kızlar yolaldım kahınvangaya bgn nasıl oluyo burdada soru sorabılıyomuz dıger sıteler gıbı tekrardan bakalım ne dıcek
Bu online fal bayağı tehlikeli..Eline alıyon kredi kartını bakınmaya başlıyon etrafa..Kafe de olunca,hep diyordum aman şimdi kalkıp oraya mı gidecem..Ama burda öyle olmuyoro yüzden uzak durmaya çalışıyorum ben..Sende İnşallah tez vakitte barışırsın ve uzaklaşırsın biraz fallardan
Burda tanıyıp, önce arkadaşım, sonra dostum olan canımın içi Overdosed... Doğum günümde bana verilen en güzel hediyeyi verdiğin için, her zaman yanımda olduğun için, bir sözümle mobil ödeme yapmayı kabul edip fal baktırabilecek olmamı sağladığın için sana herkesin önünde teşekkür etmek istedim :) seni çoookk seviyorumm.. Güzel rüyaların gerçek olsun inşallah :)
kızlar yolaldım kahınvangaya bgn nasıl oluyo burdada soru sorabılıyomuz dıger sıteler gıbı tekrardan bakalım ne dıcek
Yolladim hala gelicek bekliyorummmmmgeldi mi falın nasıldı? bizi aydınlat can can :)
Kızlar iphoneden tellweye foto yüklenmiyor mu, fotoları aktarmak da çok zor off napıcam bilmiyorum
şu sitelerin bakımı da bir bitemedi. ne yapıyorlar bu kadar anlamıyorum kifalcı temizliği falan mı acaba
geldi mi falın nasıldı? bizi aydınlat can can :)
bende de şuanki durumla ilgili nokta atışları bayağı olmuştu canım. beni kıskanan-ne diye kıskanıyorsa o da ayrı bir konu-bir arkadaşımın isminden üç harf verdi tamamlaması hiçte zor olmadıtellwenin birkaç iyi yorumcusundan biri bence kahinvanga. çoğu fasa fiso
Kahinvangaya kahve mi tarot mu yolladınız kızlar
Ben kahve gönderdim
aynen oyle seven bırakmaz sana sunu dıyım abım yengem ıcın aılemızı karsısına aldı bızımkıler ıstemıyodu ve herseye karsı geldı kı babamın sozunu kesınlıkle gerı cevıremz cok saygılıdır cokta korkar ama ınsan sevınce herseye gogus gerebılıyo yalandan yere sevıyorum demekle olmuyo bu ısler bıde bu zamanda bılmıyorum ama ınsanlar cok sahte twıtterdı facebooktu derken ınsanların hayatları ortda 5 dkfa eskı sevgılıye ulaşılıyo yenısı 5 dkda buluuyo garıp olduk artık ılışkılerde sahte olmaya başladı o yuzden ALLAH hayırlısını nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?