Binnaz Abla

kızlar yolaldım kahınvangaya bgn nasıl oluyo burdada soru sorabılıyomuz dıger sıteler gıbı tekrardan bakalım ne dıcek

kızlar yolaldım kahınvangaya bgn nasıl oluyo burdada soru sorabılıyomuz dıger sıteler gıbı tekrardan bakalım ne dıcek

Allah hepimize hayırlısını versin canım.
Ben de dusunuyorum kahinvangayı ama bir turlu turk kahvesi içme imkanı bulamadım. Sen de görüşlerini yaz bakalım neler bilecek?

Burda tanıyıp, önce arkadaşım, sonra dostum olan canımın içi Overdosed... Doğum günümde bana verilen en güzel hediyeyi verdiğin için, her zaman yanımda olduğun için, bir sözümle mobil ödeme yapmayı kabul edip fal baktırabilecek olmamı sağladığın için sana herkesin önünde teşekkür etmek istedim :) seni çoookk seviyorumm.. Güzel rüyaların gerçek olsun inşallah :)

Canim ben yeni gordum msjnii ins hepmzn dualri tez vktte olr hpmiz su fal isinden kurtlrz

Canım Beyzaaaammm, melek yürekli arkadaşım az da olsa senin yüzünde bir tebessüm yarattıysam ne mutlu bana. Her günün diğerlerinden daha mutlu geçsin ve tekrar diliyorum ki gönlünden geçen muradın senin olsun tez vakitte. Güzel kalpli, güzel anne evinde yuvasında mutlu mesut olsun inşallahhhh.

şu sitelerin bakımı da bir bitemedi. ne yapıyorlar bu kadar anlamıyorum ki falcı temizliği falan mı acaba

Bu telwee de kac saatte bakiyolar fala ( offff yaaaaa kac saattir bekliyorum kahinvanga hanimi :)

geldi mi falın nasıldı? bizi aydınlat can can :)

Falim geldi bitanem benimkiyle ilgili cogu seyi bildi bizim durumumuzda benim allima takdigim bisey vardi onu soylemeis sinir oldum baya eski sevgilisiyle ilgili sizi takipte kiz araniza girmeye calisical diye iliskinizi biliyo diye ne basit ve gercekten boyle bi durumdan supheleniyorum iyice sinir yaptim seninlinden emin ol seni seviyo ztn giremiycek araniza dedi kizin bas harfinide bilmis daha ne olsun

bende de şuanki durumla ilgili nokta atışları bayağı olmuştu canım. beni kıskanan-ne diye kıskanıyorsa o da ayrı bir konu-bir arkadaşımın isminden üç harf verdi tamamlaması hiçte zor olmadı tellwenin birkaç iyi yorumcusundan biri bence kahinvanga. çoğu fasa fiso

Yorumlr super kahinvanga hkkndaa ins bna dedikleri cikarrr inssss hepmze gyzl seylr cikarr

Kahinvanga bu kadar övülür de ben baktırmadan durabilir miyim hiççç?? Kambersiz düğün olur muymuş, ben niye eksik kalıyomuşum dediimm vee kendisine falımı gönderdim :) yorumumu hemen yazacağım ancak ufak bir teşekkürüm olacak.. Cansucum kanıma girdiğin için, beni kahinvangaya göndermeye mecbur bıraktığın için sana çok teşekkür ederim :))

gelelim yorumuma:

Oldukça kısa bir faldı, şimdiye kadar baktırdıklarım arasında belki de en kısası. Ancak "az ama öz" denir ya tam öyle bir faldı.. Verdiği zaman işime gelmese de beğendim ben :) tespitleri oldukça doğruydu, dilerim söylediği tarihten önce yaşanır dedikleri :)

Canım çok haklısın. Benim erkek kardesimde subay olduğu için doğuya tayini çıktı. Sevdiğinden ayrı kalamadığı için alaelacele düğün yapıp evlendi. Seven adam arkasında duruyo.ama günümüzde sevgiler hep lafta kalıyor. He burada biz kızlarda da suç var. Seven adama yüz çeviriyoruz sevmeyen değer vermeyen aldatan karaktersizleri baştacı yapıyoruz.biz ayrılık acısı cekerken onlar kimbilir hangi kızla beraber. Bizde dönsün diye dua edip fal baktırıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…