ya karena öyle ayrıntılar vermiş ki !! mesela o yazdıklarım dışında, sen bu kişiyi aslında normalde tanıyorsun bir kaç kez karşılaşmışsınız filan demiş.. bu da doğru.. ben bunu okuduğumda amma sallamış yok bu özelliklere sahip biri demiştim.. şaşkınım..Naaza telwedeki ilk falımı atmışım bende anı gayet net yorumlamış tekrar okuyunca deneyebilirim onu
,ya bu falcılar nedesen çoğunlukla anlık durumumu biliyorlar, beynimi okumak çok mu kolay nedir yaauff
,
O kadar kolaysa benim çocuğun beynini okusun be valla yanına gidersem kahve içirip onun yerine fal atmayı düşünüyorum artık
ya o degilde bu hatunun falına bakana allah sabır versın sorulara baksana ya ınsan hangi bırıne cevap verecegını sasırırBu prenses mithata kavuşur ben benimkine kavuşamam o derece beklemekten bıktım. Azmine hayranım şu prensesin
canim bilmemki ama adamin tipini vs tarif ediyor ve baska durumlarinida soyluyor benim cok bilgim olmayan,sadece beyin okumasi degil benceya bu falcılar nedesen çoğunlukla anlık durumumu biliyorlar, beynimi okumak çok mu kolay nedir yaauff
canim yuzyuze bakti ama ses kaydi aldim kendime,yoksa asla hatirlamam
yok canim randevu alinmiyor,halitaga cd.bende merak ettim aslıyı, bu cafe kadıköyün neresinde? randevu alınıyor mu peki?
gishem, onu ben de düşünmüştüm bi dönem.. cidden olur mu ki öyle bişey?? iyi bir falcıya sormak gerek..,
O kadar kolaysa benim çocuğun beynini okusun be valla yanına gidersem kahve içirip onun yerine fal atmayı düşünüyorum artık
Bi tanesinin duvarında rastlamıştım, bunaltmış falcıyı o da çok soru soruyosunuz hangi birine odaklanayım falan diye fırçalamıştıya o degilde bu hatunun falına bakana allah sabır versın sorulara baksana ya ınsan hangi bırıne cevap verecegını sasırır
Bende geçen gün yapsammı dedim ama olur bence neden olmasın ki niyet ettirip kapattırmak lazım amagishem, onu ben de düşünmüştüm bi dönem.. cidden olur mu ki öyle bişey?? iyi bir falcıya sormak gerek..
yok canim randevu alinmiyor,halitaga cd.
gishem, onu ben de düşünmüştüm bi dönem.. cidden olur mu ki öyle bişey?? iyi bir falcıya sormak gerek..
bi falcı eğer birinin kafasından geçenleri hissedebiliyorsa, bunun için o kişinin kahve içmesine, fal kapatmasına, kart çekmesine falan gerek yok ki. o falcı her halukarda hisseder.Bende geçen gün yapsammı dedim ama olur bence neden olmasın ki niyet ettirip kapattırmak lazım ama
baristaCafe nin adını yazabilir misin
Valla ben direk ona içirmeyi düşünüyorum sonrada telefondaki uygulamaya atcam diyip resmini çekmeyi pisikopatlaşırsam yaparım valla bunu ama benim çocuk uzaklardayaaa işte hepimizin ilacı budur bence. Valla soralım bunu mesela şey yapsak ben oymuşum gibi davranarak ceksem kartları ya da kahveyi onun yerine içip kapatsam isim kısmına da onun ismini yazarım cinsiyetimi de erkek yaparımYok muydu öyle bir şey mesela anneler kızları yerine içip kapatırlar ya aslında olabilir ya bir denesek mi
canim pen cafede Yeter var taksimde,o bu tarz bakim yapiyor.Tarota gidiyorsun,soruyor zaten kendine mi yoksa baskasinami diyor.Ben benim adama baktirdim,aynen onun icine girmis gibi anlatiyor,onun agzindan ve kartlari bana sectirmiyor,kendisi seciyor.Bu konuda cok iyiydi ben begenmistim,tavsiye ederimValla ben direk ona içirmeyi düşünüyorum sonrada telefondaki uygulamaya atcam diyip resmini çekmeyi pisikopatlaşırsam yaparım valla bunu ama benim çocuk uzaklarda
taaam o zaman bunu deneyelim kızlarbi falcı eğer birinin kafasından geçenleri hissedebiliyorsa, bunun için o kişinin kahve içmesine, fal kapatmasına, kart çekmesine falan gerek yok ki. o falcı her halukarda hisseder.
Valla ben direk ona içirmeyi düşünüyorum sonrada telefondaki uygulamaya atcam diyip resmini çekmeyi pisikopatlaşırsam yaparım valla bunu ama benim çocuk uzaklarda
Kuzu kim bu yeter daha önce neden duymamışım ben bunu nerde bu cafe ?canim pen cafede Yeter var taksimde,o bu tarz bakim yapiyor.Tarota gidiyorsun,soruyor zaten kendine mi yoksa baskasinami diyor.Ben benim adama baktirdim,aynen onun icine girmis gibi anlatiyor,onun agzindan ve kartlari bana sectirmiyor,kendisi seciyor.Bu konuda cok iyiydi ben begenmistim,tavsiye ederim
Bende zorla kahve içirirmişim gidip ahahah cidden bu dengesizler yüzünden denge falan kalmadı son fallarımı atıp ara veriyorum valla inşallahay valla ben de yapardım ama aylar önce aklımıza gelmesi lazımdı şimdi benimki de uzakta benim de damarım tutarsa atlar gider kahve içer dönerim ama ben aramaya yanaşmıyorum çocuğu kahve içmeye gitmem saçma kaçar şimdi
Ama gerçekten denenebilir belki ben de onun yerine içer kapatırımOf ya ben kendimden korkar oldum bu nedir ya kızlar biz napıyoruz dengemizi bozdu bu dengesizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?