- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Saraylının alımı şu anda açık duvarı göndereceksen yetişşşokuyamadım tatlım.. araya çok sayfa girdiyse baştan almıyorum ortadan dalıyorum okumaya.. beni de mi falcı sandınız ? ahahaha keşkeeee.. şu züğürtlüğümde hiç olmazsa fal atmazdım bu kadar çok ama bu aylık bu kadar.. en son nazza attım ve finish!! valla saraylıyı bile beklemedim yani, yetti gari..
hayır tatlım, baktıkça servis, baktıkça servis ediyor, nesibe gibi 13 15 kişi nin fallarını bir kereden kaydedip göndermiyor, bu gece dinlersin, fala başladıysa/başlarsaBitane öncelikli vardı iadeymiş geçmişten sonra gishem ve ben geliyoruz acep bi mucize olur da bu gece dinler miyizbaktıkça mı gönderiyo topluca mı?
ama şu var, forumdan gitmiştim, 2 ay boyunca toplamda 4 fal baktırmışım ! burası acayip etkiliyor insanı
inşallllllaaaah bitanemhayır tatlım, baktıkça servis, baktıkça servis ediyor, nesibe gibi 13 15 kişi nin fallarını bir kereden kaydedip göndermiyor, bu gece dinlersin, fala başladıysa/başlarsa
canim evet bakarken tel.den yaptim kaydi,imkan yok hatirlamam cunku bir 5 gun sonraAynen bende anlamadim arkdsn dedgini.s heralde ses kaydi yapmis asliyi tekrar dinlicek
selenacım çoook uzun zaman oldu cafede baktırmayalı.gidip cafeye kadını mı sormak gerekiyor? oranın çalışanı değil sanırım.birde herkesin içinde mi ayrı bir bölümde mi bakıyor?canim evet bakarken tel.den yaptim kaydi,imkan yok hatirlamam cunku bir 5 gun sonra
canim cafe hic oyle fal cafe tarzi bir yer degil,pastane gibi hatta..aciklik,herkesin icinde oturuyorsun ama yaninda sutun,duvar gibi birsey var o kadar cok goz onunde degil o acidan..kasada garsonlara sordum ben gidince,aten hemen yan taraftaymis..sirada kac kisi var dedim,kendisine sorun dediler..o da baktigi bayandan hemen sonra aldi beni..oyle kaprisli birisi degil,sicak ve mutevazi bir insanselenacım çoook uzun zaman oldu cafede baktırmayalı.gidip cafeye kadını mı sormak gerekiyor? oranın çalışanı değil sanırım.birde herkesin içinde mi ayrı bir bölümde mi bakıyor?
çok sağol canım ayrıntılı cevabın için.aklımda soru işareti bırakmadıncanim cafe hic oyle fal cafe tarzi bir yer degil,pastane gibi hatta..aciklik,herkesin icinde oturuyorsun ama yaninda sutun,duvar gibi birsey var o kadar cok goz onunde degil o acidan..kasada garsonlara sordum ben gidince,aten hemen yan taraftaymis..sirada kac kisi var dedim,kendisine sorun dediler..o da baktigi bayandan hemen sonra aldi beni..oyle kaprisli birisi degil,sicak ve mutevazi bir insan
Kizlar bu arada Besiktas symboldeki Nihale de deginmeden gecemeyecegim cunku beni cok sasirtti..Gecen ay basinda ilk defa gitmistim,o zmanda begendim ve dediginden cikan olunca yeniden gittim.Onca zaman gecmisti,beni sima olarak belki animsar ama durumumu falan hatirlamasina imkan yok.O kadar degisiktiki,benim hoslandigim kisinin benden uzak durmasiyla ilgili kafamda kurdugum bir sebep var,direkt bana onu soyledi,boyle boyle dusunuyorsun ama o degil,sen cok kuruyorsun kafanda gereksiz diye yorum yapti.Ayrica onceki gitmemden daha evvelki halimizi,bu sure zarfinda neler yasadigimizi,karsimdaki adamin yasadiklarini vs sayip doktu..Gercekten cok ama cok sasirdim yani hatirlamasina imkan yok onceki falini..O da super bence,hatta kadikoydeki Asli kadar veya daha bile iyi olabilir
değişti kuzum götüreyim seni ama yasak sana falkuzum besıktas symbolun yerı mı degıstıı ? o yoldan dıscıme gıdıyorum hep ama goremedım eskı yerınde tadılat vardı bı araaa :S
değişti kuzum götüreyim seni ama yasak sana fal
eski yerini bilmiyorum ama besiktastan mackaya dogru cikan taraftakuzum besıktas symbolun yerı mı degıstıı ? o yoldan dıscıme gıdıyorum hep ama goremedım eskı yerınde tadılat vardı bı araaa :S
Gizemcim sen baktirdinmi nihale?değişti kuzum götüreyim seni ama yasak sana fal
canım yazdım özelden ama evet cok onceden gıtmıstım 1 seneyı gecmıstır belkı kısa bakmıstı ama dedıgı tarıhte bır sey yasamıstım o donemde.Gizemcim sen baktirdinmi nihale?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?