mertt öncee telvedeydiii kuzummm amaaa adınıı değiştiripp geçtii
düzelttim kuzu, kafam gitti :))venüss falsepetindee değilmii kuzumm
ÜZÜLME..bende çok övgülere dayanamayıp bi hevesle atmıştım aynı senin gibi olmuştum..
geçenlerdee de yazdımm kuzummm bana geneldeee aynıı konudaa üç aşağıı beş yukarıı tahminleri verirlerr at yarışı gibi olduuzeziim, merak ettiğim şey mesela bana selena ve yiğit-nesibe ikilisi aynı olay hakkında hep farklı düşüncelerini iletmişlerdir.. bu falcılara da ben de güvenirim ama bu durum hep kafamı karıştırdı. Selena mı yoksa Nesibe-Yiğit mi diye..
hiçç bilmiyomm kuzummm rezzana yazsanaa cevap verirseeeevet biliyorum telweden çıkmasına sevinmiştim zaten. yaww nerelerde bu herif. varsa ikinci hesabı falan ordan yakalıyayım bari.
Kahvemi bile kendi ellerimle pişirdiğim tek falcıydıÜZÜLME..bende çok övgülere dayanamayıp bi hevesle atmıştım aynı senin gibi olmuştum..
bende de söylediği çıkanlar sıralaması yapsam YİĞİT> NESİBE> SELENA çıkar.. aslında selenanın dediği ve çıkan şeyler çok az ama yine de anlık durumu kesinlikle çok çok iyi biliyor.geçenlerdee de yazdımm kuzummm bana geneldeee aynıı konudaa üç aşağıı beş yukarıı tahminleri verirlerr at yarışı gibi olduusıralamamm lazımm olduysaa önce nesibee cok öncedendir baktırıyorumm nesiledenn nesilee falcımızz sonraa yiğittt selenayıı bi ara astım kestimm ama odaa sonradaan bunlarınn arasınaa katıldıı yeni falcılarıı ablamaa denetiyomm ben çoğunluklaa deniyom ama bunlarrr benimmm esas falcılarımm herkess öyle yapsaa daha az paramız gitcekk kafam karışıyooo şimdi bakıyomm yüzlercee fal baktırmışımmm hatırlamıyomm bile yaaa giden paralaraa yanıyomm bidee son günlerdee bu cıktı beynimizzz döndüüü kim bu kimm diyeee
bundan sonra makinede yapmaya devam..Kahvemi bile kendi ellerimle pişirdiğim tek falcıydı
Selena konusuna aynen katılıyorum anlık durumu suda çok iyi biliyorbende de söylediği çıkanlar sıralaması yapsam YİĞİT> NESİBE> SELENA çıkar.. aslında selenanın dediği ve çıkan şeyler çok az ama yine de anlık durumu kesinlikle çok çok iyi biliyor.
selenaa kadınn gibi kadınnn bendee seviyomm yaaa olgunn bi kadınn rezzandandaa dahaa iyi insanlıkk olarakkk bana göreee cok yardımseverrbende de söylediği çıkanlar sıralaması yapsam YİĞİT> NESİBE> SELENA çıkar.. aslında selenanın dediği ve çıkan şeyler çok az ama yine de anlık durumu kesinlikle çok çok iyi biliyor.
hiçç bilmiyomm kuzummm rezzana yazsanaa cevap verirseeemertiii istiyozz ne zamann bakcakk diyee
Aynen yaaa bundan sonra öyle yapacambundan sonra makinede yapmaya devam..
ahahah kıyamam kızKahvemi bile kendi ellerimle pişirdiğim tek falcıydı
sorr kuzummm geçç cevapp veriyooo ama dönerr inşallaahhhbilmiyomki sorsam mıki, tamm saol
Evet yaaa bende merti aradan takip ediyorum belki çıkar ortaya diye ama yok.. bi sorsak arkadaşlar sityeye..açacakmı diye yoğun olarak sorulusa açar belki..hiçç bilmiyomm kuzummm rezzana yazsanaa cevap verirseeemertiii istiyozz ne zamann bakcakk diyee
Aaa saka yapiysun daha oglen baktim mesguldeydi.sKarena artık yorumcular arasında görünmüyor falsepetinde
ben falalemeee medyumm memişş gelsee fal atmammEvet yaaa bende merti aradan takip ediyorum belki çıkar ortaya diye ama yok.. bi sorsak arkadaşlar sityeye..açacakmı diye yoğun olarak sorulusa açar belki..
Harikayiz ya vallahiiiFalsepeti karınanın profılını kapatmış ayy kızlar korkulur bızden yuhhh dıyorum ve bu sahtekarlıgı yakalayan arkadaslarımıda tebrık edıyorum.ben baktırmamıştım ıyıkıde baktırmamışım..
Valla çok heves etmiştim hatta yakaladığımda olimpiyatları kazanmış gibi hissettim kendimi ama fal bi geldi tutmamışahahah kıyamam kız
Öğlen ben foyasını ortaya çıkardıktan sonra arkadaşlar şikayet etti. elindeki falları tamamladıktan sonra şut ve goooolAaa saka yapiysun daha oglen baktim mesguldeydi.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?