Vayy sahtekar.. yazılı fala güvenim gitti ya..sesli fal en iyisikuzummm karenaa kopyala yapıştırmaa yapmışş o tespit edilmişş falsepetidee cıkarmışş sitedenn
ricaa ederimmm kuzummmTişikkir idirim bilgilendirme içinn aboo iyiki atmamışım
ben ne zamandırrr yazılıı atmıyorummVayy sahtekar.. yazılı fala güvenim gitti ya..sesli fal en iyisi
kuzum karena enselendi. atart ve allegritaya aynı falı atmış onlar da tesadüf bana attılar falları sabah okuduğum falla öğlen okuduğum fal copy past olunca arkadaşları uyardım onlar da şikayet ettiBen takılmadım
senle kimin enerjisi uyuyor cicim ? Kamuoyu yoklaması yapıyorum da bugünlerde
o 3 saattee yapar kuzummm sorunudaa hemenn sorarsann hemenn dönerrvenüs ne kadar sürede yorum yapıyor kızlar?
kuzum karena enselendi. atart ve allegritaya aynı falı atmış onlar da tesadüf bana attılar falları sabah okuduğum falla öğlen okuduğum fal copy past olunca arkadaşları uyardım onlar da şikayet etti
Ben belki derli toplu gelir diye aynı fincanı venüse attım da saat 7 de aldı henüz ses yoko 3 saattee yapar kuzummm sorunudaa hemenn sorarsann hemenn dönerr
Valla fal konumu hepsi aynı yorumladı ama selena su tavsiye ederim çünkü anda en iyi sonucu su falı verir. klotho bildi en net derin2013 oldu kimsenin bilmediklerini de söyleyerek. aylin ve organik emine var bir de canım. aslında meryem de var ama işte onun aylin olmasından şüpheleniyorum
Greyim tamamen tesadüf oldu valla
Deepppp bunudamı sen deşifre etmiş oldun...ajanımmm benim.. Sende olmasan bu sahtekar falcıları nasıl bilicez
o bizee erkenn bakardıı bilemedimm kuzummm sitelerinee yaz istersennBen belki derli toplu gelir diye aynı fincanı venüse attım da saat 7 de aldı henüz ses yok
Bende anı en iyi bilen mert reikidir. Nerden biliyor diye şaşırırım hep fallarını dinlerken. Gelecekte de ufak tefek bir kaç dediği çıktı. Fakat eylülde baktırmıştım en son fal. Falın başında bana bir durumdan bahsetmişti, gözlemlerim ve hislerim beni yanıltmıyorsa dedikleri aynen olacak.
Medyumselena'yı severim.
Venüsamber'in de aynı şekilde dediklerinin çoğunu yaşadım. Bi dahaki ay yakalayabilirsem baktırmayı düşünüyorum.
En son falcı aylin'den memnun kaldım çok. Dediği olayı yaşadım. Durum analizi de iyiydi.
Onun haricinde çok sevilenlerden rezzan abla, emine, saraylı, nesibe hiç çıkmayanlardan. Selin imer'i de ekleyebilirim listeye şubat ayından sonra.
Ama haklarını yemeyeyim nesibe ve saraylı anı güzel bilmişti. Geleceğe dair söyledikleri çıkmadı sadece.
Tıpa tıp aynı falı birden fazla kişiye göndermiş yani.... Biz KK üyeleriyiz böyle enselerizGreyim tamamen tesadüf oldu vallaarkadaşlar falları bana atmasa anlaşılmayacaktı. Hepimiz gözümüzü dört açalım
Sadece iki şey dışında baştan aşağıya aynı inanamazsın ağzın açık kalır bu kadar mı olur dersin. Evet KK enselerTıpa tıp aynı falı birden fazla kişiye göndermiş yani.... Biz KK üyeleriyiz böyle enseleriz
ya reiki banada acayip cikiyor,nereye yok oldu acaba geneBende anı en iyi bilen mert reikidir. Nerden biliyor diye şaşırırım hep fallarını dinlerken. Gelecekte de ufak tefek bir kaç dediği çıktı. Fakat eylülde baktırmıştım en son fal. Falın başında bana bir durumdan bahsetmişti, gözlemlerim ve hislerim beni yanıltmıyorsa dedikleri aynen olacak.
Medyumselena'yı severim.
Venüsamber'in de aynı şekilde dediklerinin çoğunu yaşadım. Bi dahaki ay yakalayabilirsem baktırmayı düşünüyorum.
En son falcı aylin'den memnun kaldım çok. Dediği olayı yaşadım. Durum analizi de iyiydi.
Onun haricinde çok sevilenlerden rezzan abla, emine, saraylı, nesibe hiç çıkmayanlardan. Selin imer'i de ekleyebilirim listeye şubat ayından sonra.
Ama haklarını yemeyeyim nesibe ve saraylı anı güzel bilmişti. Geleceğe dair söyledikleri çıkmadı sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?