Binnaz Abla

geçenlerdee de yazdımm kuzummm bana geneldeee aynıı konudaa üç aşağıı beş yukarıı tahminleri verirlerr at yarışı gibi olduu sıralamamm lazımm olduysaa önce nesibee cok öncedendir baktırıyorumm nesiledenn nesilee falcımızz sonraa yiğittt selenayıı bi ara astım kestimm ama odaa sonradaan bunlarınn arasınaa katıldıı yeni falcılarıı ablamaa denetiyomm ben çoğunluklaa deniyom ama bunlarrr benimmm esas falcılarımm herkess öyle yapsaa daha az paramız gitcekk kafam karışıyooo şimdi bakıyomm yüzlercee fal baktırmışımmm hatırlamıyomm bile yaaa giden paralaraa yanıyomm bidee son günlerdee bu cıktı beynimizzz döndüüü kim bu kimm diyeee

bende de söylediği çıkanlar sıralaması yapsam YİĞİT> NESİBE> SELENA çıkar.. aslında selenanın dediği ve çıkan şeyler çok az ama yine de anlık durumu kesinlikle çok çok iyi biliyor.

bende de söylediği çıkanlar sıralaması yapsam YİĞİT> NESİBE> SELENA çıkar.. aslında selenanın dediği ve çıkan şeyler çok az ama yine de anlık durumu kesinlikle çok çok iyi biliyor.
Selena konusuna aynen katılıyorum anlık durumu suda çok iyi biliyor ama saraylı hayal kırıklığına uğrattı

selenaa kadınn gibi kadınnn bendee seviyomm yaaa olgunn bi kadınn rezzandandaa dahaa iyi insanlıkk olarakkk bana göreee cok yardımseverr nesibedeee öyleee amaa yiğittt bazen cokk sımarıkkk sankii ben ona fal bakıyomm gibi yapıyooo canımsss yaaa çok yakışıklııı kıyamıyomm

Harikayiz ya vallahiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…