Binnaz Abla

işleriii varmışşş falalemmde meraklaa bekliyomuşşş fal bakmasınıı
o girdiginde yakaladim ama kahve atmistim,pisman oldum sonra tarot atmadigima..hatta dedim fal sorusunda soruma cevap vermedi bu kahve fali diye..cevap olarak ses linki gondermis ve 5 dk.lik kendisi bir acilim yapmisti..Reiki super ya..ama keske tarot atsaydim

Alex fal sepetine baktoran varmı? Bana bi fal bakmış olumsuz ötesi sonuna allahta senin cezanı versin yazsaymış tam olcakmıs:)) dedikleri cıkıomu acil help yorum istioring!

aklımda kaldığı kadar,baktırdıklarım,
iyi veya kötü olumlu olumsuz,
şevval erdal,gizem stare,marzuka yavuz,kötü değilleramaönceleri iyidi sonrasında olumsuz cyorumlar yaptılar,
ester kira,kiraze saraylı bunlarda hep bağlayıcı olumlu yormlar yapıyorlar,ufak tefek tutturdukları oldu bana deil arkadaşlara.
benna küçüker.bilge öz doğru elif ışık kartlara bağlı yorum yaparlar,kötü değil.
benanın bir falı arkadaşımın hiç umudu yokken tutu,
bilge birine kesin olacak dedi olmadı,başka birine olacak dedi oldu dediği gibi tekrar ayrılık oldu,enerji işi
açelya tuğra kızda his var,söylemediğim şeyleri bildi,açtı,fakat kendinden korkar gibi hislerinden korkuyor sanki fazla derine inmiyor ama biliyor,iyi yorumcu,
alev tansel hümeyra taş pınar,iyile ancak yazılı fallara pek sık gitmiyorum,sesli daha anlaşılır ve net oluyor,
selin imer selene çok olumlu yorum yapıyorlar,her defasında olacak derler ancak bana olmadı,falları dinleniyor,
kesira sirel iyidir bana hep olmayacak dedi ve olmadı tabiki arkadaşıma olacak dedi bekliyor,ilk falda sonunu söyleyenlerden,açıkcası bazen çekinerek seçiyoruz,
çağan ariman çok disiplinli bir kart yorumcusudur,gerçekcidir ve hisleri var
serra güngörendi sanıyorum,buda tatlı dillle anlatan yorumu dinlenir,
nesibe,rezzan abla ilkay gür bunlarıda denedim iyi yorumcular bana hiç çıkan olmadı,ama arkadaşlarım ve ben arara fal baktırırız,yani yorumu dinlenen sesli yorum yapan kişiler tercihimdir,
sürekli dinlemek için seçtiklerim,
açelya tuğra,rezzan abla,kesira sirel,benna küçüker,bige özdoğru,elif ışık,çağan ariman,yine aklıma gelen bunlar,
aylin meryem saraylı bunlarada baktırdım,önceleri iyidi sonradan duyduklarım ve yorumlarının benzerlikleri kafamı karıştırdı baktırmıyorum,
falların olumsuzluğu birazda bilere bağlı,bir günde bunların hepsine fal atmasakta neredeyse yarısına fal atıyoruz,her şey birbirine karışıyor,
ben şu anda fal için değil artık rahatlamak için baktırıyorum,beklentim olmasada,dinlerken mutlaka bir şeyler aldığıma inanıyorum,hiç bir zaman eski ve sesli bakanlardan şaşmamak lazım,şu anda bunların arkadaşlara bildikleri oldu ben deteya fazla girmeden.yazdım,sizin merak ettiğiniz bunlardan sormak istediğiniz varsa bildiğim kadar söylerim,

Alex bir arkadaşımıza kahvede unut bunu adamı,katina da aşık bu adam sana diyen yiğidimiz değil mi
Valla bilemicem bana an için bile olumsuz konustu adamın hayatında biri olmayabilir ama aklında sen olmadıgın kesin baskası var dedi kescektim bileğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…