Binnaz Abla

Canım sendemi begendin ya aslıyı seninle tutuyor benim enerjim valla kanıma girdin bak istanbula döner dönmez gidiyorum aslıyaaaaaaaaaaaaa

ya ben de bugün kahve falı baktırmak istiyorum Gishemmm,kime gitsek ki tam tamına bi haftadır duvarıma bir gram fal gelmemiş :)
Bende kahve içtim bugün canım saraylı için ama yakalamak zor görünüyor naazamı atsam diyorum bikaç bişey bilmiş çünkü ama orucunu bozma bence sen dur bak dayanmışsın ne güzel bir hafta olmuş

1 yıl önce
prenses34

ne yani gülşahlan mithat sadece arkadaş değilde beraber çıkıyolarmı?cinsellikmi yaşıyo mithat gülşah denen o..puyla?mithat beni nezaman ararda pişman oldunu söler?nezaman arkadaşlıkları kankalıkları tamamen bitecek?öle ah ettimki onlara ahlarım tutuyomu?gülşah mithata paramı yediriyo gülşah ancak para yer para yedirmezki.gülşah faceni kapadımı gizledimi gözükmüyoda.uğur esmer mavi gözlü ben ise
+ Devamı

prenses34

sarışın renkli gölü adam istiyorum.öle biri nezaman karşıma çıkıcakda bende aşık olup evlencem?mithat şu sıralar pişmanmı beni düşünüyo özlüyomu?bana yapdığı haksızlığın farkındamı?mithat gülşahdan nezaman büyük bi kazık yiyecek?mithatın iş ve aşk durumu kötü gidiyomu?uğurda beni elde edince değişicekmi?mithat beni seviyomu?sevse böle herseferinde terslemez benle buluşurdu dimi?

Bende kahve içtim bugün canım saraylı için ama yakalamak zor görünüyor naazamı atsam diyorum bikaç bişey bilmiş çünkü ama orucunu bozma bence sen dur bak dayanmışsın ne güzel bir hafta olmuş
valla bence sarayliya kas canim

Urmina peki naaz mı karena mı desem sana
tatlım eğer kahve atacaksan ben naazz derim.. ben karena'ya tarot atmıştım ve unutup gitmişim bile ne yazdığını filan.. dün tesadüfen okudum ve şaşırdım ama naazz'a 2 kez attım.. ilki çıkınca dediklerinin ikinciyi de attım geçen hafta.. bakalım dedikleri çıkarsa yine paylaşırım.

Bu prenses mithata kavuşur ben benimkine kavuşamam o derece beklemekten bıktım. Azmine hayranım şu prensesin

Naaza telwedeki ilk falımı atmışım bende anı gayet net yorumlamış tekrar okuyunca deneyebilirim onu

Canım saraylıya tarot atıp begendiğin oldumu hiç kahve geç yüklenebilir onu yakalamak zor bide aslı yiğitte benziyor mu anı bilme konusunda ?
canim sarayliya hep kahve attim ben,onceden hazirlarsan fotolari hemen gonder ve soru kismina de ki,pencere acarmisin sonra yazayim soruyu,o acar..o zaman zaman kazanirsin
Asli da Yigit gibi denebilir..ama Asli bence daha duru goru gibi,daha detayli

yok sekerim, tarot atmıştım ve garip olan da bu.. tarottan nasıl harf çıkarmış ??
Valla çıkarmıştır inanırım Urminam zira bugün fark ettim Meral Saydam gibi zerre kadar katinadan anlamayan biri, hoşlandığım kişiyle ortak bir arkadaşımızın bir sorununu aynı anda harekete geçerek çözeceğimizi çıkarmış katinanın neresinden çıtkıysa artık, tesadüfen tutturmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…