Binnaz Abla

benimm hepsinee güvenimm gitti yaaa bundann sonraa bildiklerimlee devam edicemm çıksınn cıkmasınnn en azındann kazıklanmadığımaa eminn olurumm derdim başımdan aşkın bidee birden yükselenn sabun köpüklerine paramıı vermemm artıkk düşkünüm müşkünümm fala amaa midem bulandıı yaaa cıkan fallardann cokk şunlarıı konusuyoruzzz kızlarr

senle kimin enerjisi uyuyor cicim ? Kamuoyu yoklaması yapıyorum da bugünlerde

Bende anı en iyi bilen mert reikidir. Nerden biliyor diye şaşırırım hep fallarını dinlerken. Gelecekte de ufak tefek bir kaç dediği çıktı. Fakat eylülde baktırmıştım en son fal. Falın başında bana bir durumdan bahsetmişti, gözlemlerim ve hislerim beni yanıltmıyorsa dedikleri aynen olacak.
Medyumselena'yı severim.
Venüsamber'in de aynı şekilde dediklerinin çoğunu yaşadım. Bi dahaki ay yakalayabilirsem baktırmayı düşünüyorum.
En son falcı aylin'den memnun kaldım çok. Dediği olayı yaşadım. Durum analizi de iyiydi.

Onun haricinde çok sevilenlerden rezzan abla, emine, saraylı, nesibe hiç çıkmayanlardan. Selin imer'i de ekleyebilirim listeye şubat ayından sonra.
Ama haklarını yemeyeyim nesibe ve saraylı anı güzel bilmişti. Geleceğe dair söyledikleri çıkmadı sadece.

kuzum karena enselendi. atart ve allegritaya aynı falı atmış onlar da tesadüf bana attılar falları sabah okuduğum falla öğlen okuduğum fal copy past olunca arkadaşları uyardım onlar da şikayet etti

Deepppp bunudamı sen deşifre etmiş oldun...ajanımmm benim.. Sende olmasan bu sahtekar falcıları nasıl bilicez

teşekkür ederim canım ben de emine çok kötüydü ne beni ne geçmişimi bildi. Karşı taraf taşındı dedim evet ama kısa mesafeye gitmiş sanki dedi. Kısa mesafe dediği 11 saat Ben de hatları karıştırdı bence cünkü bana dediği bir mevzu hoşlandığım kişiye olmuş Emine bana demiş sonra görüşünce öğrendim ki o almış Ama selena su deneyeceğim galiba en kısa sürede onu gerçekten merak ettim.

Emine tutmadıysa tamam enerjimiz tam tuttu bence, seninkileri de listeme ekliyorum hemen çok sağol canım Selena ve venüs aklımdaki isimler. Selenaya kelebek atmıştım birkaç nokta da çok doğruydu ama cok ucuz olduğu için güvenemiyorum niyeyse

ben en fazla binnaz abla sitesinde baktırdım.fal alem,telve ,fal sepeti bunlardada baktırdım fakat kim hangi sitedeçok aklımda tutmadım,gezerek yorumcu seçtim hep.aralarında iyi olanlar var

ya reiki banada acayip cikiyor,nereye yok oldu acaba gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…