Binnaz Abla

Saraylının alımı şu anda açık duvarı göndereceksen yetişşş sana özelden yazayım nedenini. yok falcı falan sanmamız mümkün değil hepimiz faldaşız burada

Bitane öncelikli vardı iadeymiş geçmişten sonra gishem ve ben geliyoruz acep bi mucize olur da bu gece dinler miyiz baktıkça mı gönderiyo topluca mı?
hayır tatlım, baktıkça servis, baktıkça servis ediyor, nesibe gibi 13 15 kişi nin fallarını bir kereden kaydedip göndermiyor, bu gece dinlersin, fala başladıysa/başlarsa

canim evet bakarken tel.den yaptim kaydi,imkan yok hatirlamam cunku bir 5 gun sonra
selenacım çoook uzun zaman oldu cafede baktırmayalı.gidip cafeye kadını mı sormak gerekiyor? oranın çalışanı değil sanırım.birde herkesin içinde mi ayrı bir bölümde mi bakıyor?

selenacım çoook uzun zaman oldu cafede baktırmayalı.gidip cafeye kadını mı sormak gerekiyor? oranın çalışanı değil sanırım.birde herkesin içinde mi ayrı bir bölümde mi bakıyor?
canim cafe hic oyle fal cafe tarzi bir yer degil,pastane gibi hatta..aciklik,herkesin icinde oturuyorsun ama yaninda sutun,duvar gibi birsey var o kadar cok goz onunde degil o acidan..kasada garsonlara sordum ben gidince,aten hemen yan taraftaymis..sirada kac kisi var dedim,kendisine sorun dediler..o da baktigi bayandan hemen sonra aldi beni..oyle kaprisli birisi degil,sicak ve mutevazi bir insan

çok sağol canım ayrıntılı cevabın için.aklımda soru işareti bırakmadın

Kizlar bu arada Besiktas symboldeki Nihale de deginmeden gecemeyecegim cunku beni cok sasirtti..Gecen ay basinda ilk defa gitmistim,o zmanda begendim ve dediginden cikan olunca yeniden gittim.Onca zaman gecmisti,beni sima olarak belki animsar ama durumumu falan hatirlamasina imkan yok.O kadar degisiktiki,benim hoslandigim kisinin benden uzak durmasiyla ilgili kafamda kurdugum bir sebep var,direkt bana onu soyledi,boyle boyle dusunuyorsun ama o degil,sen cok kuruyorsun kafanda gereksiz diye yorum yapti.Ayrica onceki gitmemden daha evvelki halimizi,bu sure zarfinda neler yasadigimizi,karsimdaki adamin yasadiklarini vs sayip doktu..Gercekten cok ama cok sasirdim yani hatirlamasina imkan yok onceki falini..O da super bence,hatta kadikoydeki Asli kadar veya daha bile iyi olabilir

kuzum besıktas symbolun yerı mı degıstıı ? o yoldan dıscıme gıdıyorum hep ama goremedım eskı yerınde tadılat vardı bı araaa :S

Kizlar bu ada bebim yolculuk yapacagimi bile bilmis ayrilmamizin sebebini falan soylemedim hic bisey ucuncu bi sahis var sanki demis cidden var ve ilk defa bi falciya soylemedim ne bileyim bilmis sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…