- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Aha o harfler bende var dEEpbluEMbu KARENA, E ve M harflerne takıkmış. bunu anladım
Canim bence artik fal atma kafan karisiyor boyle az beklelelem fal konumda diğer fallarımdaki gibiysi ama diğerleri mesela daha açıklamalı fallarımın hani bana saraylı farklı bişey söylememiş o konuda ama tamemn havada bırakmış. işle ilgili ksııma girmiş hiç benimle alakası yok mesela
Paranızı alabildiniz mi?Öğlen ben foyasını ortaya çıkardıktan sonra arkadaşlar şikayet etti. elindeki falları tamamladıktan sonra şut ve gooool
lale sen selenacıydın dımı?Saraylinin fali bende sanki baska birine bakmis gibiydi hic tutar bur yeri yoktu bende yazmistim soru kismina ida enerjimiz uymadi demekki diye yazmisti bencede eneejin uymadi kafana takma bitanen
yok bitanem keşke olabilseydimlale sen selenacıydın dımı?
aaaaa saraylıcıda degılsınyok bitanem keşke olabilseydim
Hayır ilk defa baktırdım canım. asıl fal konumu dediğim gibi diğerleriyle aynı ya da paralel yorumladı ama sonunu havada bırakıp oradan oraya girmiş. iş konuma girmiş hadi fal konum doğru diyelim iş konum baştan aşağı yanlıştı bahsettiği kişilere vs kadarMert reiki gelse ben de baktırıcam da meydanda yokayrıca benim falımla ilgili bir sorun oluşmuştu, face hesabına mesaj atmıştım gerçek facebook hesabından dönüş yapmıştı. Kamerayla alakalı bir işi var ama tam olarak ne bilmiyorum. O yüzden yoğun sanırım, fal bakmaya zamanı yok.
Angel of Love Saraylı bana da tutturamadı. Daha önce baktırmış mıydın sen?
Bilge binnaz abla saraylihanim tellwe baskada yokooo neler olmuşş burda kızlarrçözülmüşş amaa şaşırdımm yaa benim güvenilir falcılarım selena ve nesibe bide yiğitt var amaa odaa telde bu kadar başkada kimseciklere güvenmiyorumm başımızaa taş yağacak zaten dertliyizz bidee siz vurunn
Fama'ya atmak nasip olmadı şimdi hangi surette falıma bakıyor bilmiyorum ama klotho tutturdu durumu sadece 4 arkadaşın falının başı copy past olduğunu tespit ettik onun dışında doğru bi faldıKızlar benim durumumu en doğru Fama ve Klothoyağmur bilmiş diyenler var mı ? Ben ünlülerden kimseye atmadım. Enerjim uyan varsa isim alacağum da
Arkadaşlara iade yapmışlar canımParanızı alabildiniz mi?
Fama'ya atmak nasip olmadı şimdi hangi surette falıma bakıyor bilmiyorum ama klotho tutturdu durumu sadece 4 arkadaşın falının başı copy past olduğunu tespit ettik onun dışında doğru bi faldı
Hayır ilk defa baktırdım canım. asıl fal konumu dediğim gibi diğerleriyle aynı ya da paralel yorumladı ama sonunu havada bırakıp oradan oraya girmiş. iş konuma girmiş hadi fal konum doğru diyelim iş konum baştan aşağı yanlıştı bahsettiği kişilere vs kadaremek vermiş hakkını yiyemem o konuda ama fal konu odaklı değil yani başka şeyleri kısa kesip asıl konuya ağırlık verebilirdi çok dağınık oldu. falın sonunda tekrar fal konuma gelmiş yani çorba gibi fal olmuş açıkçası
kuzummm karenaa kopyala yapıştırmaa yapmışş o tespit edilmişş falsepetidee cıkarmışş sitedennAy okuyamadım mesajları neler oldu özet geçsin biriHerkese hayırlı akşamlar bu ara
Saraylı her şeyden bahsediyor zaten falında. Benimde falımda bir çok şeye değinmişti. Ana konuyu atlamadan başka konulara değinmesi hoşuma gitmişti.
Anda iyiydi ama kahve falının 6 aylık geleceği kapsadığını varsayarsak gelecek tutmadı. Bi de bende geçmişle geleceği baya karıştırmıştı. O yüzden tekrar denemedim. Zaten benim enerjim çoğunluğun enerjisiyle uymuyor
Valla fal konumu hepsi aynı yorumladı ama selena su tavsiye ederim çünkü anda en iyi sonucu su falı verir. klotho bildi en net derin2013 oldu kimsenin bilmediklerini de söyleyerek. aylin ve organik emine var bir de canım. aslında meryem de var ama işte onun aylin olmasından şüpheleniyorumHah şimdi o zaman enerjimiz uyuyor faldaş, şimdi de bakem bane baktırdığın fallar arasında bu bende biliyor arkideş dediğin kim var ?
An tamam ama işle ilgili an yine tamam değil mesela. yani kafa karışıklığı orada bende. yani asıl fal konumda tamam ama karman çorman olmuş sonra falın sonunda tekrar ona değinmiş falan filan. neyse soru kısmında belki netleşir havadakiler bilemedim vallaSaraylı her şeyden bahsediyor zaten falında. Benimde falımda bir çok şeye değinmişti. Ana konuyu atlamadan başka konulara değinmesi hoşuma gitmişti.
Anda iyiydi ama kahve falının 6 aylık geleceği kapsadığını varsayarsak gelecek tutmadı. Bi de bende geçmişle geleceği baya karıştırmıştı. O yüzden tekrar denemedim. Zaten benim enerjim çoğunluğun enerjisiyle uymuyor
kuzummm karenaa kopyala yapıştırmaa yapmışş o tespit edilmişş falsepetidee cıkarmışş sitedenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?