Binnaz Abla

Aa o da mi falsepetinde bilsem ona atardim hic denemedim ben hala alexin sokundayim ya faceten yazdim faliniz acayip zit diye ama cvp vermedi henuz
zezii baktırdı beğendi nokta atışları falan varmış ve uzunmuş. profiline bak istersen. hatta biri daha baktırmıştı sanırım ve o da beğenmişti

zezii baktırdı beğendi nokta atışları falan varmış ve uzunmuş. profiline bak istersen. hatta biri daha baktırmıştı sanırım ve o da beğenmişti

bi bakayim canim fal sepetinde degil mi sen adaya hic baktirdin mi

yani pek dokundurtmamak lazım ama o biraz abartmış=D nası bakıo peki o çocuk=D

Sorma ya dun bi arkadasima buzlktaki balk bozuk yemeyin tarzi bsy soyledi benbeyaz oldular meger bi kac gn once balik alip buzluga atmislar

aaaa nolduuu nolduuuu

Bugun bir firsat bulup Asliya gittim kizlar, haftasonu cok kalabalik olacak gibi cunku..Kahveye bakiyor agirlikli,ben cok begendim.Asla soru sormadan kendisi herseyi anlatiyor.Saat 4 gibi gitmis olmama ragmen calistigimi falan bildi.Isyerimi,is ortamimi ve isimi birebir tarif etti.Hoslandigim kisiyle tanisma bicimimi,iliskimizin durumunu,yasadiklarimizi tam anlamiyla bildi.Sonra hoslandigim kisiyi aynen tarif etti,onun isini,aile yapisini,kisilik ozelliklerini cok iyi anlatti.Hatta fiziksel yapisini oyle detayli anlattiki sanki karsisinda goruyor gibiydi.Gercekten cok basarili,gelecekle ilgili biliyorsunuz ben evlilik dusunmedigim icin oyle spesifik falan tarihte evleneceksin veya evlenmeyeceksin diye yorum yapmadi tabiki,ama belli zamanlar soyledi iliski hakkinda..tavsiye ediyorum kizlar siddetle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…