Binnaz Abla

Of hep mi İstanbul'da arkadaş ya fal piyasası. Pişşttt falcılar bakın Ankara'da falcı açlığı yaşıyoruz iyi olanlarınız azıcık Ankara'ya gelin paraya para demezsiniz. Hem Ankara'da güzel be gelin valla eğleniriz

@Urminaacım dün seni andım hatta iyice paranoyaklaşmışız burada noooluyoruz dedim :))))

saraylıyı yakaladım ve kendimi olimpiyatları kazanmış gibi hissediyorum o ne stresti öyle yaw yetiştirecem diye
, canım tebrik ederim, elllerinle hazırladığın,özenle içtiğin o güzel kahvenin yorumunu Saraylı gibi bir yorumcuya yaptıracaksın,merakla bekliyoruzzzz

, canım tebrik ederim, elllerinle hazırladığın,özenle içtiğin o güzel kahvenin yorumunu Saraylı gibi bir yorumcuya yaptıracaksın,merakla bekliyoruzzzz
Teşekkür ederim bitanemmmmm şimdi gelelim en baba soruya, saraylı ne zaman yorumlayıp gönderiyo

Canım ben yine tarot attım çok beğenmiştim çünkü kahvemin resimleri beğenmedim tarot attım kartlarım ters ama bakalım
Heeee demek ondan kaptın birinciliği ben kendi ellerimle pişirdiğim kahvenin fotolarını yükleyecem diye canım çıktı valla. stres oldum resmen hemen duvarı kapatır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…