelik oyle evlilik mevlilik de sormadim kadina,aksine ben evlilik dusunmedigimi kimseyle sadece yakin gelecek sordugumu soyledim..neyse mustehaktir bana,bu kadar fal baktirirmisin al sana cezaKizlar falcilar burayi kesin okuyorlar..Rania ya fal baktirdim az once,valla hic oyle pembe tablo falan degil,gayet olumsuz konustu..Sarayli,Ilkay,Reiki ile taban tabana zitti soyledikleri..Bana mi patladi nedir,pembe tablocu gorunmeyecek diye..
Canim takma kafana arkadasima patladi fali her an iletisim olcak demisti gelen giden yok valla bence okumus olabilir sarayli venusu dikkate al derimUstelik oyle evlilik mevlilik de sormadim kadina,aksine ben evlilik dusunmedigimi kimseyle sadece yakin gelecek sordugumu soyledim..neyse mustehaktir bana,bu kadar fal baktirirmisin al sana ceza
Canlı fallarda içeride puanın varsa onları da tüketiyomuş, bir arkadaşa da oldu. Benim yoktu içeride puanım süreyi durdurarak baktığı için bi sorun yaşamadım ama arkadaşımın birikmiş puanı gitmiş lale gül'e baktırırken üstelik kadın süreyi de durdurmuş ona rağmen gitmişKızlar Raına Harward dogru yazdım umarım, yorum aldım cok ıddalı cok degışık bı ıddası var sızce ıyımı?? Bırde bu bınnaz ablaya tam suresı kadar canlı chat yaptık yorumcuyla ek satın bışey almadım buna ragmen ıcerdekı bırıkmış puanımıda almış toplam 302 tllık odemr gıttı 30 tl yanı anlamadım ıkı dakkaya 30 tl maıl attım bakalım..
Hmm iyi o zaman..ama zaten sarayli,venus,reiki dururken tutup da raniayi takmam cunku onlar gibi birsey de bilemedi..sadece benim verdigim bilgiler uzerinden gitti,ek bir hissiyat,nokta atis falan yoktu bileCanim takma kafana arkadasima patladi fali her an iletisim olcak demisti gelen giden yok valla bence okumus olabilir sarayli venusu dikkate al derim
çokmuu olumsuzduu kuzummm ya salla gitsinn okuyosaa niyee olumsuzz konuşsunnUstelik oyle evlilik mevlilik de sormadim kadina,aksine ben evlilik dusunmedigimi kimseyle sadece yakin gelecek sordugumu soyledim..neyse mustehaktir bana,bu kadar fal baktirirmisin al sana ceza
Canım moralini bozma, bana demedi mesela ama başka iki falcı dedi. Bu senin kader algına bağlı. Kader değişkendir ve senin iradene bağlıdır. Yani şu anda bizlerin yolunun burada kesişmesi kaderdir ama seninle şu anda burada yazışmayı tercih etmem ya da senin benimle yazışmayı tercih etmen sana bağlıdır. Geçmişte hayatına girmiş insanlar da senin kaderindi, onları tercih etmen ya da onlardan ayrılmak istemen de senin seçeneklerindi. Allah hepimizin kaderini önceden belirlemiş fakat sana seçme hakkı sunmuştur, sen neyi seçersen seç Allah bunu da seçeceğini zaten önceden biliyor. Yani kısacası kaderinde dediyse doğrudur ama seçimler sizlere bağlıdır. Benimle burada karşılaşman da senin ve benim kaderim değil mi?Ayy sımdı gecmış sayfalarda okudum dedı banada herkese demış((( !!!!ya anlamıyorum bizim formda begenılıyodu dıye bende bugun atıyım dedım tuh yaa artık gerizekalıyımm ben ya gercekten yok hakıkaten salagım ((
Canım benimmm teşekkür ederim. Allah kabul etsin o güzel yüreğinden dökülen dualarıkızlarr bugun hepınızz ıcın duaa ettım..daha yenı okuyabıldım yazılanlarıda cokta uzuldum
hepınızee duaa ettım bazılarınızlaa hıc muhabetım olmasa bıleee allah gonlunuzden gecenı nasıp eylesın dıyee,bıldıklerımedee ozellıkle teker teker dualarını ettım ..en onemlısıde hayırlısını dıledımm vee faldan kurtulmayı dıledım cok sukur ıyımm bı kac gundur bende halıme sasırıyorumm baktırmak ıstemıyorum yada aklıma gelsede amannnn dıyorumm ..
ınsallah telwedekı son kredımdende kurtulupp bırakıcam bu ılettıı :)
buu sefer gercekten orucaaaa gırıyorummm @deepbluemm
Hoş geldin anistonumKizlar 2 gundur ySaklanmistim nedenini bende blmyrum.s .s sizleri cok ozledim..:)
Pusuda beklemekteyimkızlar saraylı yarın aksam giricekmıs bekleyen varsa sımdıden duyurulur
Nokta atisi yoksa takma kuzum hic zaten canli fal bana sacma geliyor artik sesli fal favorim canli fal tuzak ya sesli baksinlarHmm iyi o zaman..ama zaten sarayli,venus,reiki dururken tutup da raniayi takmam cunku onlar gibi birsey de bilemedi..sadece benim verdigim bilgiler uzerinden gitti,ek bir hissiyat,nokta atis falan yoktu bile
anammm deep alıntılayıncaa gördümm anistonn gelmişşKizlar 2 gundur ySaklanmistim nedenini bende blmyrum.s .s sizleri cok ozledim..:)
Zezi bisey sorcam sana ayisigin dediklerinden cikan bisey yokmu yaanammm deep alıntılayıncaa gördümm anistonn gelmişşhoşgeldinn kuzummm hani uzakk kalcaktınn varmıı bi durumm senn fallarım bişidee hepsii bomlar diyodunn daha gelmedii demii o zamann
yani cok ciddi bir sey sormadim aslinda,evlilik zaten istemiyorum ve dusunmuyorumda kimseyle ileride..hoslndigim kisiyi sordum ama benim yaptigim kisa aciklamadan oteye fazladan bildigi birsey yoktu,sunuda bildi falan diyemem..benim aciklamami okuyup birz kafa calistiran herkes o yorumu yapabilir..neyse aman salladim gitti zaten,bir arada herkese kaderindeki adam demis galiba..ben tabi daha soruyu sorarkenden dedim ben evlilik dusunmuyor ve bunu sormuyorum diyeçokmuu olumsuzduu kuzummm ya salla gitsinn okuyosaa niyee olumsuzz konuşsunn
Selenacım ben pembe tablocu olduğunu düşünmüyorum ve olumlu olumsuzu bana söyledi mesela. Bana benim dahi bilmediğim ve bu nerden çıktı şimdi dediğim şeyi dediği tarihte öğrendim ve o tarih benim orucu bozup fallarla cozuttuğum tarihtirKizlar falcilar burayi kesin okuyorlar..Rania ya fal baktirdim az once,valla hic oyle pembe tablo falan degil,gayet olumsuz konustu..Sarayli,Ilkay,Reiki ile taban tabana zitti soyledikleri..Bana mi patladi nedir,pembe tablocu gorunmeyecek diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?