Beyza kahveyi telfndnmi gonderiyosun bna kucuk resim diyo gitmiyo ya kafayi oyntcm
Canım çok haklısın. Benim erkek kardesimde subay olduğu için doğuya tayini çıktı. Sevdiğinden ayrı kalamadığı için alaelacele düğün yapıp evlendi. Seven adam arkasında duruyo.ama günümüzde sevgiler hep lafta kalıyor. He burada biz kızlarda da suç var. Seven adama yüz çeviriyoruz sevmeyen değer vermeyen aldatan karaktersizleri baştacı yapıyoruz.biz ayrılık acısı cekerken onlar kimbilir hangi kızla beraber. Bizde dönsün diye dua edip fal baktırıyoruz.
Dogru kim bilir kac tanesiyle konsuyolar guluyolar eglniyolsr cansuyuda soyle kekledim bitti gitti diyeama ins bsrsrz soylicem ayda 400 500e fal baktrdm ver parasni ahahahhaha
Falim geldi bitanem benimkiyle ilgili cogu seyi bildi bizim durumumuzda benim allima takdigim bisey vardi onu soylemeis sinir oldum baya eski sevgilisiyle ilgili sizi takipte kiz araniza girmeye calisical diye iliskinizi biliyo diye ne basit ve gercekten boyle bi durumdan supheleniyorum iyice sinir yaptimseninlinden emin ol seni seviyo ztn giremiycek araniza dedi kizin bas harfinide bilmis daha ne olsun
Kızlar merhaba,
Binnaz abla fal sitesinden hariç bildiğiniz netten fal baktırabileceğim bir site varmı?
ahh ahh okadar geç kaldımki normalde kendime kota koymuştum ayda 1 en fazla 2 diye ama bu ay 3 kez baktırdım. Binnaz abladakiler benden bende onlardan bıktım sanırım:) telveye ücretsiz bir kez baktırdım ama çok güvenli gelmedi tatmin etmedi yani:) yeni bir arayıştayım yani..
günde 3-4 kez :))) vallahi yüreğime su serptin bende çok anormal hissetmeye başlamıştım kendimi son zamanlarda. nedense son zamanlarda baktırdıklarımın hepsi haleh-tümay-serap-ece eylül son haftası için tarih verdiler eylülün son haftası gelmek bilmiyo bana:/
Ata Diyar a kahve falı baktıran var mı varsa düşüncelerini paylaşabilir mi ?
Bu arada beğendiğim falcıların bana verdikleri tarihlerde dedikleri olmadı
Şevval temmuzda olacak bir gelişmeden bahsetti temmuz ayında bir gelişme oldu ama dediği gibi değildi o yüzden maalesef başarısız
Haleh yine temmuzda çok büyük bir gelişmeden bahsetti maalesef olmadı başarısız
Rezzan Haziran ayından sonra düzelme olacağını söyledi maalesef başarısız
Özetle hepsi hikaye çıktı
Bu Cansın ne zaman onlıne olacak acaba onu merak ediyorum
Ata'ya baktırdım ne sorarsan sor olacak diyor olumlu konuşuyor boşa ümit veriyor hiç beğenmedim falını
Bende Cansın 'ı bekliyorum aslında ya Cansın ya Serra ikisinden birisi bi gelseee
​Rica ederim.....Sağol bilgi için
ata diyara daha 1 hafta olmadı kahve falı baktırdım okadar güzel yorumlar yapılmışki sitede hemen atladım ve ücret iadesi istedim 5dk boyunca konuşmuş ama nereedeyse hiç bişey söylememişti , tavsiye etmem parana yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?