- 28 Mart 2013
- 800
- 315
- 358
Kizlar, Falsepetindeki Karena'nin saraylihanim in olduğundan şüpheleniyorum.
Çünkü 2-3 önce saraylihanim 3 hafta biryere gitmişti, karena da öyle
deme öyle demeKizlar, Falsepetindeki Karena'nin saraylihanim in olduğundan şüpheleniyorum.
Kizlar, Falsepetindeki Karena'nin saraylihanim in olduğundan şüpheleniyorum.
valla öyle olursa Karena ya değil, Saraylı ya çok pis gönül koyarım ,çünkü ona sayısız fal baktırmışımdır, aramızda gönül bağı oluşmuştur.. her şeyimi bilir öyle diyim.. Bluemum sen Karena falımı okudun, çok çok çoookkkkk her cümlesiyle isabetli değil miydi özellikle şu geçmiş kişi ? yani o beni şok etti
Ya buraya saraylının fala başlama hikayesini okumuştum hani kendi yazısını ama karenanın tanıtım yazısı çok uzak saraylınınkinden şimdi baktım hemen karenaın yazısına. evet senin fal gerçekten dehşet ve full noktaatışı ben bile okurken biri bizi gözetliyo dedimvalla öyle olursa Karena ya değil, Saraylı ya çok pis gönül koyarım ,çünkü ona sayısız fal baktırmışımdır, aramızda gönül bağı oluşmuştur.. her şeyimi bilir öyle diyim.. Bluemum sen Karena falımı okudun, çok çok çoookkkkk her cümlesiyle isabetli değil miydi özellikle şu geçmiş kişi ? yani o beni şok etti
ben yine Emineeğğğ e attım, yine memnun kaldım ehehe tatlı kadın yaa
valla öyle olursa Karena ya değil, Saraylı ya çok pis gönül koyarım ,çünkü ona sayısız fal baktırmışımdır, aramızda gönül bağı oluşmuştur.. her şeyimi bilir öyle diyim.. Bluemum sen Karena falımı okudun, çok çok çoookkkkk her cümlesiyle isabetli değil miydi özellikle şu geçmiş kişi ? yani o beni şok etti
ben yine Emineeğğğ e attım, yine memnun kaldım ehehe tatlı kadın yaa
deme öyle deme, aklımıza böyle şeyler düşürme , sen baktırmış mıydın peki?
hayır oglene dogru gelır bakıma devam eder benım oyle olmustuSaraylı haftasonu da mı acaba saat 21'den sonra bakacak yaaaa
Seni seviyorum tolinimmm mutlu ettin benihayır oglene dogru gelır bakıma devam eder benım oyle olmustu
merak edıyorum senın falını bakalım neler soylıycekSeni seviyorum tolinimmm mutlu ettin beni
Ben de merak ediyorummerak edıyorum senın falını bakalım neler soylıycek
Biraz daha bekle istersen anistonum en son kime baktırmıştın?Yarn mredim yenilenecek ya :/ ama 15 gundur de kimseye fal atmiyorum..byle devam etsemmi baktirsammi hic karar veremedim.. fal atiyorum ama fal tarihi beklemekten sikldm
Hoşgeldin :) dışarıdan nasıl görünüyodukuzun süredir sizleri takip ediyordum artık bende üyeyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?