Binnaz Abla

Annesini kaybetmekle burun buruna gelmiş bir insan olarak acını anlıyorum inan... Başınsağolsun, Allah sana sabır versin, anneciğin benimde dualarımda olacak...

Annesini kaybetmekle burun buruna gelmiş bir insan olarak acını anlıyorum inan... Başınsağolsun, Allah sana sabır versin, anneciğin benimde dualarımda olacak...
Allah hepinizden razi olsun dune kadar telefonu elime almamistm ama dun sanki size soylemem ne olrsnz kendinizi yipratmyn demek icn yazdm bilseydm annemn son zamanlri kendimi bu hale sokarmydim ben yapamadm siz yapmayn

Canim ben de gittim bugun Asliya :) sende is disinda askla ilgili soyledikleri nasildi?

Şimdi diğer yorumunuda okudum ve seninle ilgili bildiklerinin altına komple imzamı atarım kaldı ki annemin rahatsızlığına kadar bildi.Ayrıca bana iş ile ilgili verdiği zaman süreci ve binanın şekli hatta görüşeceğim kişileri bile bildi.İlk önce bayanla sonrada çalışacağın kişi ile görüşeceksin demişti pazartesi gidip görüşeceğim...Bende kesinlikle tavsiye ediyorummm ve memnun kalmana çok mutlu oldum canım

Karena nın falına bayıldım.. geçmişle ilgili cuk tespitleri var, kim demişti yaa buradan kim dediyse aynen katılıyorum.. hala tekrar tekrar okuyorm

Darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…