Binnaz Abla

hahahhahaha yerımmmm bendeee son kredımlee son falımı atmıss bulunuyorummmmmmm
olleeeeyyyy helal olsun audreyimmm şans bugün bizden yana ne zaman yorumlar sence hemen başlıyo mu? bir de ben rakam vs giremedim gerçi mesaj kutusu açacam diye bişey ilişti gözüme ama bilemedim

olleeeeyyyy helal olsun audreyimmm şans bugün bizden yana ne zaman yorumlar sence hemen başlıyo mu? bir de ben rakam vs giremedim gerçi mesaj kutusu açacam diye bişey ilişti gözüme ama bilemedim

acar bıtanemm acıyor soylemesende oyle bılıyorum...
benım gecen gunku tahlıysızlıgımden sonra yollamam lazımdı bgn bıdee amann bosver dıyordum goyaaa
gecen gun yorumlamaya bı gun sonra baslamıstı ama baslar ınsallah bıtanemmm

Heeee demek ondan kaptın birinciliği ben kendi ellerimle pişirdiğim kahvenin fotolarını yükleyecem diye canım çıktı valla. stres oldum resmen hemen duvarı kapatır diye
Kahve atcaktım içime sinmedi resimler ama bu sefer baya alım yapıyormuş sanırım kahve kaldı aklımda bidaha artık

İnşallah bitanem. eğer bu gece başlarsa kesin sıra gelir bir tane iade önceliği var sonra da biz geliyoruz ama bakalım

Kuzu kim bu yeter daha önce neden duymamışım ben bunu nerde bu cafe ?
Pen cafe var taksimde,orada.Bende bu forumdan bulmustum,gelecegi bilemem ama karsidakiin icine girmis gibi anlatiyor,dedikleride cok mantikliydi ama gelecek icin pek kaale almadim,fazla pembe geldi.Yinede bence an icin karsidakinin zihnine giriyor

ben baktırmıştım daha önce hiç bir tane dediği çıkmamıştı bana. bööyle dinlerken ayy nasılda güzel bildi diyosun ama fosss oldu hepsi sonradan. benimkisi böyleydi.
canim zaten dedigim gibi gelecek icin kaale almadim ama anda karsidakinin dusuncesini ogrenmek icin ancak

Pen cafe var taksimde,orada.Bende bu forumdan bulmustum,gelecegi bilemem ama karsidakiin icine girmis gibi anlatiyor,dedikleride cok mantikliydi ama gelecek icin pek kaale almadim,fazla pembe geldi.Yinede bence an icin karsidakinin zihnine giriyor
Ben bir aslıya gidiyimde tamam canım olmadı onada gideriz napalım

Kahve atcaktım içime sinmedi resimler ama bu sefer baya alım yapıyormuş sanırım kahve kaldı aklımda bidaha artık

ayyyy valla dovucemm,arkadaşş katılı olucamm valla
kızz manyakmısın attın yaa ıstee yorum gelmeden kahvee aklımdaa kaldı dıyorr ahh ahhhh gısshemmmımm valla deep terlık atıyorr benım sana daha agırr bısey atmam lazımm

Teşekkür ederim bitanemmmmm şimdi gelelim en baba soruya, saraylı ne zaman yorumlayıp gönderiyo
valla canım saraylı enerjisini dinlendirerek yorum yapıyor , eğer fala başlarsa hemen 2 taneyi yorumlar, en geç bi sonraki gün öğlene kadar tüm bakımlarını bitiriyor zaten :) , hadi bakalımm

Sen ayakkabılığı fırlat direkt

valla canım saraylı enerjisini dinlendirerek yorum yapıyor , eğer fala başlarsa hemen 2 taneyi yorumlar, en geç bi sonraki gün öğlene kadar tüm bakımlarını bitiriyor zaten :) , hadi bakalımm
Bitane öncelikli vardı iadeymiş geçmişten sonra gishem ve ben geliyoruz acep bi mucize olur da bu gece dinler miyiz baktıkça mı gönderiyo topluca mı?

@Urminaacım dün seni andım hatta iyice paranoyaklaşmışız burada noooluyoruz dedim :))))
okuyamadım tatlım.. araya çok sayfa girdiyse baştan almıyorum ortadan dalıyorum okumaya .. beni de mi falcı sandınız ? ahahaha keşkeeee.. şu züğürtlüğümde hiç olmazsa fal atmazdım bu kadar çok ama bu aylık bu kadar.. en son nazza attım ve finish!! valla saraylıyı bile beklemedim yani, yetti gari..

Tamam attım gitti düşünmüyorum daha önemli olan hisler zaten gel kız aslıya gidelimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…