Binnaz Abla

Evet yaaa bende merti aradan takip ediyorum belki çıkar ortaya diye ama yok.. bi sorsak arkadaşlar sityeye..açacakmı diye yoğun olarak sorulusa açar belki..

müşteri hizmetlerine çok sordum işleri varmış, birde fal bakmasını merakla bekliyorlar mış. hey allahım siz mi, biz mi..

Ay okuyamadım mesajları neler oldu özet geçsin biri Herkese hayırlı akşamlar bu ara

ciddi misin atart ?? pişman oldum onu şimdi yazdığıma yaa
canım senin bi suçun yok, daha önce tanıdığımız biri de olmadığından ,sana attığım falın aynısının tıpkısını Allegrita ya göndermiş, neyse foyası çıktı!.. Saraylı nın tırnağı bile olamaz o yaa, o kim defolup gitti

okuyommm ama yetişemiyorumm kızlarrr yaaa benim kaynanamıdaaa sahte kaynanaaa diyee bi el atıp şutlayınn onla uğraşıyomm yakındaaa candann beyaz gibii olacazz

Bence konuşun derdini öğrenin ya da nişanlınızla oturup sakince açık açık konuşun. Karşıdakini bilmiyorum açıkcası anlayışlı biriyse yapın bunu tabii yoksa '' Zulmeden kötü gelin'' sıfatı anında yapıştırır.

miroskas a atmayıııııııııınnnnn sakınnn ...tolini dinleyin
Miraskos da burda reklamını yapmış hatta Selena nın duvarında fal baktırırken farkedilerek, yorumunu silmiş, profil fotosunu da değişerek bukelemunlaşmış bir falcıdır. Falcıların karalistesi mi var ? öyle mi? burdan biz de onlar için bir karaliste hazırlarız çok zor değil

Bana da tutturmadı canım
İncesazım fal konumda herkesle aynı şeyleri söyledi ama havada bırakmış hep fallarımda çıkan ikinci işye geçti vs sonra yine ona döndü ama havada. işle ilgili söylediği hiçbirşey tutmuyor ha emek vermiş onu hissediyosun dinlerken, kesinlikle emek vermiş ama tutmadı yaaa

Saraylinin fali bende sanki baska birine bakmis gibiydi hic tutar bur yeri yoktu bende yazmistim soru kismina ida enerjimiz uymadi demekki diye yazmisti bencede eneejin uymadi kafana takma bitanen
lelem fal konumda diğer fallarımdaki gibiysi ama diğerleri mesela daha açıklamalı fallarımın hani bana saraylı farklı bişey söylememiş o konuda ama tamemn havada bırakmış. işle ilgili ksııma girmiş hiç benimle alakası yok mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…