Binnaz Abla

ben az önce benna küçüker'e tarot baktırdım daha önce baktırdıklarımın hepsine işle ilgili baktırmıştım hepsi eylül ayının son haftası değişim(terfi) olacak demişti. ilk kez bu bayan göremiyorum umutlandırmak istemem demiş. ve bazı tavsiyelerde bulunmuş şuan için bu yolun kapalı olduğunu söylemiş. en azından yakın gelecekte böyle bişey olmadığını çok net söylemiş. halbuki diğerlerinin hepsi beklenti içine sokmuştu beni.

Hani derler ya Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye,bence o sitede ne varsa puanı en en düşüklerde var..
Şimdi Bakıyorum Haleh Hanım'a puanı %100 olmuş tarotta..En iyisi görünüyor..3 kez gittim kadında ne var,biraz geçmiş,biraz anda yorumları iyi ama ileriye dönük toz pembe hikayeler..Gerçekle alakası olmayan şeyler..Tarihler zaten fasa,fiso..Hele son zamanlarda iyice çığırından çıkarmış falı..son falımda güleyim mi,ağlayayım mı şaşırdım kaldım..O derece uçmuş yani
2.si Deniz Görür var puanı % 99..Adam zahmet edip seçtiğin kartları bile yorumlamıyor,orda konuşuyor Erkeklere karşı şöyle olmalıymışız,böyle olmalıymışız..Bana gelen sesli mesaj komple,böyle idi...Birde arkasına yaptığı saygısızlıklar.

Özetle ben şiştim yani,saçma sapan hikayeler duymaktan..Ha önceden hoşuma gidiyor,biraz keyifleniyordum,şimdi bildiğin canımı iyice sıkıyorlar...bedava da desinler yok artık ya ben almayayım..Çok tokum

Benim ilk falım Benna küçüker'e idi.Burdaki yorumlarda genelde pek olumlu bahsedilmez ondan.Benimki harikaydı diyemem,ama pek çok konuda tutarlı bi faldı,içindeki durumuda bilmiştir.Doğru boş yere umut veren biri değil.Bence Benna denenebilir isimler arasında.

Cansın yada Serra ya fal baktıran arkadaşlardan gelecekle ilgili dediklerini yaşayan varmı? Şoka sokmuştu herkesi çünkü yorumlarıyla ,o yüzden merak ettim.

haleh'e bende fal baktırdım ilk umutlandıranda odur eylül eylül deyip durdu 2. fal baktırışımda yılbaşına erteledi olayı
pozitiflik komasına girdim neredeyse. Bu benna bebek beklediğimizi söyledim ama bununla ilgili çok önemli bir ayrıntıyı dile getirdi ve önemli bişeydi iyi düşünülmesi gerekirdi. sana katılıyorum puanı yüksek olanların hep pozitif olmalarından.

Al benden de o kadar hele o Deniz Görür adam fal bakmıyor zaten beni dinlersen şöyle olur böyle olur sen kimsin ki seni dinleyeceğim aslında o sitenin faaliyetini tavsiye verilir olarak değiştirsinler zira fal bakan yok bol bol tavsiye veriliyor aslında ben bitirdim baktırmıyorum da ama şu Cansın ı da merak ediyorum onunla bu işi noktalayacağım resmen paraları çöpe atıyoruz yazıktır

bu güne dek baktırdığım en kötü en alakasız ve en baştan savma falı dün gece binnaz ablada marzuka yavuza baktırdım yok böyle bir şey o yorumlar nasıl oraya yazılmış anlamak mümkün değil

Ezgi Sezen'e baktıran var mı? Cansının ya da Serranın geleceği yok
Falsepetindeki Derin'e baktıracağım ama o sitenin açılacağı yok pazartesi dediler çarşamba oldu bugün de açılmaz

Ben bugün baktırdım O'na.. Puanım kendisine yettiği için O'nu tercih etmiştim.. Açıkçası hiç işime gelmeyen şeyler söylemiş olsa da, sonumuzun ayrılık olacağını söylemiş olsa da ben beğendim. Çünkü olumsuz olan şeyleri söylemenin yolunu oldukça iyi kavramış biri.. Gerek ilk başta sorduğum soruya, gerekse soru cevap kısmında sorduğum soruya oldukça ayrıntılı cevap vermiş.

Ezgi Sezen'e baktıran var mı? Cansının ya da Serranın geleceği yok
Falsepetindeki Derin'e baktıracağım ama o sitenin açılacağı yok pazartesi dediler çarşamba oldu bugün de açılmaz
:37

fal sepetinin açılması gerek benim orda kahve hakkım var, henüz kullanmadım

Ayip ama ya varya yok saat 21.00 yok gun ici fln resmen kekliyolr

İyi diyosunuz, hoş diyosunuz daaa dayanabilecek arkadaşlar var mı merak ediyorum doğrusu

Beyzosum ayip deglmi valla ama baksana sunlra yok 21de yok gun ici resmen kekleniyorz ha herlde tklnma parasi gliyo bide ordan sey yapiyolr gbime gldi benim otrdm bnu dsndum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…