Binnaz Abla

Dogru kim bilir kac tanesiyle konsuyolar guluyolar eglniyolsr cansuyuda soyle kekledim bitti gitti diye ama ins bsrsrz soylicem ayda 400 500e fal baktrdm ver parasni ahahahhaha

Dogru kim bilir kac tanesiyle konsuyolar guluyolar eglniyolsr cansuyuda soyle kekledim bitti gitti diye ama ins bsrsrz soylicem ayda 400 500e fal baktrdm ver parasni ahahahhaha

O yüzden ben oldum olası ağzı iyi laf yapan tiplerden uzak durmusumdur. Kimbilir bana sölediklerini kaç kıza söleyıp kandırıyordur. Utangaç erkekler daha sadık ve değer biliyo. Şimdiki erkek arkadasımda öle utangaç bi tip. Ama en azından beni sevdiğini ve sadık olduğunu biliyorum ve üzülmüyorum. Ondan önce ne karizma adamlar teklif etmişti de reddetmiştim çevremdeki arkadaslarımdan başıma gelecekleri bildiğim için. O zaman arkadaslar bana burun kıvırıyordu şimdi sen çok iyi bi tercih yapmışsın diyorlar kendi yaşadıklarından sonra.bnde evlilik için bu ara çok fal baktırıyorum.adam evlenecez dio ama kariyerini ilerletme peşinde.beraberkende fal baktıran benim gibisi de yoktur heralde :)

Canım ne diyeyim bilemedim :)
Kahinvangayı açtım en üstte senin yorumun. Rumuzun buradaki ile aynı :)
Muhtemelen bu veya başka falcı bu siteyi takip ediyorsa zaten senin profiline girip yazdıklarından az çok bilgi sahibi olabilir.
Vanga yapmıştır demiyorum ama... aynı rumuzları kullanmak büyük hata.
ayrıca o sitede yorum yaparken herkese açık seçeneğini işaretlerseniz herkes sizin hakkınızda bilgi alabilir...

o yüzden biraz daha dikkat :)

kızlar ben kahinvangaya dün baktırdım eski sevgilim ile ilgili isminde a harfi olan biri var zayıf uzun boylu dedi ama sevgilim 1,71falan baya kısa yani. çok genel olarak biriyle tanışcaksın yurt dışına gidiceksin falan demiş. kısaca ben pek beğenmedim. zaten gece okudum falı sinirim bozuldu 40 tl para ver kadın şişman bodur eski sevgili için zayıf uzun boylu desin:S bundan sonra fal baktırmıcam zaten benim eski sevgili hayatına devam ediyor bense onun yüzünden iyice borç batağına batıyorum. geçen gün ortak arkadaşlarımızla görüştüm daha ilk haftadan demişki bizim iş tamamen bitti biz birbirimize zarar veriyoruz. adamın herşeyini çek tüm sevgisizliğini kaprislerini onun yüzünden hastanelik bile ol sonra senin ona zarar verdiğini ima etsin. 3 ay olmak üzere baktırdığım fallardan en iyi anı bilen rezzan abla, haleh, bilge, açelya. rezzan abla yeni tanıştığım bi çocuğun ismini verdi nerdeyse, bu çocukla olucak dedi, dün görüştüm yarım saat katlanamadım bir erkekte ne istemiyorsam hepsi çocukda var. anlıcağınız rezzan abla da bilemedi.kimse geleceği bilemiyor şimdikinden bi yorum çıkartıp hayatımıza ona göre devam etmeliyiz bence. çoooook doldum kızlar bu konuda çoooooook

ahh ahh okadar geç kaldımki normalde kendime kota koymuştum ayda 1 en fazla 2 diye ama bu ay 3 kez baktırdım. Binnaz abladakiler benden bende onlardan bıktım sanırım:) telveye ücretsiz bir kez baktırdım ama çok güvenli gelmedi tatmin etmedi yani:) yeni bir arayıştayım yani..

Ayda 2 3 kez haa cok iyi valla biz gunde 3 4 u buluyoruz valla hic bulsmaa

günde 3-4 kez :))) vallahi yüreğime su serptin bende çok anormal hissetmeye başlamıştım kendimi son zamanlarda. nedense son zamanlarda baktırdıklarımın hepsi haleh-tümay-serap-ece eylül son haftası için tarih verdiler eylülün son haftası gelmek bilmiyo bana:/

Ata Diyar a kahve falı baktıran var mı varsa düşüncelerini paylaşabilir mi ?

Bu arada beğendiğim falcıların bana verdikleri tarihlerde dedikleri olmadı

Şevval temmuzda olacak bir gelişmeden bahsetti temmuz ayında bir gelişme oldu ama dediği gibi değildi o yüzden maalesef başarısız

Haleh yine temmuzda çok büyük bir gelişmeden bahsetti maalesef olmadı başarısız

Rezzan Haziran ayından sonra düzelme olacağını söyledi maalesef başarısız

Özetle hepsi hikaye çıktı

Bu Cansın ne zaman onlıne olacak acaba onu merak ediyorum

Ayda 2-3 kez baktırıp buna çok diyosan burayı tam incelememişsin demektir :) haftada 2 ye düşürebilse burada kendini acaip mutlu hissedecek insanlar var ( bknz: ben )

Bu kadar çok fal baktırmış biri olarak sana tavsiyem: Verilen zamanlara inanma, takılma.. Umutla bekleyip o gün geldiğinde hiçbirşey olmadığını gördüğünde hissettiğin şey çok da hoş olmuyor, tecrübeyle sabittir :)

Ata'ya baktırdım ne sorarsan sor olacak diyor olumlu konuşuyor boşa ümit veriyor hiç beğenmedim falını
Bende Cansın 'ı bekliyorum aslında ya Cansın ya Serra ikisinden birisi bi gelseee

ata diyara daha 1 hafta olmadı kahve falı baktırdım okadar güzel yorumlar yapılmışki sitede hemen atladım ve ücret iadesi istedim 5dk boyunca konuşmuş ama nereedeyse hiç bişey söylememişti , tavsiye etmem parana yazık

Bende o yorumları anlamıyorum zaten maşallah ordaki falcıların hepsi süper her dedikleri çıkıyor falan halbuki nerdeyse %60 ını denedim öyle nokta atışı yapan falan yok artı verdikleri zamanlar hep yuvarlak mesela 2014 senesinin içinde ne demekse bu özetle yorumlara bakmak hata olur en iyisi buradan tecrübeleri öğrenmek

teşekkürler bu arada bilgi için

Ezgi Sezen'e baktıran var mı? Cansının ya da Serranın geleceği yok
Falsepetindeki Derin'e baktıracağım ama o sitenin açılacağı yok pazartesi dediler çarşamba oldu bugün de açılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…