Ya gecen gordum bi caps de kara kuvvetleri komutani organeral olurmuyum diye medyummemise gideli 5 yil oldu dye.D.D.D.D.D.D.Dben falalemeee medyumm memişş gelsee fal atmamm
Evet yaaa bende merti aradan takip ediyorum belki çıkar ortaya diye ama yok.. bi sorsak arkadaşlar sityeye..açacakmı diye yoğun olarak sorulusa açar belki..
kuzummm bide kafasındaa kuşluuu fotosuuu varrYa gecen gordum bi caps de kara kuvvetleri komutani organeral olurmuyum diye medyummemise gideli 5 yil oldu dye.D.D.D.D.D.D.D
!!! Harikasin hayatim!!!Öğlen ben foyasını ortaya çıkardıktan sonra arkadaşlar şikayet etti. elindeki falları tamamladıktan sonra şut ve gooool
onlarrr para kazanmayııı derkenn yanlışş yazmışlarrrmüşteri hizmetlerine çok sordum işleri varmış, birde fal bakmasını merakla bekliyorlar mış. hey allahım siz mi, biz mi..
Ayy hatrladim hayatimm ya medyum ketoyla da bi kapismasi vardi onun.D.D.D.D.Dkuzummm bide kafasındaa kuşluuu fotosuuu varrne tokatt yediydiii yaaa
Ayy hatrladim hayatimm ya medyum ketoyla da bi kapismasi vardi onun.D.D.D.D.D
ne bitmez bu işler yaaa..gelsin artıkmüşteri hizmetlerine çok sordum işleri varmış, birde fal bakmasını merakla bekliyorlar mış. hey allahım siz mi, biz mi..
ne bitmez bu işler yaaa..gelsin artık
onlarrr para kazanmayııı derkenn yanlışş yazmışlarrr
canım senin bi suçun yok, daha önce tanıdığımız biri de olmadığından ,sana attığım falın aynısının tıpkısını Allegrita ya göndermiş, neyse foyası çıktı!.. Saraylı nın tırnağı bile olamaz o yaa, o kim defolup gitticiddi misin atart ?? pişman oldum onu şimdi yazdığıma yaa
okuyommm ama yetişemiyorumm kızlarrr yaaa benim kaynanamıdaaa sahte kaynanaaa diyee bi el atıp şutlayınnonla uğraşıyomm yakındaaa candann beyaz gibii olacazz
Miraskos da burda reklamını yapmış hatta Selena nın duvarında fal baktırırken farkedilerek, yorumunu silmiş, profil fotosunu da değişerek bukelemunlaşmış bir falcıdır. Falcıların karalistesi mi var ? öyle mi? burdan biz de onlar için bir karaliste hazırlarız çok zor değilmiroskas a atmayıııııııııınnnnn sakınnn ...tolini dinleyin
Kızlar saraylının falını dinledim ve şaşkınımtutmamış pek var mı içinizde saraylının tutturamadığı yoksa bi ben miyim
İncesazım fal konumda herkesle aynı şeyleri söyledi ama havada bırakmış hep fallarımda çıkan ikinci işye geçti vs sonra yine ona döndü ama havada. işle ilgili söylediği hiçbirşey tutmuyor ha emek vermiş onu hissediyosun dinlerken, kesinlikle emek vermiş ama tutmadı yaaaBana da tutturmadı canım
Saraylinin fali bende sanki baska birine bakmis gibiydi hic tutar bur yeri yoktu bende yazmistim soru kismina ida enerjimiz uymadi demekki diye yazmisti bencede eneejin uymadi kafana takma bitanenKahvemi bile kendi ellerimle pişirdiğim tek falcıydı
lelem fal konumda diğer fallarımdaki gibiysi ama diğerleri mesela daha açıklamalı fallarımın hani bana saraylı farklı bişey söylememiş o konuda ama tamemn havada bırakmış. işle ilgili ksııma girmiş hiç benimle alakası yok meselaSaraylinin fali bende sanki baska birine bakmis gibiydi hic tutar bur yeri yoktu bende yazmistim soru kismina ida enerjimiz uymadi demekki diye yazmisti bencede eneejin uymadi kafana takma bitanen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?