Binnaz Abla

Canim bence artik fal atma kafan karisiyor boyle az bekle

Saraylinin fali bende sanki baska birine bakmis gibiydi hic tutar bur yeri yoktu bende yazmistim soru kismina ida enerjimiz uymadi demekki diye yazmisti bencede eneejin uymadi kafana takma bitanen
lale sen selenacıydın dımı?

Mert reiki gelse ben de baktırıcam da meydanda yok ayrıca benim falımla ilgili bir sorun oluşmuştu, face hesabına mesaj atmıştım gerçek facebook hesabından dönüş yapmıştı. Kamerayla alakalı bir işi var ama tam olarak ne bilmiyorum. O yüzden yoğun sanırım, fal bakmaya zamanı yok.

Angel of Love Saraylı bana da tutturamadı. Daha önce baktırmış mıydın sen?

Kızlar benim durumumu en doğru Fama ve Klothoyağmur bilmiş diyenler var mı ? Ben ünlülerden kimseye atmadım. Enerjim uyan varsa isim alacağum da

Hayır ilk defa baktırdım canım. asıl fal konumu dediğim gibi diğerleriyle aynı ya da paralel yorumladı ama sonunu havada bırakıp oradan oraya girmiş. iş konuma girmiş hadi fal konum doğru diyelim iş konum baştan aşağı yanlıştı bahsettiği kişilere vs kadar emek vermiş hakkını yiyemem o konuda ama fal konu odaklı değil yani başka şeyleri kısa kesip asıl konuya ağırlık verebilirdi çok dağınık oldu. falın sonunda tekrar fal konuma gelmiş yani çorba gibi fal olmuş açıkçası

Bilge binnaz abla saraylihanim tellwe baskada yok

Kızlar benim durumumu en doğru Fama ve Klothoyağmur bilmiş diyenler var mı ? Ben ünlülerden kimseye atmadım. Enerjim uyan varsa isim alacağum da
Fama'ya atmak nasip olmadı şimdi hangi surette falıma bakıyor bilmiyorum ama klotho tutturdu durumu sadece 4 arkadaşın falının başı copy past olduğunu tespit ettik onun dışında doğru bi faldı

Fama'ya atmak nasip olmadı şimdi hangi surette falıma bakıyor bilmiyorum ama klotho tutturdu durumu sadece 4 arkadaşın falının başı copy past olduğunu tespit ettik onun dışında doğru bi faldı

Hah şimdi o zaman enerjimiz uyuyor faldaş, şimdi de bakem bane baktırdığın fallar arasında bu bende biliyor arkideş dediğin kim var ?

Saraylı her şeyden bahsediyor zaten falında. Benimde falımda bir çok şeye değinmişti. Ana konuyu atlamadan başka konulara değinmesi hoşuma gitmişti.
Anda iyiydi ama kahve falının 6 aylık geleceği kapsadığını varsayarsak gelecek tutmadı. Bi de bende geçmişle geleceği baya karıştırmıştı. O yüzden tekrar denemedim. Zaten benim enerjim çoğunluğun enerjisiyle uymuyor

senle kimin enerjisi uyuyor cicim ? Kamuoyu yoklaması yapıyorum da bugünlerde

Hah şimdi o zaman enerjimiz uyuyor faldaş, şimdi de bakem bane baktırdığın fallar arasında bu bende biliyor arkideş dediğin kim var ?
Valla fal konumu hepsi aynı yorumladı ama selena su tavsiye ederim çünkü anda en iyi sonucu su falı verir. klotho bildi en net derin2013 oldu kimsenin bilmediklerini de söyleyerek. aylin ve organik emine var bir de canım. aslında meryem de var ama işte onun aylin olmasından şüpheleniyorum

An tamam ama işle ilgili an yine tamam değil mesela. yani kafa karışıklığı orada bende. yani asıl fal konumda tamam ama karman çorman olmuş sonra falın sonunda tekrar ona değinmiş falan filan. neyse soru kısmında belki netleşir havadakiler bilemedim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…