Bende o yorumları anlamıyorum zaten maşallah ordaki falcıların hepsi süper her dedikleri çıkıyor falan halbuki nerdeyse %60 ını denedim öyle nokta atışı yapan falan yok artı verdikleri zamanlar hep yuvarlak mesela 2014 senesinin içinde ne demekse bu özetle yorumlara bakmak hata olur en iyisi buradan tecrübeleri öğrenmek
teşekkürler bu arada bilgi için
ben az önce benna küçüker'e tarot baktırdım daha önce baktırdıklarımın hepsine işle ilgili baktırmıştım hepsi eylül ayının son haftası değişim(terfi) olacak demişti. ilk kez bu bayan göremiyorum umutlandırmak istemem demiş. ve bazı tavsiyelerde bulunmuş şuan için bu yolun kapalı olduğunu söylemiş. en azından yakın gelecekte böyle bişey olmadığını çok net söylemiş. halbuki diğerlerinin hepsi beklenti içine sokmuştu beni.
Hani derler ya Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye,bence o sitede ne varsa puanı en en düşüklerde var..
Şimdi Bakıyorum Haleh Hanım'a puanı %100 olmuş tarotta..En iyisi görünüyor..3 kez gittim kadında ne var,biraz geçmiş,biraz anda yorumları iyi ama ileriye dönük toz pembe hikayeler..Gerçekle alakası olmayan şeyler..Tarihler zaten fasa,fiso..Hele son zamanlarda iyice çığırından çıkarmış falı..son falımda güleyim mi,ağlayayım mı şaşırdım kaldım..O derece uçmuş yani
2.si Deniz Görür var puanı % 99..Adam zahmet edip seçtiğin kartları bile yorumlamıyor,orda konuşuyor Erkeklere karşı şöyle olmalıymışız,böyle olmalıymışız..Bana gelen sesli mesaj komple,böyle idi...Birde arkasına yaptığı saygısızlıklar.
Özetle ben şiştim yani,saçma sapan hikayeler duymaktan..Ha önceden hoşuma gidiyor,biraz keyifleniyordum,şimdi bildiğin canımı iyice sıkıyorlar...bedava da desinler yok artık ya ben almayayım..Çok tokum
Hani derler ya Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye,bence o sitede ne varsa puanı en en düşüklerde var..
Şimdi Bakıyorum Haleh Hanım'a puanı %100 olmuş tarotta..En iyisi görünüyor..3 kez gittim kadında ne var,biraz geçmiş,biraz anda yorumları iyi ama ileriye dönük toz pembe hikayeler..Gerçekle alakası olmayan şeyler..Tarihler zaten fasa,fiso..Hele son zamanlarda iyice çığırından çıkarmış falı..son falımda güleyim mi,ağlayayım mı şaşırdım kaldım..O derece uçmuş yani
2.si Deniz Görür var puanı % 99..Adam zahmet edip seçtiğin kartları bile yorumlamıyor,orda konuşuyor Erkeklere karşı şöyle olmalıymışız,böyle olmalıymışız..Bana gelen sesli mesaj komple,böyle idi...Birde arkasına yaptığı saygısızlıklar.
Özetle ben şiştim yani,saçma sapan hikayeler duymaktan..Ha önceden hoşuma gidiyor,biraz keyifleniyordum,şimdi bildiğin canımı iyice sıkıyorlar...bedava da desinler yok artık ya ben almayayım..Çok tokum
Cansın yada Serra ya fal baktıran arkadaşlardan gelecekle ilgili dediklerini yaşayan varmı? Şoka sokmuştu herkesi çünkü yorumlarıyla ,o yüzden merak ettim.
Tamam cok teşekkürlercanim daha gerceklesmedi beklemedeyim ben:44:
Tamam cok teşekkürler
Ezgi Sezen'e baktıran var mı? Cansının ya da Serranın geleceği yok
Falsepetindeki Derin'e baktıracağım ama o sitenin açılacağı yok pazartesi dediler çarşamba oldu bugün de açılmaz
Ezgi Sezen'e baktıran var mı? Cansının ya da Serranın geleceği yok
Falsepetindeki Derin'e baktıracağım ama o sitenin açılacağı yok pazartesi dediler çarşamba oldu bugün de açılmaz :37
fal sepetinin açılması gerek benim orda kahve hakkım var, henüz kullanmadım
açıldığı zamanda ilk 1 saat kimse fal baktırmasında keklenmeyi o zaman görsünler
Bence ilk 1 gun kimse baktrmsnnn ahahhaha
İyi diyosunuz, hoş diyosunuz daaa dayanabilecek arkadaşlar var mı merak ediyorum doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?