- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Cafe nin adını yazabilir misin
Kuzu kim bu yeter daha önce neden duymamışım ben bunu nerde bu cafe ?
Cafe nin adını yazabilir misin
Bende hatta birinci sırayı kaptımmmm ohh beeeeesaraylıyı yakaladım ve kendimi olimpiyatları kazanmış gibi hissediyorum o ne stresti öyle yaw yetiştirecem diye
Belki sana tutturur canim.. bde ben yazin baktirmistim ta ocak sonunu soyledi.s baya uzun vade verdi heralde o arada olursa biseyler bilmis olur dyeDesene bi fal daha bosu bosuna gitti :) kizlar 25 liraya bi fon cektirir ustune bi de oje surdururdum ha:)
saraylıyı yakaladım ve kendimi olimpiyatları kazanmış gibi hissediyorum o ne stresti öyle yaw yetiştirecem diye
Aynen bende anlamadim arkdsn dedgini.s heralde ses kaydi yapmis asliyi tekrar dinlicekNası yani? Aslı yüz yüze bakmıyo mu?
Bende hatta birinci sırayı kaptımmmm ohh beeeee
bir tebrik de sana Gishem :)) , umarım çok memnun kalırsınız .. Saraylı iyidir,candır.Bende hatta birinci sırayı kaptımmmm ohh beeeee
Öyle yapmış unutmamak için veeee çok akıllıcaAynen bende anlamadim arkdsn dedgini.s heralde ses kaydi yapmis asliyi tekrar dinlicek
Teşekkür ederim bitanemmmmm, canım tebrik ederim, elllerinle hazırladığın,özenle içtiğin o güzel kahvenin yorumunu Saraylı gibi bir yorumcuya yaptıracaksın,merakla bekliyoruzzzz
İlk falını çok beğenmiştim bu seferde öyle olur umarımbir tebrik de sana Gishem :)) , umarım çok memnun kalırsınız .. Saraylı iyidir,candır.
Canım sen ne attın?İlk falını çok beğenmiştim bu seferde öyle olur umarım
Canım ben yine tarot attım çok beğenmiştim çünkü kahvemin resimleri beğenmedim tarot attım kartlarım ters ama bakalımCanım sen ne attın?
ilk falı cıkmısmıydı sana?İlk falını çok beğenmiştim bu seferde öyle olur umarım
Heeee demek ondan kaptın birinciliğiCanım ben yine tarot attım çok beğenmiştim çünkü kahvemin resimleri beğenmedim tarot attım kartlarım ters ama bakalım
o halde ensendeki de benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?