işleriii varmışşş falalemmde meraklaa bekliyomuşşş fal bakmasınııya reiki banada acayip cikiyor,nereye yok oldu acaba gene
o girdiginde yakaladim ama kahve atmistim,pisman oldum sonra tarot atmadigima..hatta dedim fal sorusunda soruma cevap vermedi bu kahve fali diye..cevap olarak ses linki gondermis ve 5 dk.lik kendisi bir acilim yapmisti..Reiki super ya..ama keske tarot atsaydimişleriii varmışşş falalemmde meraklaa bekliyomuşşş fal bakmasınıı
denedim ben hicbir dedigi olmadiiiiiiiiiFirdevs bacımı deneyen var mı kızlar ben oruçtayım atamıyorum
kızlar emınenın de bana bı dedıgı cıktı bılgınızeeee
Alex bana aşırıı olumsuzdu nerdeyse adam ölsün gebersin diycektiiiHu hu alex diorum nolur yorum yapın down oldum:/
Alex bana aşırıı olumsuzdu nerdeyse adam ölsün gebersin diycektiii
kucuk bişeydi ama olsun ınsallah gerısıde cıkar insallah sanada iyi fallar cıkar nurrayyamAyy çok sevindim tolincim
Cıkan seyler oldumu:/ bildimi peki:/
Yaaa ben umudu kesiyim ztn suan 0 moralim cok hoş oldu bu nese alıstırıyım kendimi:/Valla o zaman çok sinirlerimi bozdu ama dedikleride çıktı açıkçası herkes olumluyke olaylar onun dedikleri gibi
Dimi yaa öle bişi duydum ama bana çıktı :) yani çıktı dediğim bu adam sana göre değil bir yalanını yakalayıp üzüleceksin dedi öylede olduuAlex bir arkadaşımıza kahvede unut bunu adamı,katina da aşık bu adam sana diyen yiğidimiz değil mi
Ne olacağı hiç belli olmaz canım benim sıkma canını fala inanma falsız kalmaYaaa ben umudu kesiyim ztn suan 0 moralim cok hoş oldu bu nese alıstırıyım kendimi:/
Valla bilemicem bana an için bile olumsuz konustu adamın hayatında biri olmayabilir ama aklında sen olmadıgın kesin baskası var dedi kescektim bileğimiAlex bir arkadaşımıza kahvede unut bunu adamı,katina da aşık bu adam sana diyen yiğidimiz değil mi
Ay bariz cıkmıs sana suan kodladım adam beni istemio inandım cığlıkkk!Ne olacağı hiç belli olmaz canım benim sıkma canını fala inanma falsız kalma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?