Inanin ne konusucagimi ne soylicegimi bilmiyorum suan bunlari yazarken elim titriyo tam 6 gun oldu annemi kaybettim hayatimin butun sinavlarini su 4 ayin icinde verdim sanki daha 48 yasindydi birbirimizn derdini dinledik acilarimza orrak olmaya calistik daha bundn 1 hafta once en buyuk yanginin eski sevgilimin bana yasattiklrydi simdi dunya basima yikilsa daha buyuk aci cekemem ben bu aciyi cekerken arayip uzgunum diyebildi zaten aramasydda ne farkederdi ne olursnz yapmaun kendinzo hic bsy icin hirpalamayn bilseydm bunu yasicgmi 3 ay boyimca o adam icin aci cekermydm her saniyemi annem icn harcardim bilin istedm hayattaki en buyuk aci buymus
Canim iki falim iyiydi ama sona birden olavak dedigi olmayacak bu ise donune ada sulara gomulduCanim sanki sen falsepetindeki ada yildizi begeniyordun tarotta yanlis mi hatirluyorum, yine mi seni karistiriyorum yoksa :)
aaa süpermişşş :))
nerde canımcım bu aslı kaça bakıyor :)
bana uzakmış gerçiii
Allah hepinizden razi olsun dune kadar telefonu elime almamistm ama dun sanki size soylemem ne olrsnz kendinizi yipratmyn demek icn yazdm bilseydm annemn son zamanlri kendimi bu hale sokarmydim ben yapamadm siz yapmaynAnnesini kaybetmekle burun buruna gelmiş bir insan olarak acını anlıyorum inan... Başınsağolsun, Allah sana sabır versin, anneciğin benimde dualarımda olacak...
Canim ben de gittim bugun Asliya :) sende is disinda askla ilgili soyledikleri nasildi?
eski yerini bilmiyorum ama besiktastan mackaya dogru cikan tarafta
Canim iki falim iyiydi ama sona birden olavak dedigi olmayacak bu ise donune ada sulara gomuldu
di mi? ben de çoook şaşırdım eski falını okuyunca..Karena nın falına bayıldım.. geçmişle ilgili cuk tespitleri var, kim demişti yaa buradan kim dediyse aynen katılıyorum.. hala tekrar tekrar okuyorm
AtartAtartımın falını ben de okudum ve gerçekten de cuk oturtmuş hatun falı Urminacımdi mi? ben de çoook şaşırdım eski falını okuyunca..
Cok mantikli canimcanim evet bakarken tel.den yaptim kaydi,imkan yok hatirlamam cunku bir 5 gun sonra
Kadikoyun neresinde canin bu kadin ya adres verirmisinizFıstık Aslı 20 TL ye bakıyor ve 5 TL de cafeye kahve parası veriyoruz ama tek kelimeyle mikemmelll
Darısı başımaKızlar günaydın iyi haftasonları
Saraylıhanım falımı yorumlamıs epey uzun ve açıklayıcı bir fal olmuş bu ikinci falımdı ve tarot atmıştım ayrıca rüyamı yazmıştım onuda yorumlamış ben çok begendim kafamda bir soru işareti bırakmamış bilginiz olsun
yani hatun süper.. çok uzun ama yani inanılmaz atışlar yapmış , urminaa peki senin onda yaşadığın şeyler oldu mu?di mi? ben de çoook şaşırdım eski falını okuyunca..
amin canımm,henüz gelmedi o zaman falınDarısı başıma
Nayırrrr bitanem gelmediamin canımm,henüz gelmedi o zaman falın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?