Dün ayışığım muhabbeti vardı beğenmişlerdi sen denedin mi?
25 liraya bi katina ya da tarot destesi alıp istediğin kadar fal bakabilirdin. hem kendine hem herkese=D
zezii baktırdı beğendi nokta atışları falan varmış ve uzunmuş. profiline bak istersen. hatta biri daha baktırmıştı sanırım ve o da beğenmiştiAa o da mi falsepetinde bilsem ona atardim hic denemedim ben hala alexin sokundayim ya faceten yazdim faliniz acayip zit diye ama cvp vermedi henuz
yani pek dokundurtmamak lazım ama o biraz abartmış=D nası bakıo peki o çocuk=DHahah ay canim bu arada burda fal bakan bi cocuk var destesine dokundurtmuyor yahu :) gecen kizin biri dokunmus btn desteyi yakmis. Cok garip degil mi
zezii baktırdı beğendi nokta atışları falan varmış ve uzunmuş. profiline bak istersen. hatta biri daha baktırmıştı sanırım ve o da beğenmişti
yani pek dokundurtmamak lazım ama o biraz abartmış=D nası bakıo peki o çocuk=D
bikaç harflilerr=Dbi bakayim canim fal sepetinde degil mi sen adaya hic baktirdin mi
Sorma ya dun bi arkadasima buzlktaki balk bozuk yemeyin tarzi bsy soyledi benbeyaz oldular meger bi kac gn once balik alip buzluga atmislar
aaaa nolduuu nolduuuu
canim yuzyuze bakti ama ses kaydi aldim kendime,yoksa asla hatirlamamNası yani? Aslı yüz yüze bakmıyo mu?
Adaya bende baktirmistim berbatti fali ya,ilgincbikaç harflilerr=D
bikaç harflilerr=D
evet canım fal sepetindebi bakayim canim fal sepetinde degil mi sen adaya hic baktirdin mi
Sorma ya dun bi arkadasima buzlktaki balk bozuk yemeyin tarzi bsy soyledi benbeyaz oldular meger bi kac gn once balik alip buzluga atmislar
aslıyla ilgili yorumları merak ediyorum ben decanim yuzyuze bakti ama ses kaydi aldim kendime,yoksa asla hatirlamam
koçummmm benimmmcanim yuzyuze bakti ama ses kaydi aldim kendime,yoksa asla hatirlamam
yok canim degilim,neden?Yoksaaa sen kibrisli misin :)
20 tl aliyor,kahveyi cafeye oduyorsun.kendisine 20 tl veriyorsunaslıyla ilgili yorumları merak ediyorum ben de
bide ne kadara bakıyo
Hoşbuldum varsa bir tedavi yönteminiz öğrenmek isterim fal aşkına falcı yolunda kafası sıyırcam az kaldııııııııııhoşgeldinn canısıı
Urmina peki naaz mı karena mı desem sanakızlar, Fal sepeti Karena'nın baktığı falda bildiği şeyler olmuş.. Ekim'de baktırmıştım, Ocak ayını komple bilmiş hatun
ya ben de bugün kahve falı baktırmak istiyorum Gishemmm,kime gitsek ki tam tamına bi haftadır duvarıma bir gram fal gelmemiş :)Urmina peki naaz mı karena mı desem sana
Adaya bende baktirmistim berbatti fali ya,ilginc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?